.:: Larisa Goal ::. Να δώσει συνέχεια στις νίκες ο Απόλλωνας…
Ποδόσφαιρο - Superleague II
22 Μάρτιος 2018

Να δώσει συνέχεια στις νίκες ο Απόλλωνας…

Προβολές: 1383

alt

Να δώσει συνέχεια στις νίκες ο Απόλλωνας…

Με αμείωτους ρυθμούς και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία του Απόλλωνα Λάρισας για τη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον Αιγινιακό.

Το κλίμα είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετικούς στους κόλπους της ομάδας μετά την ευρεία νίκη με 4-1 απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας και ο νεαρός τεχνικός Νίκος Θεοδοσιάδης, έχει κάθε λόγο να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση, θέλοντας φυσικά και ανάλογη συνέχεια.

Μάλιστα στις προπονήσεις παίρνει μέρος και ο νεοαποκτηθέντας Δημήτρης Σουλιώτης ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο κ. Σιδηρόπουλος (Έβρου) με βοηθούς τους κ.κ. Τίκας (Καρδίτσας) και Τερζόπουλος (Έβρου) ενώ 4ος θα είναι ο κ. Κιγιτζής (Ξάνθης).


Μετράει αντίστροφα για την επιστροφή…

alt

Τελευταίες πινελιές μπαίνουν και στο γήπεδο της Φιλιππούπολης το οποίο έχει αλλάξει όψη και είναι πραγματικά ένα στολίδι.

Στόχος είναι ο Απόλλωνας να μπορέσει να αγωνισθεί και πάλι στη φυσική του έδρα με τα Τρίκαλα την 1η Απριλίου ή με την Καλλιθέα τη Μ. Τετάρτη, 4 Απριλίου στην εμβόλιμη 25η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt