.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-22η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
21 Μάρτιος 2019

Best of the best (Α΄ΕΠΣΛ-22η αγωνιστική)…

Προβολές: 2528

alt

Best of the best (Α΄ ΕΠΣΛ-22η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΠΑΡΗΣ ΣΤΑΜΕΛΟΣ

(Μακρυχώρι)

alt

Μπορεί να ακούγεται οξύμωρο μια ομάδα να γνωρίζει τη συντριβή με 4-0 και ο τερματοφύλακας της να συγκαταλέγεται στους καλύτερους της αγωνιστικής αλλά συμβαίνει. Γιατί οι αποκρούσεις που πραγματοποίησε ο πορτιέρο του Αετού στο ματς με τον Ηρακλή και ειδικά στην επανάληψη ήταν για σεμινάριο, φροντίζοντας να περιορίσει αισθητά την έκταση του σκορ.


2. ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΧΑΙΡΑΣ

(Φαλανιακός)

alt

Οι εξαιρετικές εμφανίσεις που πραγματοποιεί ο δεξιός οπισθοφύλακας των «κιτρινόμαυρων» από το ξεκίνημα της χρονιάς, είναι μια μέρα στη δουλειά γι’ αυτόν. Έτσι και στη μάχη του Βλαχογιαννίου εμφανίστηκε και πάλι ιδιαίτερα ευδιάθετος, δίνοντας και πάλι τον καλύτερο του εαυτό.


3. ΜΙΛΙ ΜΟΥΡΑΤΑΙ

(Κιλελέρ)

alt

Ο νεαρός ακραίος αμυντικός του Κιλελέρ παραμένει ένας πιστός στρατιώτης και όποτε του ζητηθεί να βοηθήσει το κάνει και με το παραπάνω και ανάλογα έπραξε και στη σημαντική εκτός έδρας νίκη με αντίπαλο τον Αμπελωνιακό καθώς ήταν εξαιρετικός στα ανασταλτικά του καθήκοντα.


4. ΘΟΔΩΡΗΣ ΤΣΙΑΛΤΑΣ

(Δαμασιακός)

alt

Χάρη στο δικό του τέρμα ο Δαμασιακός στάθηκε όρθιος και στην Αγιά και πρόσθεσε έτσι έναν ακόμη πολύτιμο πόντο στο σακούλι του. Και ο έμπειρος αυτός παίκτης, τιμάει εδώ και χρόνια τη «μπλε» φανέλα, την ιδρώνει, με την προσφορά του να είναι πολύ σημαντική…


5. ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ

(Φαλανιακός)

alt

Ο Βερδικουσιώτης αμυντικός μετακόμισε… στα μετόπισθεν μετά τις σημαντικές απουσίες του Φαλανιακού αλλά και εκεί ανταποκρίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και ανάλογα έπραξε και στο Βλαχογιάννι. Πολυεργαλείο ο «Πάντα», χωράει και παίζει παντού!


6. ΤΑΣΟΣ ΜΑΝΙΩΤΗΣ

(Ηρακλής Λάρισας)

alt

Το αρχοντικό του στυλ στον χώρο της μεσαίας γραμμής είναι αυτό που τον κάνει ξεχωριστό στο παιχνίδι του και μαγνητίζει πάνω του όλα τα βλέμματα. Και στο εμφατικό 4-0 κόντρα στο Μακρυχώρι, ο νεαρός άσος ήταν και πάλι χάρμα ιδέσθαι ενώ χρίσθηκε και σκόρερ.


7. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΒΟΥΝΗΣ

(Κιλελέρ)

alt

Φέτος η αλήθεια είναι πως δεν έχει την ίδια παραγωγικότητα με την περσινή χρονιά αλλά βοηθάει στο σκοράρισμα, μοιράζοντας ασίστ. Όμως στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Αμπελωνιακό, ο «Καρβού» έμελλε να χρισθεί σκόρερ και να χαρίσει μια πολύ σημαντική νίκη στους νεοφώτιστους.


8. ΝΙΚΟΣ ΓΑΓΑΡΑΣ

(Αχιλλέας Φαρσάλων)

alt

Ήταν ο παίκτης που έκανε τη διαφορά στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Σμόλικα μιας και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης και έδωσε το φιλί της ζωής στον Αχιλλέα που μάχεται για να ξεμπλέξει γρήγορα με την υπόθεση σωτηρία. Και για τον λόγο αυτό άλλωστε αποκτήθηκε…


9. ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ

(Αργυροπούλι)

alt

Στον «τελικό» απέναντι στη Λάρισα 2012, ο ικανότατος επιθετικός της Δόξας σκόραρε δις και οδήγησε την ομάδα του σε μια μεγάλη νίκη στην προσπάθεια που κάνει για να παραμείνει στην κατηγορία. Και οι άνθρωποι του Αργυροπουλίου παρακαλάνε να παραμείνει «καυτός» και στη συνέχεια.


10. ΜΙΜΗΣ ΚΟΥΡΟΥΚΑΣ

(Αμυγδαλέα)

alt

Έβγαλε… γλώσσα στο σημαντικό παιχνίδι με τον Τύρναβο και όχι άδικα μιας και βρήκε δίχτυα και χάρισε τρεις υπερπολύτιμους πόντους στην ομάδα του, διατηρώντας την ζωντανή στη μάχη της σωτηρίας. Ο υψηλόσωμος στράικερ που δεν σκοράρει με την ίδια συχνότητα του παρελθόντος αλλά τα γκολ του είναι από «χρυσάφι»!


11. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΚΑΒΙΤΣΗΣ

(Ηρακλής Λάρισας)

alt

Τι να τους κάνω τους ανθρώπους της Εθνικής που δεν ρίχνουν ματιές στα μέρη μας, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, άνετα ο «Κάκα» θα ήταν στο αεροπλάνο και θα πετούσε… για το Λιχτενστάιν. Γιατί κακά τα ψέματα τέτοιον σέντερ φορ, είχαν χρόνια να δούνε τα ματάκια μας. Το τι έκανε στο ντέρμπι με το Μακρυχώρι, μίλησαν… οι εικόνες από μόνες τους, με τον εξαιρετικό αυτόν παίκτη να κάνει και πάλι τη διαφορά με τα δύο γκολ που σημείωσε.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ-ΘΑΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΟΣ

(Ηρακλής Λάρισας)

alt

Σε αυτά τα ματς που έχουν τον χαρακτήρα του ντέρμπι, οι προπονητές λένε αυτά που έχουν να πούνε με τον δικό τους τρόπο και αφήνουν τους παίκτες να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Και οι ατάκες των «Χάτζη» και «Ντάφυ» έπιασαν… τόπο στο ματς με το Μακρυχώρι μιας και είδαν την ομάδα τους να διαπρέπει και να πάει με την ψυχολογία στα ύψη στο ντέρμπι με τον Φαλανιακό. Φυσικά και δεν αεροβατούν, γνωρίζουν πως έχει η κατάσταση και αυτό το μεταφέρουν και στους παίκτες, αφού χρειάζεται υπομονή και σύνεση απ’ όλους για να επιτευχθεί ο στόχος…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt