.:: Larisa Goal ::. Κρίμα και άδικο για τον Αχιλλέα…
Ποδόσφαιρο -
17 Δεκέμβριος 2017

Κρίμα και άδικο για τον Αχιλλέα…

Προβολές: 863

alt

Κρίμα και άδικο για τον Αχιλλέα…

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων έφτασε στη βρύση αλλά δεν ήπιε νερό αφού στο 95΄δέχθηκε το γκολ της ισοφάρισης από τον Παπαδημητρόπουλο και έτσι έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με αντίπαλο τον Α.Ο. Σελλάνων.

Παιχνίδι που είχε τον χαρακτήρα του «τελικού» για τους παίκτες του Τάκη Παραφέστα που έκαναν κατάθεση ψυχής στον βαρύ αγωνιστικό χώρο του σταδίου Φαρσάλων, πήραν προβάδισμα στο σκορ στο 22΄με τον Κώστα Νεμπεγλέρα, είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να «κλειδώσουν» τη νίκη αλλά η τύχη τους γύρισε και πάλι την πλάτ.

Φινάλε του α΄γύρου λοιπόν και ο Αχιλλέας παραμένει σε δεινή βαθμολογική θέση κάτι που σημαίνει πως θα πρέπει στον β΄γύρο να υπερβάλλει εαυτό προκειμένου να σώσει την παρτίδα.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Τ. Παραφέστας): Κουτσουκέρας (8′ λ.τ. Χάμος), Οικονόμου, Κούλπας, Αναγνώστης, Καραμπούζης, Νεμπεγλέρας, Μανιώτης, Τλούπας (71’ Μάρκου), Συράκος (83’ Κόλα), Χατζής, Βούλγαρης (60’ Καραγκούνης).

ΣΕΛΛΑΝΑ (Γ. Μπουρνάκας): Κουτσόπουλος, Μάττας, Τζάνης (90’ Γιαγιάκος), Αρχοντής, Κούρκουλας (80’ Παπαδημητρίου), Θεοδωρόπουλος (65′ Καραγκούνης Χρ.), Χαδιάρης, Βουκομάνοβιτς, Κοντός, Υφαντής, Μαρούδας (67’ Παπαδημητρόπουλος).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt