.:: Larisa Goal ::. Με στόχο την άνοδο ο Ολυμπιακός Αμπελιάς!!!
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
13 Αύγουστος 2018

Με στόχο την άνοδο ο Ολυμπιακός Αμπελιάς!!!

Προβολές: 3681

alt

Με στόχο την άνοδο ο Ολυμπιακός Αμπελιάς!!!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Αν πέρσι τέτοια εποχή ο Ολυμπιακός Αμπελιάς έριχνε κρυφές ματιές στην άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία, φέτος τα πράγματα είναι τελείως ξεκάθαρα μιας και μοναδικός στόχος δεν είναι άλλος από την άνοδο.

alt

Για τον λόγο αυτό άλλωστε η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε σε μια σειρά από εξαιρετικές προσθήκες, με παίκτες που κουβαλάνε πλούσιες παραστάσεις από μεγαλύτερες κατηγορίες και αναμένεται να κάνουν τη διαφορά.

Αυτός που θα ηγηθεί και της φετινής προσπάθειας δεν είναι άλλος από τον απαιτητικό-δουλευταρά Αχιλλέα Τσιβόπουλο (πάντα στο πλευρό του ο στενός συνεργάτης Δημήτρης Καραμπλής-από τους αφανείς ήρωες) ο οποίος καλείται με τα εξαιρετικά αυτά συστατικά, να βγάλει μια επιτυχημένη συνταγή…


Τα νέα πρόσωπα…

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Κυριάκος (Μελισσοχώρι), Γεωργούλας Μ., Κολοβός Ν. (Φαλανιακός), Κολοβός Κ. (Σμόλικας Φαλάνης), Γκρίτζιας (Γόννοι), Αγγέλης (Συκούριο), Γαρουφαλιάς (Ομάδα Θεσ/νίκης), Σελήνης (Λάρισα 2012), Κουρούκας (Ελευθεραί), Σερίφης Β.


Τα φιλικά:

24/8: Βαμβακού

3/9: Βλαχογιάννι

Ενώ εκκρεμούν άλλες δύο φιλικές αναμετρήσεις όπου δεν έχουν οριστικοποιηθεί οι ημερομηνίες.


Τι δήλωσαν…

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΤΣΙΒΟΠΟΥΛΟΣ

(Προπονητής):

alt

«Ο στόχος είναι καθαρά η άνοδος μέσα από καλό, ελκυστικό και καθαρό ποδόσφαιρο. Ήρθαν αρκετά νέα παιδιά όχι στον χώρο αλλά στην ομάδα, με εμπειρίες που αναμένεται να μας βοηθήσουν προκειμένου να υλοποιήσουμε τους υψηλούς στόχους που έχουμε θέσει. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να διεκδικήσει υψηλούς στόχους, σε ένα πρωτάθλημα όπου αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον όπως ήταν άλλωστε και το περσινό…».


ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΕΛΗΝΗΣ:

alt

«Από τη μεριά μου θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Θεωρώ πως με τις σημαντικές προσθήκες που έγιναν αλλά και με το υπάρχον αξιόλογο υλικό και μέσα από συλλογική προσπάθεια να καταφέρουμε να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ διεκδικώντας τους υψηλούς στόχους που έχει θέσει η διοίκηση».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ:

alt

«Ήρθα σε μια ομάδα που τη διακρίνει η οργάνωση και η συνέπεια με ανθρώπους που αγαπάνε το ποδόσφαιρο. Θέλω και εγώ με τη σειρά μου να συνεισφέρω στην προσπάθεια αυτή, γιατί βλέπω πως κάτι καλό γίνεται. Εύχομαι καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία σε όλους».


ΜΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΟΥΛΑΣ:

alt

«Μετακόμισα στην Αμπελιά με σκοπό να βοηθήσω και εγώ με τη σειρά μου με την εμπειρία μου σε αυτή την καινούρια προσπάθεια που γίνεται. Η Αμπελιά αποτελεί ένα από τα πιο νοικοκυρεμένα σωματεία, οι συνθήκες είναι ιδανικές και αυτό που απομένει είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά έτσι ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt