.:: Larisa Goal ::. ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΕΖΑΣ : «Νιώθουμε δικαιωμένοι για το μοντέλο που επιλέξαμε…»
Αρθρογραφία - Συνεντεύξεις
18 Απρίλιος 2011

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΡΕΖΑΣ : «Νιώθουμε δικαιωμένοι για το μοντέλο που επιλέξαμε…»

Προβολές: 2405

alt

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

PHOTO : KOSTAS VILLA

Η αλήθεια είναι  πως όταν έρχεσαι σε επαφή με επιτυχημένους  και καταξιωμένους στον χώρο  επιχειρηματίες αλλά και ανθρώπους  όπου διαπρέπουν και ως παράγοντες όπως είναι ο πρόεδρος του Τυρνάβου Βασίλης Μπρέζας, τότε τα συναισθήματα που σε διακατέχουν είναι λίγο περίεργα ως προς τον τρόπο που θα χειρισθείς τη συνέντευξη και τι να πρωτορωτήσεις.

 

alt

Βλέπετε ο Βασίλης  Μπρέζας που αγωνίσθηκε για 12 έτη  με τη φανέλα της Νίκης Τυρνάβου και ήταν ο μπροστάρης της ιστορικής συγχώνευσης της ιστορικής Α.Ε.Τ με τη Νίκη Τυρνάβου το 2005, αυτή τη στιγμή έχει κάθε λόγο να καυχιέται πως έβαλε κι αυτός με τη σειρά του ένα λιθαράκι στον τόπο του όπου τόσο αγαπάει και ιδιαίτερα στην ομάδα, με αποκορύφωμα την άνοδο στη Γ΄ Εθνική και την εξαιρετική πορεία που διέγραψε φέτος εξασφαλίζοντας και μαθηματικά την παραμονή τρεις αγωνιστικές πριν το φινάλε. Και επειδή στη ζωή άπαντες κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος σε ότι κι αν κάνουμε, ε, δε μπορεί παρά ο πρόεδρος του Τυρνάβου να ανήκει στην κατηγορία των επιτυχημένων τόσο στον χώρο που δραστηριοποιείται επαγγελματικά όσο και στον χώρο του ποδοσφαίρου ως πρόεδρος του Τυρνάβου.

alt

Τον ίδιο είχαμε την τιμή και τη χαρά να τον συναντήσουμε στις εγκαταστάσεις της επιχείρησης του όπου μιλήσαμε τόσο για το παρελθόν όσο για το παρόν αλλά και το μέλλον της ομάδας:

-Η  τελευταία νίκη  που πέτυχε ο  Τύρναβος απέναντι  στη Νίκη Βόλου  σήμανε αυτόματα  και την εξασφάλιση  και μαθηματικά  της παραμονής  στην κατηγορία. Κάνοντας έναν απολογισμό, αισθάνεσαι ικανοποιημένος από την πορεία της ομάδας;

-Σίγουρα είμαι  ικανοποιημένος από την εξασφάλιση  της παραμονής στην κατηγορία  που ήταν και ο πρωταρχικός  μας στόχος ως νεοφώτιστη. Όμως δεν το κρύβουμε πως θα μπορούσαμε να πάμε ακόμα καλύτερα και να συγκεντρώσουμε περισσότερους βαθμούς μιας και αρκετά παιχνίδια τα χάσαμε είτε λόγω απειρίας, είτε λόγω μιας κακιάς στιγμής, τέλος πάντων λόγω ορισμένων συγκυριών ή για να ακριβολογούμε τα χάσαμε στη λεπτομέρεια. Ήταν μια χρονιά που η αλήθεια είναι πως καμία ομάδα δεν ξεχώρισε ιδιαίτερα, σε κανένα ματς δεν χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια καθώς παλέψαμε σε όλα τα ματς και αυτό μας γεμίζει με ικανοποίηση.

alt

-Που  πιστεύεις οφείλεται  η ανοδική πορεία  του Τυρνάβου τα  τελευταία χρόνια; Υπάρχει κάποιο μυστικό;

-Υπάρχει μια  διοίκηση πολύ σοβαρή που τη  διακρίνει η οργάνωση και η  συνέπεια και μαζί με τους  στενούς μου συνεργάτες, είμαστε όλοι μια γροθιά με κοινό στόχο το καλό του Τυρνάβου.

Το μοντέλο  που έχουμε διαλέξει για τον Τύρναβο όπου και θέλουμε να αγωνίζονται νεαρά παιδιά με φιλοδοξίες, η τεχνική ηγεσία με μπροστάρη τον Μιχάλη Ζιώγα όπου αυτή είναι και η δική του φιλοσοφία να δουλεύει με νέα παιδιά και όχι να παίρνει έτοιμους παίκτες, ταιριάζουν απόλυτα τα χνώτα μας και αυτό πιστεύω είναι η βασική αιτία που η ομάδα διαγράφει αυτή την ανοδική πορεία τα τελευταία χρόνια και νιώθουμε απόλυτα δικαιωμένοι.

-Η  σχέση του Βασίλη  Μπρέζα με τον  Μιχάλη Ζιώγα ποια είναι;

-Όπως προανέφερα  η σχέση μου με τον Μιχάλη  Ζιώγα είναι άριστη και αυτό φάνηκε και φαίνεται όλα αυτά τα χρόνια μιας και εκτιμώ πως πετύχαμε διάνα στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας. Σίγουρα έχουμε ξεκαθαρίσει πως αν έρθει μια πρόταση από μεγαλύτερη κατηγορία, μπορεί να αποχωρήσει μιας και θα αποτελεί τιμή και για εμάς και ιδιαίτερα αν έρθει από την ΑΕΛ γιατί σε διαφορετική περίπτωση δε νομίζω πως θα χωρίσουν οι δρόμοι μας από τη στιγμή που κόπιασε κι αυτός όλα αυτά τα χρόνια, έχει προσφέρει τόσα και έχει δεθεί με την ομάδα.

-Πως  είδες από τη  δική σου σκοπιά  τον φετινό μαραθώνιο  της Football League 2;

-Εντάξει η  αλήθεια είναι πως το πρωτάθλημα  της Γ΄ Εθνικής δεν ήταν  κάτι το εξωπραγματικό αφού οι περισσότερες ομάδες ήταν στα μέτρα μας, δεν ξεχώρισε κάποια ιδιαίτερα αφού δεν είδαμε κάποια ομάδα που να αποτελεί φόβητρο ή να έρθει και να μας παίξει μεγάλη μπάλα.

Σαφώς και οι διαφορές ήταν μικρές απλά χρειάσθηκε λίγο περισσότερος χρόνος έτσι ωστε να προσαρμοστούν στα δεδομένα της νέας κατηγορίας, τα παιδιά τα οποία προέρχονταν κυρίως από το τοπικό πρωτάθλημα.

-Τελικά ο φίλαθλος κόσμος του Τυρνάβου που αποτελούσε τα τελευταία χρόνια έναν κοιμώμενο γίγαντα, θεωρείς πως ξύπνησε;

-Εκτιμώ πως  τον φίλαθλο κόσμο θα πρέπει να τον πείσεις και να κερδίσεις την εμπιστοσύνη του και εμείς είμαστε σε αυτό το στάδιο αφού θέλουμε να αγαπήσουν την ομάδα και κυρίως νεαρά παιδιά αποτελώντας την επόμενη φουρνιά των φιλάθλων. Οπωσδήποτε είμαι ικανοποιημένος από την παρουσία του κόσμου τόσο φέτος, όσο και τα τελευταία χρόνια αλλά θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη προσέλευση του.

alt

-Όσο  για την επόμενη  μέρα, τι να περιμένουμε;

-Δουλειά με  ταλαντούχα παιδιά καθώς αυτή  είναι η φιλοσοφία μας και  σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να προχωρήσουμε στην απόκτηση «ονομάτων». Ότι περνάει από το χέρι μας και όσο μας το επιτρέπουν οι συνθήκες θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό.

-Θα  πραγματοποιηθούν  κάποιες διορθωτικές  κινήσεις στον  χώρο του γηπέδου;

-Ο Δήμος υποσχέθηκε  κάποιες εργασίες και απομένουν να τις δούμε στην πράξη αφού πλέον ο Τύρναβος έχει περάσει σε επαγγελματικό επίπεδο. Έγιναν κάποιες κινήσεις φέτος με την τοποθέτηση κοντέινερ αλλά πραγματικά δε χωράνε άλλες αναβολές σε αυτό το γήπεδο, είναι καταγραμμένα τα προβλήματα και θα πρέπει να δοθεί άμεσα λύση…

-Πιστεύεις  πως ο τωρινός  Τύρναβος διαθέτει  παίκτες τύπου  Κολοβέτσιου που  θα μπορέσουν να  κάνουν το μεγάλο  άλμα προς την  καταξίωση;

-Έχει 2-3 παίκτες που έχουν πάρει πολλά παιχνίδια στη Γ΄ Εθνική, βρίσκονται σε ιδανική ηλικία και είναι άκρως εξελίξιμοι και μπορούν να κάνουνε το μεγάλο άλμα. Οπωσδήποτε προτεραιότητα μας είναι η ΑΕΛ αλλά αν δεν μας ζητήσει κάποιον παίκτη και το κάνει κάποια άλλη ομάδα, θα τον παραχωρήσουμε αφού αυτό θα αποτελέσει πρόκληση για όλους δίνοντας το έναυσμα και στους υπόλοιπους να προσπαθήσουν ακόμα πιο πολύ. Εμείς δεν πρόκειται να πούμε όχι σε κανέναν…

alt

-Το μήνυμα του Βασίλη Μπρέζα προς κάθε κατεύθυνση όσο θα βρίσκεται στον προεδρικό θώκο;

-Να αγαπήσουν  την ομάδα, να την υποστηρίξουν  καθώς τα νεαρά αυτά παιδιά κάνουν μεγάλη προσπάθεια και τους αξίζει ένα ζεστό χειροκρότημα ως επιβράβευση για την μετέπειτα εξέλιξη τους.

-Ο  Τύρναβος είναι  ικανός κάποια  στιγμή να κάνει  την υπέρβαση;

-Θεωρώ πως  αν βρεθούν κάποιοι άνθρωποι  που θα σταθούν αρωγοί σε  αυτή την αξιέπαινη προσπάθεια μιας και από την μεριά μου είναι ανοιχτός για κάθε τέτοιου είδους συνεργασία, τότε δεν το κρύβω πως ο Τύρναβος θα μπορέσει κάποια στιγμή να κάνει ένα βήμα παραπάνω…

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt