.:: Larisa Goal ::. Με συγκεκριμένο σκεπτικό ο Π.Ο.Ε…
Περιφερειακό -
14 Αύγουστος 2018

Με συγκεκριμένο σκεπτικό ο Π.Ο.Ε…

Προβολές: 3442

alt

Με συγκεκριμένο σκεπτικό ο Π.Ο.Ε…

Η νέα χρονιά αποτελεί μια νέα πρόκληση για τον ιστορικό Π.Ο.Ε μιας και ξεκινάει μια καινούρια προσπάθεια, θέλοντας να βάλει γερά θεμέλια για το μέλλον ποντάροντας πολλά στο νεανικό και συνάμα ντόπιο υλικό.

Καινούρια διοίκηση, καινούριος τεχνικός ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΛ, Ζήσης Ζιάγκας, ο βασικός κορμός διατηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό ως έχει αλλά το σημαντικότερο είναι πως η όρεξη για προσφορά είναι μεγάλη.

Έτσι διατηρώντας χαμηλούς τόνους αλλά με σύνθημα δουλειά και μόνο δουλειά, ο Π.Ο.Ε θα επιδιώξει να παρουσιάσει κάτι καλό…

alt

Τα νέα πρόσωπα…

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Πάτσης, Μωϋσίδης (Δόξα Βλαχογιαννίου), Βαρνάς (Κεραυνός Αγίου Παύλου Θεσσαλονίκης) και αναμένεται να προωθηθούν νεαροί ποδοσφαιριστές από την Ακαδημία της ομάδας.


Τα φιλικά:

18/8: Κ20 ΑΕΛ

21/8: Λάρισα 2012

8/9: Αργυροπούλι


Τι δήλωσαν…

ΑΛΚΗΣ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΗΣ

(Πρόεδρος):

«Είναι μια σημαντική συνάντηση για όλους μας. Η διοίκηση του ΠΟΕ κρατώντας τα ηνία μιας ιστορικής ομάδας θα αγωνιστεί για να ανταπεξέλθει στα δύσκολα καθήκοντά της. Θέλουμε να είστε ενωμένοι και να νιώθετε μια οικογένεια. Απαιτούμε σκληρή δουλειά και μεθοδικότητα. Η ομάδα μας πρέπει να είναι ανταγωνιστική και να κερδίζει τον σεβασμό των αντιπάλων μας. Να κάνετε πραγματικότητα τα όνειρά σας και όλοι μαζί να πετύχουμε τους στόχους του ΠΟΕ. Ευχόμαστε σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και πολλές επιτυχίες για την ομάδα μας».


ΖΗΣΗΣ ΖΙΑΓΚΑΣ

(Προπονητής):

alt

«Μου δόθηκε μια ευκαιρία σε μια ιστορική ομάδα. Η νέα διοίκηση του ΠΟΕ έχει όραμα για την ομάδα και βέβαια χρειάζεται χρόνος και δουλειά από όλους. Θεωρώ ότι έχει τεράστια δυναμική η περιφέρεια της Ελασσόνας. Δεν ήρθα στην ομάδα για να φέρω δέκα ποδοσφαιριστές από τη Λάρισα. Θα προσπαθήσουμε όσο είναι δυνατόν να αναδείξουμε παιδιά από την περιοχή της Ελασσόνας και μέσα από αυτή τη βελτίωση των παιδιών να οδηγήσουμε την ομάδα ένα σκαλί παραπάνω. Το πότε θα γίνει αυτό, προφανώς θέλει χρόνο. Όσο πιο γρήγορα τόσο το καλύτερο. Ασχολούμαι χρόνια με αυτό το κομμάτι και ξέρω ότι δεν είναι εύκολο από τη μια μέρα στην άλλη να χτίσεις κάτι. Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ο σημερινός ΠΟΕ είναι μια καινούργια ομάδα. Θα μπουν αρκετοί μικροί στην ομάδα…».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt