.:: Larisa Goal ::. Αναγνώριση; Τι θα πει αυτό;
Αρχική -
19 Ιούνιος 2013

Αναγνώριση; Τι θα πει αυτό;

Προβολές: 2001

alt

Αναγνώριση; Τι θα πει αυτό;

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Δεν ξέρω αν οφείλεται στην οικονομική κρίση που μαστίζει τη χώρα μας τα τελευταία χρόνια αλλά σίγουρα δεν έχουν αλλάξει μονάχα οι εποχές αλλά και οι ίδιοι οι άνθρωποι οι οποίοι πλέον δείχνουν να ξεχνάνε εύκολα, έχουν πάψει να αναγνωρίζουν και φέρονται αχάριστα.

Άνθρωποι που βρίσκονται χρόνια στον χώρο του ποδοσφαίρου και έχουν ξεχάσει όπως αποδεικνύεται από πού ξεκίνησαν και τώρα το παίζουν δήθεν με ένα στυλάκι πολλά βαρύς και ασήκωτος…

Άνθρωποι που κάνουν τα πρώτα τους βήματα τα τελευταία χρόνια σε αυτόν τον δύσκολο χώρο του ποδοσφαίρου όπου υπηρετούμε όλοι, ο καθένας από το δικό του πόστο και νομίζουν πως σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα τα έχουν μάθει όλα και έχουν άποψη για όλους και για όλα.

Και αντί να καθίσουν και να ακούσουν κάποιον νεότερο σε ηλικία αλλά σαφώς με μεγαλύτερες παραστάσεις στο συγκεκριμένο αντικείμενο, βγάζουν ανακοινώσεις «φωτιά» και λένε παχιές κουβέντες, σιγοντάροντας ανθρώπους και Μέσα όπου πραγματικά σου προκαλεί εντύπωση και σε κάνει να αναρωτιέσαι.

Είναι πραγματικά κρίμα και άδικο ορισμένοι να μην αναγνωρίζουν προσπάθειες πολλών ετών και ανθρώπων που έχουν προσφέρει τα μέγιστα στην πρόοδο του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, σε ανθρώπους που έχουν δώσει και την ψυχή τους έτσι ώστε να ακούγεται και μια δεύτερη φωνή!

Αλλά δυστυχώς δεν μπορείς να καταπολεμήσεις το κατεστημένο, δεν μπορείς να καταπολεμήσεις την δύναμη της συνήθειας, δεν μπορείς να τα βάλεις με τα θηρία όσο κι αν προσπαθείς από τη στιγμή που βλέπεις και εσύ ο ίδιος πως οι σύμμαχοι σου είναι μετρημένοι στα δάκτυλα του ενός χεριού.

Κι αν κάποτε έρθει η ώρα της κρίσης, τότε θα είναι πολύ αργά γιατί το πουλάκι «Τσίου» θα έχει πετάξει για άλλες πολιτείες και όλοι αυτοί οι «φιγουρατζήδες»-«παπατζήδες» θα μείνουν στα κρύα του λουτρού και θα αναπολούν το παρελθόν.

Υ.Γ. Και επιτέλους μάθετε να βάζετε ποιότητα στη ζωή σας σε ότι κι αν κάνετε και σταματήστε να σκύβετε το κεφάλι και να χαμογελάτε σε ότι σας πλασάρουν…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt