.:: Larisa Goal ::. Λάρισα έχεις ταλέντο!!!
Αρθρογραφία - Συνεντεύξεις
21 Απρίλιος 2011

Λάρισα έχεις ταλέντο!!!

Προβολές: 5571

alt

Λάρισα  έχεις ταλέντο!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

PHOTO: KOSTAS VILLA

Μπορεί  πολλοί να είναι αυτοί  που υποστηρίζουν πως ο θεσσαλικός κάμπος έπαψε να βγάζει ταλέντα και ίσως αυτό οφείλεται και  στο γεγονός πως  η ΑΕΛ δεν τα απορροφά όπως θα έπρεπε, όμως σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να ενστερνιστούμε την άποψη αυτή με αυτά που βιώνουμε καθημερινά στα γήπεδα.

alt

Η αλήθεια είναι  πως η Λάρισα και  γενικότερα ο θεσσαλικός κάμπος είχε, έχει και  θα έχει ταλέντα για  πολλά χρόνια και  όσο υπάρχουν Ακαδημίες  οι οποίες λειτουργούν συστηματικά με συνέπεια και οργάνωση, τότε τα αποτελέσματα θα είναι ακόμα πιο ενθαρρυντικά.

alt

Κάτι  που συμβαίνει  λοιπόν και στην Ακαδημία του Γιώργου Πλίτση εκεί όπου οι αυριανοί άσοι του λαρισινού  ποδοσφαίρου διαπρέπουν και έχουν βάλει  πλώρη για να φτάσουν πολύ ψηλά. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν και οι 14χρονοι Κώστας Χατζής (αγωνίζεται ως δεξί χαφ με έφεση στα εντυπωσιακά ανάποδα «ψαλίδια») και Βασίλης Καραλούλης (επιτελικός μέσος με άρτια τεχνική κατάρτιση και ζογκλερικές κινήσεις), δύο παίκτες που τα τελευταία χρόνια ανήκουν στο δυναμικό της «Ακαδημίας Γ. Πλίτση» και έχουν ξεχωρίσει με τις επιδόσεις τους αποτελώντας σημαντικά κεφάλαια όχι μόνο για την Ακαδημία αλλά γενικότερα για το λαρισινό ποδόσφαιρο μιας και έχουν τα φόντα να διαπρέψουν στο μέλλον.

alt

Το  larisagoal.gr βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας και συνομίλησε τόσο με τους δύο ταλαντούχους παίκτες όσο με τον άνθρωπο που τους έχει ανδρώσει ποδοσφαιρικά, τον φιλόδοξο και άριστο γνώστη του αντικειμένου προπονητή Αχιλλέα Μαστοροδήμο…

alt

ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΤΖΗΣ

alt

«Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο από την πρώτη δημοτικού στην Ακαδημία του Αλεύα για δύο  περίπου χρόνια, μετακόμισα μετά για  άλλα δύο χρόνια στην Ακαδημία του  ΑΟΔΛ και τα τελευταία τέσσερα  χρόνια ανήκω στην Ακαδημία του «Γ. Πλίτση».

Οι συνθήκες είναι ιδανικές, δουλεύουμε πάρα πολύ με τον κ. Αχιλλέα και γενικότερα είμαι πολύ ευχαριστημένος από την επιλογή μου να έρθω στην Ακαδημία αυτή καθώς δουλεύουμε πολύ καλά με τον προπονητή μας που προσπαθεί πάντα για το καλύτερο και μας βοηθάει πάρα πολύ.

Όσο για τα μελλοντικά μου σχέδια δεν το κρύβω πως  θέλω να αγωνισθώ επαγγελματικά και φυσικά πρώτο μου μέλημα είναι να φορέσω τη φανέλα της ΑΕΛ.

Πρότυπο μου  είναι ο Βιερίνια του ΠΑΟΚ μιας και παίζουμε την ίδια θέση και γενικότερα μου αρέσει το στυλ παιχνιδιού του».

 

 

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΑΛΟΥΛΗΣ

alt

«Ξεκίνησα το ποδόσφαιρο από την πρώτη δημοτικού στην Ακαδημία του Ταμπακιακού εκεί όπου έμεινα για έναν χρόνο και μετά μετακόμισα στην ΑΕΛ για τέσσερα  χρόνια ενώ τα τελευταία δύο χρόνια ανήκω στην Ακαδημία του «Γ. Πλίτση».

Είμαι πολύ ικανοποιημένος από αυτά που συνάντησα εδώ καθώς γίνεται φοβερή δουλειά με τους προπονητές κ.κ. Γιώργο και Αχιλλέα και γενικότερα υπάρχει διάθεση απ’ όλους για να προσφέρουν.

Βασικό μου  μέλημα είναι να γίνω ποδοσφαιριστής σε επαγγελματικό επίπεδο και να αγωνισθώ στο εξωτερικό μιας και τόσο οι συνθήκες εκεί είναι πολύ καλύτερες σε σύγκριση με τη χώρα μας όσο και το επίπεδο είναι σαφώς πιο υψηλό και ανταγωνιστικό.

Πρότυπο μου είναι ο Μέσι της Μπαρτσελόνα αφού αγωνιζόμαστε στην ίδια θέση και γενικότερα είναι ο καλύτερος παίκτης που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον πλανήτη».

 

 

ΑΧΙΛΛΕΑΣ  ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟΣ

alt

«Με τον Κώστα δουλεύω εδώ και τέσσερα χρόνια ενώ με τον Βασίλη τα τελευταία δύο χρόνια και θεωρώ πως είναι τα δύο μεγαλύτερα ταλέντα που υπάρχουν όχι μόνο στη Θεσσαλία αλλά στον ελλαδικό χώρο γενικότερα στη συγκεκριμένη θέση.

Σίγουρα υπάρχουν κι άλλα παιδιά με ταλέντο και διάθεση  για δουλειά αλλά οι συγκεκριμένοι  παίκτες ξεχωρίζουν μιας και έχουν το χάρισμα από το Θεό.

Από κει και πέρα αν συνεχίσουν να δουλεύουνε με τον ίδιο ζήλο, την ίδια συνέπεια, είμαι πεπεισμένος πως κάποια μέρα θα αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο και προσωπική μου εκτίμηση πως αυτά τα δύο παιδιά θα αγωνισθούν και εκτός συνόρων.

Ανεπιφύλακτα  ταλέντα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν στο θεσσαλικό κάμπο και στο Νομό Λάρισας και πιστεύω πως είναι περισσότερα από ποτέ και αυτό οφείλεται σε μεγάλο βαθμό και στη δουλειά που γίνεται στις Ακαδημίες και ειδικά στη Λάρισα μιας και είναι σε πολύ καλό επίπεδο».

alt

alt

alt

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt