.:: Larisa Goal ::. Το ταμείο είναι μείον…
Αρθρογραφία - Σχόλια
31 Μαϊ 2011

Το ταμείο είναι μείον…

Προβολές: 1985

alt

Το  ταμείο είναι μείον…

Γράφει  ο ΣΑΚΗΣ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗΣ

Φαίνεται  πως το ΔΝΤ και  η οικονομική κρίση  δείχνει να έχει επηρεάσει  κατά πολύ και τα ερασιτεχνικά σωματεία που αναζητούν σανίδα σωτηρίας προκειμένου να μπορέσουν να σταθούν στα πόδια τους ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.


Και μπορεί να έχουν περάσει  μόλις λίγες μέρες  από τότε που ολοκληρώθηκαν  οι αγωνιστικές υποχρεώσεις  των ομάδων, όμως ήδη οι παράγοντες βγήκαν παγανιά και  «ψάχνονται» προκειμένου  από κάπου να πιαστούν έτσι ώστε να ανταπεξέλθουν  στις υποχρεώσεις της νέας χρονιάς.

Οι  εκλογές για ανάδειξη νέου δ.σ. αλλά και οι συναντήσεις για το μέλλει γενέσθαι είναι καθημερινό φαινόμενο από τα ερασιτεχνικά σωματεία που θέλουν να παραμείνουν στη ζωή αλλά είναι αδύνατον μιας και τα οικονομικά βάρη είναι δυσβάσταχτα και το σημαντικότερο οι παράγοντες ήρωες αποχωρούν ένας ένας.

Μετά  από 22 χρόνια προσφοράς  στην Αναγέννηση Καλοχωρίου πρόεδρος αυτής, Αποστόλης Έξαρχος παρέδωσε τα δελτία στην κοινότητα μιας και κανείς δεν φιλοτιμήθηκε να δώσει το παρών στην προγραμματισμένη συνάντηση, ο Σταύρος Τουρλακόπουλος που αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία έχοντας δεκάδες χρόνια στον προεδρικό θώκο του Τοξότη Λάρισας αναζητεί διάδοχο, ο Γιώργος Μάλτζαρης που έχει συνδέσει το όνομα του με τον Όλυμπο Λάρισας, κουράστηκε να τρέχει μόνος του και πόσα άλλα παραδείγματα και πόσοι άλλοι παράγοντες αναμένονται να χαράξουν τον ίδιο δρόμο.

Κάτι  που σημαίνει πως  το πρόβλημα είναι  σοβαρό και χρειάζεται επειγόντως λύση αλλά πώς να γίνει αυτό όταν το ταμείο είναι  μείον; Όταν οι επιχορηγήσεις τείνουν να γίνουν είδος προς εξαφάνιση; Όταν οι ίδιοι οι κάτοικοι του χωριού αφήνουν την ομάδα τους να μαραζώσει σφυρίζοντας αδιάφορα ή ακόμα και η ίδια η πόλη της Λάρισας γυρίζει επιδεικτικά την πλάτη; Όταν οι παράγοντες που παραμένουν στις επάλξεις όλα αυτά τα χρόνια και έχουν προσφέρει τόσα πολλά, ψυχορραγώντας οικονομικά με μοναδικό όφελος την αγάπη τους για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και παίρνουν την σκληρή απόφαση να αποχωρήσουν; Αναπάντητα ερωτηματικά που δυστυχώς οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως όσο βιώνουμε αυτή την κατάσταση, λίγα είναι τα ψωμιά για το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο όπως το έχουμε μάθει εμείς ή όπως το φανταζόμαστε στο μυαλό μας. Και είναι πολύ λυπηρό…

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt