.:: Larisa Goal ::. Η Ραχούλα ποτέ δεν «πεθαίνει» και ξανά προς τη Δόξα τραβά!!!
Περιφερειακό -
07 Αύγουστος 2020

Η Ραχούλα ποτέ δεν «πεθαίνει» και ξανά προς τη Δόξα τραβά!!!

Προβολές: 2039

alt

Η Ραχούλα ποτέ δεν «πεθαίνει» και ξανά προς τη Δόξα τραβά!!!

Μπορεί να ακούγονταν πολλά δεξιά και αριστερά όσον αφορά το μέλλον της Ραχούλας, όμως η Δόξα αποδεικνύεται «εφτάψυχη» και δεν πετάει… για κανέναν λόγο «λευκή» πετσέτα, κάτι που σημαίνει πως και τη νέα σεζόν θα πάρει μέρος κανονικά στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ.

Στη διοίκηση μπήκαν άτομα που έχουν προσφέρει κατά το παρελθόν στην ομάδα από διάφορα πόστα και θέλουν και τώρα να βάλουν το στίγμα τους, προχωρώντας στη δημιουργία μιας ισχυρής διοίκησης.

Έχουμε και λέμε Βαγγέλης Βλησαρούλης, Γιώργος Αργυρακούλης, Ναπολέων Αργυρακούλης, Βασίλης Αργυρακούλης, Μιχάλης Θεοχαρούλης, Αντώνης Μηταλούλης, Βασίλης Σταμουλάκης, Αντώνης Σαμψάρης, Γιώργος Ζήσης, Βασίλης Σκάκος, Κώστας Τζανακούλης, Γιώργος Βλησαρούλης, Γιώργος Σκάκος, Κώστας Ζήσης, Σάκης Βλησαρούλης, Θανάσης Σταμουλάκης, Γιώργος Μηταλούλης και Χρήστος Νταφούλης απαρτίζουν το νέο δ.σ. όπου θα συγκροτηθεί σε σώμα τις επόμενες μέρες.

Και άμεσα θα ξεκινήσει και ο σχεδιασμός της νέας Δόξας που θα επιδιώξει να εμφανιστεί και πάλι όσο πιο ανταγωνιστική γίνεται…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt