.:: Larisa Goal ::. Αποφάσεις του δ.σ. της ΕΠΣΛ…
Αρχική - Ποδόσφαιρο
31 Αύγουστος 2011

Αποφάσεις του δ.σ. της ΕΠΣΛ…

Προβολές: 1203

alt

 

Αποφάσεις του δ.σ. της ΕΠΣΛ…

Συνεδρίασε χθες το βράδυ υπό την προεδρία του Ζήση Γρηγορίου, το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης, με παρόντες τους διοικητικούς Βασίλη Νταβαρούκα, Βασίλη Μητροδήμο, Δημήτρη Λεωνιδάκη, Γιάννη Βλάγκα, Λευτέρη Γρηγοριάδη, Μιχάλη Παπαγεωργίου και Κώστα Λυγούρα. Εκ μέρους της Ε.Δ. παραβρέθηκε ο Στέλιος Νίτσας.

Συζητήθηκαν και πάρθηκαν αποφάσεις για τα παρακάτω θέματα:

- Εγκρίθηκε ο προϋπολογισμός της Ένωσης για το έτος 2012, που θα παρουσιαστεί αύριο προς έγκριση στη Γενική Συνέλευση των σωματείων.

- Αποφασίστηκε ότι τα σωματεία που έχουν διάφορες χρηματικές οφειλές προς το ταμείο της Ένωσης από την περυσινή περίοδο, θα πρέπει να τις εξοφλήσουν μέχρι πριν την έναρξη των πρωταθλημάτων στα οποία συμμετέχουν.

- Οι ταυτότητες προπονητών θα πρέπει, με την έναρξη των πρωταθλημάτων, υποχρεωτικά να παραδίδονται στους διαιτητές των αγώνων. Για τους αγώνες του Κυπέλλου, που αρχίζουν το προσεχές Σαββατοκύριακο, θα υπάρξει η σχετική «ανοχή», μέχρι της οριστικής προσαρμογής στον Κανονισμό προπονητών και ομάδων.

- Σύμφωνα με οδηγία της ΕΠΟ, η ΕΠΣΛ θα εκδίδει ταυτότητες προπονητών και σε όσους καταθέσουν δικαιολογητικά και παράβολο για να φοιτήσουν στη Σχολή Προπονητών.

- Θα πραγματοποιηθεί στις 21 Σεπτεμβρίου στον Αμπελώνα, φιλικός αγώνας της Μικτής ομάδας Νέων της Ένωσης, με τον τοπικό Αμπελωνιακό, στη μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της γηπεδούχου Απ. Παπαγεωργίου.

- Στον ποδοσφαιριστή Θ. Θανάση της Π.Σ. Ελασσόνας, που αποβλήθηκε στον τελικό του Suler Cup με 2η κίτρινη κάρτα, επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού για 1 αγωνιστική.

- Στην επόμενη συνεδρίαση του δ.σ. θα αποφασιστεί η συγκρότηση των Επιτροπών της Ένωσης, όπως αυτές προβλέπονται από το νέο Καταστατικό.

- Έγινε δεκτό το αίτημα της ομάδας Δόξα Ραχούλας να οριστούν οι αγώνες της για το πρωτάθλημα στις 25/9 και 1/10, λόγω κοινωνικών εκδηλώσεων που έχουν προγραμματιστεί.

- Απορρίφθηκε αίτημα της ομάδας Δήμητρα Αγιάς, να ορίζονται οι αγώνες του πρωταθλήματος που συμμετέχει, σε κάθε αγωνιστική χωρισμένοι αναλογικά (Σάββατο απόγευμα, Κυριακή πρωί, Κυριακή απόγευμα).

- Εγκρίθηκε από την ΕΠΟ η νέα ονομασία της ομάδας της Π.Σ. Ελασσόνας, σε Π.Ο. Ελασσόνας, όπως αυτή αναφέρεται στο τροποποιηθέν καταστατικό της.

- Συγκροτήθηκε η νέα Επιτροπή Διαιτησίας της Ένωσης, σύμφωνα με τα όσα προβλέπει ο νέος Κανονισμός Διαιτησίας της ΕΠΟ. Πρόεδρος της Επιτροπής αναλαμβάνει ο αντιπρόεδρος του δ.σ. Βασίλης Νταβαρούκας και τα δύο διαιτητικά μέλη αυτής θα είναι οι Στέλιος Νίτσας και Γιάννης Κωστής.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt