.:: Larisa Goal ::. Πάρτε αποφάσεις πριν χαθεί η μπάλα…
Αρχική -
20 Νοέμβριος 2017

Πάρτε αποφάσεις πριν χαθεί η μπάλα…

Προβολές: 2930

alt

Πάρτε αποφάσεις πριν χαθεί η μπάλα…

Γράφει ο ΣΑΚΗΣ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗΣ

Λίγοι μήνες πέρασαν από τότε που ανέλαβαν τα νέα αφεντικά στην ΕΠΣΛ και οι μουρμούρες γίνονται ολοένα και πιο έντονες με τη διαιτησία φυσικά-όπως πάντα- να βρίσκεται στο επίκεντρο.

Αυτά ήταν άλλωστε κατά κύριο λόγο που ειπώθηκαν στην τελευταία συνεδρίαση που έγινε στην Ελασσόνα στο πλαίσιο των προεκλογικών δεσμεύσεων που είχε δώσει η νέα διοίκηση και θα ακολουθήσουν κι άλλες ανά την Περιφέρεια.

Και ειδικά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το κακό δεν είχε προηγούμενο αφού ζήσαμε και πάλι απίστευτες καταστάσεις σε πολλά γήπεδα του Νομού.

Από πού να πρωτοξεκινήσει κανείς αφού τα είδαμε αλλά κυρίως τα ακούσαμε όλα, με πολλές ομάδες να βγαίνουν παραπονούμενες στην αναφορά με αφορμή φυσικά άσχημες διαιτησίες ενώ ορισμένοι έβγαλαν κιόλας και το μέτρο σύγκρισης με τους προκατόχους.

Ματς που ξεκίνησαν με καθυστέρηση γιατί το διαιτητικό τρίο δεν είχε GPS για να βρει το γήπεδο, ματς που είχαν προσωρινή διακοπή είτε λόγω ρίψης κροτίδας, είτε λόγω βλακείας με έναν «ανεγκέφαλο» να χειροδικεί εναντίον βοηθού γιατί τον αδίκησε στο 0-3, διαιτητής έφυγε συνοδεία με περιπολικά από το γήπεδο θυμίζοντας την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη το περασμένο Σάββατο στη Λάρισα και πολλά άλλα ευτράπελα όπου βγήκαν και ανακοινώσεις κατά της διαιτησίας.

Η ουσία είναι πως τα παράπονα, τις παρατηρήσεις και τις υποδείξεις τα μέλη της νέας διοίκησης θα πρέπει να τα αφουγκράζονται με προσοχή, να προβληματίζονται και να δίνουν λύσεις, βάζοντας το μαχαίρι βαθιά στο κόκαλο παίρνοντας ουσιαστικές αποφάσεις.

Καλές οι καινούριες ιδέες, καλές οι καινοτομίες αλλά τα σωματεία θέλουν στήριξη και επίλυση των προβλημάτων άμεσα, θα πρέπει οι διοικούντες να σκύψουν πάνω από το κεφάλι τους και να τους λύσουν τα χέρια.

Και πάνω απ’ όλα θα πρέπει να λειτουργούν άπαντες με γνώμονα το καλό του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και πως θα κάνει βήματα μπροστά, κλείνοντας τα αυτιά στις «σειρήνες» που είναι πολλές και πληθαίνουν μέρα με τη μέρα όπως και τους «αυλοκόλακες» που τους περιτριγυρίζουν.

Πράξεις και μην αρκεστείτε στα πρωθυπουργικά «θα» γιατί θα πάτε από κει που πήγαν κι άλλοι και γι’ αυτό πάρτε άμεσα δραστικά μέτρα πριν χαθεί η μπάλα…

Και όσο για τη συνεργασία με τα ΜΜΕ χαράξτε μια κοινή γραμμή επικοινωνίας-συνεργασίας και μην αρχίσατε κιόλας τις διακρίσεις. Σίγουρα ο καθένας έχει τη δική του δυναμική αλλά ο κοινός παρανομαστής είναι η πρόοδος του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου και γι’ αυτό πασχίζουμε άπαντες. Όλοι έχουμε ανάγκη όλους και επιθυμούμε όλοι άψογη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα, τέλος!!!

Υ.Γ. Συνετίστε ορισμένους διαιτητές (όποιος μπορεί, όποιος δεν μπορεί να παίξει παραπέρα) γιατί δεν το πάνε καλά το γράμμα, περισσότερη υπευθυνότητα και σοβαρότητα ειδικά τούτες τις δύσκολες μέρες που βιώνουμε σαν λαός, γιατί μια σπίθα αρκεί για το ξέσπασμα.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt

alt