.:: Larisa Goal ::. Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε (Β΄μέρος)…
.
alt

alt

alt

alt

alt
alt<
Αρχική -
23 Μάρτιος 2020

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε (Β΄μέρος)…

Προβολές: 612

alt

Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε (Β΄μέρος)…

«Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε και μου θυμίζουνε τα περασμένα, χαρές που φύγανε και δεν γυρίζουνε και τα όνειρά μου πού 'ναι χαμένα…» τραγουδούσε κάποτε ο μεγάλος Τόλης Βοσκόπουλος, στίχοι που ταιριάζουν γάντι στη δική μας περίπτωση και στις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Ρεπορτάζ που έχει να κάνει με τις ομάδες, με τη δική τους ιστορία που έβαλαν το στίγμα τους στο ερασιτεχνικό στερέωμα και πλέον δεν υπάρχουν πια για διάφορους λόγους.

Και η δεύτερη αναφορά γίνεται για την περιοχή της Ελασσόνας ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες και εκτός πόλης ανά περιοχή:

ΔΕΥΚΑΛΙΩΝ ΚΡΑΝΙΑΣ (2005):

alt

Κάποτε η έδρα της Κρανιάς αποτελούσε «φόβητρο» για τις ομάδες, με τους φιλάθλους της να δίνουν δυναμικό «παρών». Μια ομάδα που κατάφερε να φτάσει μέχρι τα μεγάλα σαλόνια της Α΄ΕΠΣΛ, με τον Τέλη Γκούμα «ψυχή» του χωριού γενικότερα να βάζει το στίγμα του. Και φυσικά έβγαλε… ουκ ολίγους παικταράδες με τον παλαίμαχο στράικερ Γιάννη Προβίδα να αποτελεί πρώτη μούρη στη βιτρίνα.


ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ (2006):

alt

Η αλήθεια είναι πως δεν είχε μεγάλη διάρκεια στον χώρο αλλά αναλαμπές, με παιδιά από το χωριό όπου έκαναν όμως τη δική τους φιλότιμη προσπάθεια προκειμένου να διατηρήσουν τον τόπο τους ζωντανό.


ΟΛΟΣΣΩΝ (2006):

alt

Υπό τις οδηγίες του Γιώργου Καλτέκη κατά κύριο λόγο, ο Ολοσσών υπήρξε μια από τις σημαντικότερες δυνάμεις στην περιοχή της Ελασσόνας όπου έριχνε ιδιαίτερη βαρύτητα στους «μικρούς». Μάλιστα πρόλαβε να βάλει το στίγμα του πριν «γίνει ένα» με τον Π.Ο.Ε.


ΠΡΑΙΤΩΡΙΑΚΟΣ (2006):

alt

Στο δρόμο για να πας στη Βερδικούσια, συναντάς το Πραιτώρι το οποίο ήταν κάποτε ενεργό ποδοσφαιρικά με παίκτες από το χωριό αλλά και την ευρύτερη περιοχή της Ποταμιάς. Στη φωτό διακρίνονται ο Μάκης Φώλιας ως αρχηγός, ο Ηλίας Κουζιώνης που αγωνίζεται στη Βερδικούσια αλλά και ο Σάκης Παπακωνσταντίνου που διετέλεσε προπονητής του Αστέρα Τυρνάβου τα τελευταία χρόνια. Το Πραιτώρι έπαιζε μπάλα και δεν ήταν μόνο για χορούς στη "DISCO ΝΑΤΑΣΑ"!!!


ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (2007):

alt

Θεοκλής Μαυρίδης, Κώστας Κόντος και τα αδέρφια Γιώργος και Ηρακλής Πουρουτίδης αποτελούσαν τις μεγαλύτερες φυσιογνωμίες στους «κόκκινους» που εμφανίστηκαν ιδιαίτερα δραστήριοι κατά το παρελθόν, δίνοντας το «παρών» στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΛ.


Π.Ο.Μ.Ε (2009):

alt

Το Μικρό Ελευθεροχώρι γνωστό κι ως ΠΟΜΕ έκανε και αυτό με τη σειρά του αισθητή την παρουσία του πριν δέκα χρόνια περίπου, έχοντας στις τάξεις τον παλαίμαχο στράικερ Τζίμη Κωνσταντινίδη (με θητεία σε ΑΕΛ, ΠΑΟΚ και Τρίκαλα) αλλά και τον νυν επιθετικό του Δρυμού, Δημήτρη Γκόγκουρα.


ΧΥΡΕΤΙΑΚΟΣ ΔΟΜΕΝΙΚΟΥ (2010):

alt

Με Γιάννη Κιάτο αρχηγό, Χρήστο Τσιάρα, Κώστα Δαλώση, Ανδρέα Ευαγγέλου και τα άλλα παιδιά, ο Χυρετιακός Δομένικου ήταν μια ακόμη ομάδα από την επαρχία Ελασσόνας που έβαλε το στίγμα της στα τοπικά δρώμενα.


ΔΟΛΙΧΙΑΚΟΣ (2011):

alt

Αφοί Θεοδωράκη, Αφοί Σουγλή και βάλε, αποτελούσαν τα σημαντικότερα «εργαλεία» του Δολιχιακού που έκανε τη εμφάνιση του στον χώρο και μάλιστα με επιτυχία, πριν αποχωρήσει από τα δρώμενα.


ΠΑΣ ΒΟΥΒΑΛΑΣ (2011):

alt

ΠΑΣ Βουβάλας ήταν μια ακόμη ομάδα με σύντομη θητεία στον χώρο παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των ανθρώπων της περιοχής.


ΑΠΟΛΛΩΝ ΓΕΡΑΝΕΙΩΝ (2012):

alt

Η γενέτειρα των Χρήστου Ζιάκου, Χρήστου Γκάτα και Γιώργου Καλτέκη επανεμφανίστηκε πριν αρκετά χρόνια στα τοπικά δρώμενα, με παιδιά με καταγωγή από το χωριό να κάνουν ένα δυναμικό ξεκίνημα το οποίο όμως δεν είχε διάρκεια.


ΕΘΝΙΚΟΣ ΟΛΥΜΠΟΥ (2013):

alt

Τελευταία «νέα» ομάδα που εμφανίστηκε στον χώρο ήταν ο Εθνικός Ολύμπου με την ανάμιξη κι άλλων χωριών όπως η Ολυμπιάδα. Όμως κι αυτή η παρουσία αποδείχθηκε σύντομη…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt