.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-4η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
18 Οκτώβριος 2018

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-4η αγωνιστική)…

Προβολές: 2613

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-4η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΑΡΗΣ ΜΟΣΙΑΛΟΣ

(Ελευθεραί)

alt

Δεν ξέρουμε αν είναι η χρονιά του αλλά το σίγουρο είναι πως κάθε αγωνιστική που περνάει, επιβεβαιώνει με τον πιο πειστικό τρόπο πως είναι ένας από τους καλύτερους τερματοφύλακες της κατηγορίας. Στο ντέρμπι με τον Πύρρο ήταν και πάλι εξαιρετικός με αποκορύφωμα την απόκρουση στο χτύπημα πέναλτι του Νικούλη στο φινάλε, κρατώντας το μηδέν για τέταρτη συνεχόμενη αγωνιστική. Τι άλλο να κάνει το παλικάρι;


2. ΚΩΣΤΑΣ ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑΣ

(Αμπελιά)

alt

Είναι από τους παίκτες που ξεχωρίζουν σε κάθε ματς και κάτι ανάλογο συνέβη και στη νίκη με 3-1 απέναντι στους Αγίους Αναργύρους. Με τη διαφορά πως φέτος αγωνίζεται πιο προωθημένος και μάλιστα σκόραρε και πάλι, βοηθώντας την ομάδα του να κατακτήσει τη νίκη.


3. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΤΣΙΑΝΟΣ

(Νέα Πολιτεία)

alt

Αν και νεαρός σε ηλικία σε αυτή την Αστραπή, αποτελεί έναν από τους πιο έμπειρους παίκτες που ανήκουν στο δυναμικό της, εμπνέοντας σιγουριά στα μετόπισθεν όπως και έγινε στην απόδραση από τη Νίκαια. Εκεί όπου ο δυναμικός αμυντικός ήταν ιδιαίτερα αποτελεσματικός σε κάθε του κίνηση…


4. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΟΤΣΗΣ

(Προμηθέας)

alt

Αποτελεί βαρόμετρο για τον νεανικό Προμηθέα και όχι άδικα αφού είναι ορισμένα ματς που θαρρείς και παίζει μόνος του. Και στο νικηφόρο παιχνίδι με αντίπαλο το Μελισσοχώρι, μπορεί να μην βρήκε δίχτυα αλλά εντυπωσίασε με την εξαιρετική του αγωνιστική παρουσία καθώς ήταν παντού και πάντα!


5. ΣΑΚΗΣ ΠΑΥΛΟΥ

(Πύρρος)

alt

Μετακόμισε φέτος στον Πύρρο με σκοπό να βοηθήσει τον νεοφώτιστο στο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ και μέχρι στιγμής άπαντες πίνουν νερό στο όνομα του. Στο ντέρμπι με το Ελευθεραί ήταν και πάλι ασταμάτητος, με πολλά τρεξίματα, αποτελεσματικά μαρκαρίσματα και τρομερή ενέργεια. Εντάξει ο Σάκαρος είναι “fit” και το αποδεικνύει στην πράξη, προσφέροντας πολλά, με τη γλυκύτατη Βαλέρια να καμαρώνει έστω και από την Ηροδότου!!!


6. ΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΡΔΑΛΗΣ

(Ανάβρα)

alt

Μπροστάρης στη μεγάλη νίκη της Προοδευτικής απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα της Α.Ε. Βούναινων. Ένας παίκτης με τεράστια εμπειρία που ανέλαβε ηγετικό ρόλο στον χώρο της μεσαίας γραμμής και συνέβαλλε τα μέγιστα στην τεράστια αυτή επιτυχία.


7. ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΦΑΚΙΤΣΑΣ

(Νέα Πολιτεία)

alt

Ντεμπούτο με τη νέα του ομάδα και μπορεί να μην κατάφερε να χρισθεί σκόρερ αλλά έκανε τρομερή δουλειά στη γραμμή κρούσης. Άνοιγε διαδρόμους, κέρδιζε φάουλ, απειλούσε και γενικά η απόδοσή του κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα τηρουμένων των αναλογιών, αφού ακόμα δεν έμαθε καλά καλά τα ονόματα των συμπαικτών του.


8. ΝΙΚΟΣ ΚΟΛΟΒΟΣ

(Αμπελιά)

alt

Ο «Σέρτζι» αποτελεί ένα πραγματικό πολυεργαλείο και αυτό κάνει τον «Τσιβό» να τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Στο νικηφόρο παιχνίδι με τους Αγίους Αναργύρους αγωνίσθηκε ως «κόφτης» και τα κατάφερε εξαιρετικά, δίνοντας πολλές λύσεις στους «κόκκινους».


9. ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ

(Αβέρωφ)

alt

Ο «Ελέ» έκανε τη διαφορά στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Μελιβοία καθώς σκόραρε δις και οδήγησε το λαρισινό συγκρότημα στη νίκη. Παίκτης με ηγετική προσωπικότητα που μπορεί να συμπαρασύρει και τους νεότερους, δείχνοντας τον δρόμο. Άλλωστε όχι μόνο το κατέχει καλά το τόπι αλλά είναι αρχηγός όνομα και πράμα!


10. ΝΙΚΟΣ ΒΡΑΚΑΣ

(Ανάβρα)

alt

«Νίβρα» είσαι τρέλα με την «κόκκινη» φανέλα! Το παλικάρι ξέρει καντάρια μπάλα και το επιβεβαίωσε και στη μεγάλη νίκη απέναντι στα Βούναινα καθώς έκανε «όργια» κάπου εκεί στον χώρο του κέντρου ενώ σκόραρε κιόλας από την άσπρη βούλα, βάζοντας γερές βάσεις για το τρίποντο.


11. ΣΑΒΒΑΣ ΧΑΤΖΗΛΙΑΔΗΣ

(Μαυροβούνι)

alt

Σάββα… καφέ; Μπορεί κάποτε στα γήπεδα της Πορτογαλίας να έκανε πάταγο η συγκεκριμένη διαφήμιση, όμως την περασμένη Κυριακή και στο γήπεδο του Μαυροβουνίου ακούστηκε το Σάββα… γκολ! Ναι, ο υψηλόσωμος στράικερ ξεμπούκωσε… και με τα δύο γκολ που σημείωσε, οδήγησε τους «πετεινούς» στην ευρεία νίκη επί της Γιάννουλης.


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΚΩΣΤΑΣ

(Ανάβρα)

alt

Λίγο έλειψε να λιποθυμήσει με αυτά που έβλεπε στο ντέρμπι με τα Βούναινα αφού οι παίκτες του έπεφταν… κάτω σαν τα κοτόπουλα στο α΄μέρος και μάλιστα και οι τρεις με θλάση στον δικέφαλο! Κι όμως όσοι αγωνίσθηκαν και μαζί κι αυτός από τον πάγκο, κατέθεσαν ψυχή και κατέκτησαν μια πανάξια νίκη κόντρα στον πρωτοπόρο, μια νίκη που θα τους δώσει ακόμη μεγαλύτερη δύναμη και αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt