.:: Larisa Goal ::. Όλα έτοιμα για το 3ο Mountain Enduro Camp…
Αρχική -
01 Ιούλιος 2014

Όλα έτοιμα για το 3ο Mountain Enduro Camp…

Προβολές: 1707

alt

Όλα έτοιμα για το 3ο Mountain Enduro Camp

Όταν το πάθος για τη μηχανοδήγηση συναντά την αγάπη και το ενδιαφέρον για τη φύση και τον πολιτισμό το αποτέλεσμα είναι το Mountain Enduro Camp που για 3η συνεχή χρονιά πραγματοποιείται στη Μαμαλή Βερδικούσιας στις 11, 12 και 13 Ιουλίου 2014.

alt

Τον Αύγουστο του 2012 δόθηκε σάρκα και οστά σε μια ιδέα για ένα ανοιχτό και προσιτό σε όλους 3ήμερο κατασκηνωτικό φεστιβάλ, το οποίο θα περιλάμβανε διαφόρων ειδών δραστηριότητες σχετικές με τη φύση, τη μουσική, τον αθλητισμό και του οποίου επίκεντρο θα ήταν η οδήγηση μηχανών τύπου enduro.

Ο χώρος που φιλοξενεί τις ιδέες μας είναι η κορυφή Μαμαλή (υψόμετρο 1424μ.) της ορεινής τοποθεσίας του χωριού Βερδικούσια (7χλμ. από το χωριό, 65χλμ. από τη Λάρισα). Σκεπασμένη από ένα μοναδικό και σπάνιο καταπράσινο δάσος οξιάς μπορεί κάποιος να αντικρύσει την Πίνδο, τα Μετέωρα, τα Βόρεια Άγραφα, τον Τυμφρηστό, την Γκιώνα, την Οίτη, τον Κίσσαβο και τον Όλυμπο. Είναι το μέρος όπου οι ιδέες και τα όνειρα θα μετουσιωθούν σε πράξη και φέτος για 3η συνεχή χρονιά.

alt

Το 3ο Mountain Enduro Camp που θα πραγματοποιηθεί 11-12-13 Ιουλίου, θα φιλοξενήσει τους επισκέπτες του σε περιφραγμένο χώρο 10 στρεμμάτων, καλυμμένο κατά το 1/3, από δάσος οξιάς. Βασικό μέλημα των διοργανωτών του φεστιβάλ αποτελεί η φροντίδα κάλυψης, αφενός των αναγκών και αφετέρου των επιθυμιών των επισκεπτών που θέλουν να (ξανα)ζήσουν την ιδιαίτερη αυτή εμπειρία. Οι συμμετέχοντες θα απολαύσουν στο έπακρο τη μαγευτική ομορφιά του φυσικού τοπίου, διασκεδάζοντας παράλληλα με τις εκδηλώσεις και τις δράσεις που έχουν προγραμματιστεί.

Η συμμετοχή στο χώρο και τις εκδηλώσεις του φεστιβάλ προϋποθέτει ένα συμβολικό εισιτήριο 5 ευρώ (3 ευρώ μόνο για την Κυριακή)… αλλά πάνω από όλα όρεξη για διασκέδαση και σεβασμό για το πανέμορφο φυσικό περιβάλλον που θα μας φιλοξενήσει. Ο χρόνος ήδη μετράει αντίστροφα. Σας περιμένουμε!

Για περισσότερες πληροφορίες:

Facebook Profile : Mountain Enduro Camp

Facebook Page : Mountain Enduro Camp Verdikoussa

Official Site : www.mountainendurocamp.net

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt