.:: Larisa Goal ::. Ο Τύρναβος θέλει να βάλει γερά θεμέλια…
.
alt

alt

alt

alt

alt
alt<
Περιφερειακό -
21 Αύγουστος 2019

Ο Τύρναβος θέλει να βάλει γερά θεμέλια…

Προβολές: 1127

alt

Ο Τύρναβος θέλει να βάλει γερά θεμέλια…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Έστω κι αν έφτασε μια ανάσα από το χείλος του γκρεμού, ο Τύρναβος όχι μόνο δεν «γκρεμοτσακίστηκε» αλλά στάθηκε γερά στα πόδια του και κάνει μια εντυπωσιακή και συνάμα δυναμική επανεκκίνηση.

alt

Η νέα διοίκηση με μπροστάρη τον πρόεδρο Γιώργο Σαλτζίδη, το τεχνικό δίδυμο των Γιώργου Καμάκα-Χρήστου Καπελιάνη, οι παίκτες που έμειναν αλλά και αυτοί που ήρθαν καλούνται τώρα να βάλουν πλάτη, να δουλέψουν σκληρά και να παρουσιάσουν ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις της μεγάλης τοπικής κατηγορίας.

Ο Τύρναβος με την ιδιαίτερη δυναμική, θέλει να βάλει γερά θεμέλια, θέλει να κάνει αργά και σταθερά βήματα και σε βάθος χρόνου τα καλύτερα έρχονται…


Τα νέα πρόσωπα…

alt

Φαρμάκας (Αμπελωνιακός), Νικολακούλης (Αλμυρός Ηρακλείου), Γανός, Χατζής (Τσαριτσάνη), Τσακουρίδης (Ιπποκράτης), Πρισακάρου, Παπαδόντας (Προμηθέας), Μπλατσέρι (Στεφανοβίκειο), Πίρε (Ναρθάκι), Αλεξίου (ΑΟ Σκιάθου)


Τα φιλικά:

24/8: Ακαδημία Τυρνάβου

31/8: Παναγροτικός Νίκαιας


Τι δήλωσαν…

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΜΑΚΑΣ

(Προπονητής):

alt

«Καταρχήν καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία. Το όνομα του Τυρνάβου, η δυναμικότητα και οι υποδομές αποτέλεσαν έξτρα κίνητρο αλλά και ένα στοίχημα τόσο για μένα προσωπικά αλλά όσο και για τον Χρήστο Καπελιάνη να αναλάβουμε δράση. Μπορεί ο Τύρναβος να βρίσκεται σε δύσκολη φάση αλλά υπάρχει όρεξη και διάθεση από την καινούρια διάθεση, εμείς έχουμε αποδείξει πως μας αρέσει να «χτίζουμε», δείχνοντας το έργο μας μέσα στο γήπεδο. Από τη μεριά μας θέλουμε να υποσχεθούμε πως θα τηρήσουμε αυτό το πλάνο που βάλαμε με τη διοίκηση, θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο με παίκτες από την ευρύτερη περιοχή αλλά και νεαρούς σε ηλικία. Σίγουρα στόχος είναι σε βάθος χρόνου ο Τύρναβος να αλλάξει κατηγορία…».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΑΛΤΖΙΔΗΣ

(Πρόεδρος):

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Έστω και στο παραένα καταφέραμε να κρατήσουμε όρθια την ομάδα, σίγουρα θα είναι δύσκολη η χρονιά που έρχεται αλλά αισιοδοξώ μέσα από δουλειά και συνεχής προσπάθεια, θα μπορέσουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλό.

Θέλουμε να διαγράψουμε μια αξιόλογη πορεία, να πλασαριστούμε όσο πιο ψηλά γίνεται και από κει και πέρα ότι καλύτερο προκύψει.

Δυστυχώς αρκετά «δικά» μας παιδιά αποχώρησαν μιας και ήταν αβέβαιο το μέλλον της ομάδας αλλά στόχος μας είναι σε βάθος χρόμου να στηριχθούμε στα παιδιά της ευρύτερης περιοχής, ρίχνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα και στις ακαδημίες».


ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΦΑΡΜΑΚΑΣ:

alt

«Από τη μεριά μου θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Ήρθα σε μια ομάδα που κάνει μια σημαντική προσπάθεια και φέτος και μέλημα μας είναι να δουλέψουμε σκληρά προκειμένου να παρουσιαστούμε ιδιαίτερα ανταγωνιστικοί στο νέο πρωτάθλημα. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που ανήκω στην οικογένεια του Τυρνάβου και υπόσχομαι να δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου σε κάθε ματς».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΟΥΝΟΥΔΗΣ:

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους. Από τη μεριά μας οι στόχοι είναι συγκεκριμένοι για φέτος και έχουν να κάνουν με τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και συνάμα να μπορέσουμε να βάλουμε γερά θεμέλια για κάτι καλό στο μέλλον».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt