.:: Larisa Goal ::. Ποντάρει στο «νέο αίμα» ο Δωτιέας Αγιάς…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
14 Αύγουστος 2018

Ποντάρει στο «νέο αίμα» ο Δωτιέας Αγιάς…

Προβολές: 3715

alt

Ποντάρει στο «νέο αίμα» ο Δωτιέας Αγιάς…

Ο Δωτιέας Αγιάς παραμένει μια από τις σταθερές αξίες στο ερασιτεχνικό στερέωμα και μάλιστα πέρσι διεκδίκησε μέχρι και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία μέσω των πλέι οφ.

Η νέα χρονιά ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες, με τη νέα διοίκηση που απαρτίζουν άτομα νεαρής ηλικίας με φιλοδοξίες να θέλουν να βάλουν τα στίγμα τους.

alt

Στο τιμόνι της ομάδας παρέμεινε ο δουλευταράς… που ακούει στο όνομα Δημήτρης Μπουκουβάλας (έχοντας στο πλευρό του τον Χρήστο Λιάπη ως άμεσο συνεργάτη) ο οποίος πιστεύει πολύ στα νέα παιδιά και θέλει και φέτος να παρουσιάσει έναν άκρως ανταγωνιστικό Δωτιέα. Άλλωστε αυτή η ομάδα διαθέτει και ιστορία και βαριά φανέλα, οπότε κάτι καλό αναμένεται να δούμε και φέτος…


Τα νέα πρόσωπα…

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Ποτόσογλου, Γελαλής, Ρούσσος, Βλάχος, Ράπτης ενώ υπό μεταγραφή βρίσκονται οι Π. Πασιάς (Φιλοκτήτης) και Κορλός (Αμυγδαλέα).


Τι δήλωσαν…

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑΣ

(Προπονητής):

«Κατ’ αρχήν πρέπει να τονίσω ότι πέρσι κάναμε τρελή πορεία στον β’ γύρο αφού σε 15 ματς είχαμε μόνο μία ήττα και παρά τα μεγάλα διοικητικά προβλήματα που παρουσιάστηκαν. Ήταν ένα άθλος για μένα και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά.

Η νέα διοίκηση αποτελείται από φιλόδοξα άτομα και έχει οργανωθεί σε πολύ μεγάλο βαθμό. Από το έμψυχο υλικό έφυγαν πολλοί παίκτες, αλλά επειδή προσωπικά ποτέ δεν φοβάμαι, πιστεύω ότι θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και θα αναδείξουμε τα νέα παιδιά, το οποίο για μένα είναι πολύ σημαντικό. Να είναι σίγουρος ο κόσμος της Αγιάς, ότι θα είμαστε μία ομάδα με ήθος και αξιοπρέπεια όπως και πέρσι».

alt

ΑΚΗΣ ΓΟΥΛΙΟΠΟΥΛΟΣ

(Πρόεδρος):

«Είμαστε μια νέα διοίκηση που η πλειοψηφία των μελών της ασχολείται για πρώτη φορά με τα διοικητικά δρώμενα του ποδοσφαίρου. Στόχος η δημιουργία ενός συνόλου που θα αποτελεί πρότυπο σε όλα τα επίπεδα για όλες τις ερασιτεχνικές ομάδες του νομού.

Η ομάδα της Αγιάς είναι… καταδικασμένη να πρωταγωνιστεί, καθώς είναι μια από τις ιστορικότερες στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Λάρισας.

Θέλουμε να συνεχίσουμε την παράδοση της επαρχίας μας στην ανάδειξη ταλέντων και γι’ αυτό μαζί με τον προπονητή Δημήτρη Μπουκουβάλα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χώρο σε νέα παιδιά.

Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο της Αγιάς που στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό μας, όπως έκανε και όλα τα προηγούμενα χρόνια και να ευχηθώ όλη τη χρονιά να βρίσκεται δίπλα στην ομάδα μας.

Εύχομαι υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά στον προπονητικό τιμ, του παίκτες και σ’ όλες τις ομάδες προκειμένου να έχουμε ένα ανταγωνιστικό και θεαματικό πρωτάθλημα».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΣΑΤΣΑΛΙΔΗΣ:

«Στόχος μας είναι η άνετη παραμονή. Πιστεύω ότι σαν ομάδα έχουμε το πιο ποιοτικό ρόστερ, αλλά φέτος θέλουμε να δώσουμε ευκαιρίες στα νέα παιδιά, γιατί έχουμε αρκετά νέα παιδιά στην ομάδα. Θα κοιτάξουμε λοιπόν να εξασφαλίσουμε την παραμονή μας όσο το δυνατόν γρηγορότερα για να μπορέσουμε να επενδύσουμε στα νέα παιδιά».

ΘΩΜΑΣ ΤΣΙΡΟΓΙΑΝΝΗΣ:

«Φέτος έχουμε μία ομάδα με πολλά νέα πρόσωπα και θέλουμε να αποκτήσουμε χημεία όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Στόχος μας είναι να παίξουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο το οποίο να ευχαριστιόμαστε πρώτα απ’ όλους εμείς κάθε Κυριακή αλλά και οι φίλαθλοι που θα έρχονται στο γήπεδο».

ΘΟΔΩΡΗΣ ΡΟΥΣΣΟΣ:

«Ήρθα σε μία ομάδα στην οποία από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποι της διοίκησης έδειξαν ότι με ήθελαν, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα και κατ’ επέκταση είδα πολλούς νέους ανθρώπους. Πιστεύω ότι το ποδόσφαιρο γενικότερα και όχι μόνο το ερασιτεχνικό χρειάζεται τα νέα παιδιά. Θα προσπαθήσουμε να παίξουμε όσο καλύτερο ποδόσφαιρο γίνεται και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt