.:: Larisa Goal ::. Ξεχωριστή η φετινή χρονιά για τη Λάρισα ’88…
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
21 Σεπτέμβριος 2018

Ξεχωριστή η φετινή χρονιά για τη Λάρισα ’88…

Προβολές: 2616

alt

Ξεχωριστή η φετινή χρονιά για τη Λάρισα ’88…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

30 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΑΕΛ, 30 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από την ίδρυση της Λάρισας ’88 μιας ομάδας που μπορεί να μην έχει να επιδείξει σημαντικές διακρίσεις αλλά κουβαλάει όνομα βαρύ σαν ιστορία!

Για τον λόγο αυτόν η φετινή χρονιά αναμένεται ιδιαίτερα ξεχωριστή για τους «βυσσινί» οι οποίοι και παραμένουν πιστοί στη φιλοσοφία τους αφού θα στηριχθούν και πάλι στο παρεϊστικο κλίμα, με βασικό μέλημα να παίξουν καλό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα ότι καλύτερο προκύψει στο σαφώς πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Β΄ΕΠΣΛ.

Την τεχνική ηγεσία της ομάδας ανέλαβε ο έμπειρος τεχνικός Νίκος Μαλλικόπουλος μιας και ταιριάζουν τα χνώτα του με τη διοίκηση του συλλόγου και τον επικεφαλής, τον Δημήτρη Σκουλίδη ο οποίος είναι και ο κύριος εκφραστής της καινούριας προσπάθειας που γίνεται στον λαρισινό σύλλογο…


Τα νέα πρόσωπα…

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Κούκος (Δασοχώρι), Μπράτσος (Ομόνοια), Πουλαράκης (Μυραϊκός), Τσίντζος (Μελισσοχώρι), Λεμονής, Καραγιώργος (Αβέρωφ), Μπεκιώτης, Θελώνης (ελεύθεροι)


Τι δήλωσαν…

ΝΙΚΟΣ ΜΑΛΛΙΚΟΠΟΥΛΟΣ

(Προπονητής):

alt

«Να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλα τα σωματεία με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Ξεκινάμε φέτος με ακόμη μεγαλύτερη διάθεση για προσφορά, δουλειά και αγωνιστική πειθαρχία, έχουμε προχωρήσει σε μια σειρά από σημαντικές προσθήκες έμπειρων και νέων παικτών και θα επιδιώξουμε να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα αν προκύψει κάτι καλό δεν θα πούμε όχι...».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΗΓΑΣ

(Γενικός Αρχηγός):

alt

Και φέτος δεν αλλάζουμε το σκεπτικό, θα δουλέψουμε και πάλι με αρκετά νέα παιδιά και με την παρουσία ορισμένων πιο έμπειρων, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο το οποίο θα ευχαριστιόμαστε άπαντες και από κει και πέρα ότι καλύτερο προκύψει. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία».


ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ:

alt

«Η ομάδα θα στηριχθεί και πάλι στο ίδιο πλάνο και όλοι μαζί μέσα από δουλειά, θα επιδιώξουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα είναι ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της Β΄ΕΠΣΛ. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα και ευελπιστώ πως όλα θα πάνε καλά. Εύχομαι σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία…».


ΠΑΥΛΟΣ ΜΠΡΑΤΣΟΣ:

alt

«Κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα εδώ στη Λάρισα ’88 και θα προσπαθήσω και εγώ να βοηθήσω έτσι ώστε να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε κάτι καλό. Λίγα λόγια, χαμηλοί τόνοι, σκληρή δουλειά και ευελπιστώ να πάνε όλα καλά. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. …».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt