.:: Larisa Goal ::. Η Ακαδημία Τυρνάβου τη νίκη της ημέρας, ξανά στην κορυφή ο Δρυμός!
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
17 Νοέμβριος 2018

Η Ακαδημία Τυρνάβου τη νίκη της ημέρας, ξανά στην κορυφή ο Δρυμός!

Προβολές: 1077

alt

Η Ακαδημία Τυρνάβου τη νίκη της ημέρας, ξανά στην κορυφή ο Δρυμός!

Το γκολ του Τσουλάνι στο 40΄ήταν αρκετό για να χαρίσει μια σπουδαία νίκη με 1-0 στην Ακαδημία Τυρνάβου στο ντέρμπι της αγωνιστικής με αντίπαλο τον Ροδιακό τον οποίο και έπιασε… στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (δω ρεπορτάζ των αγώνων του 1ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΛ).

Ματς αμφίρροπο από τα πρώτα λεπτά με τις δύο ομάδες να διεκδικούν με αξιώσεις τους βαθμούς της νίκης αλλά η Ακαδημία είχε την ουσία.

Πάντως οι γηπεδούχοι άγγιξαν την ισοφάριση στην επανάληψη αλλά το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Μπουζούκα Θ.

ΡΟΔΙΑΚΟΣ (Γ. Φτεργιώτης): Πασάλογλου, Μπουζούκας Θ., Μπουζούκας Λ. (46′ λ.τ. Μπζιώτας), Φούντας Ν., Αλβανός, Μπαλκουράς, Μαντζαφλάρας, Τσιλοφίτης, Γαλάρας, Σιαμέτης, Συκιώτης (46′ λ.τ. Πατρικού Ερ.),

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ν. Κεχαγιάς): Σαμπανλάρι Γκ., Τζουμέρκας, Σκρουμπής, Ντούρος, Καραγιάννης, Τσένα, Καραΐσκος, Τριανταφύλλου (85′ Καλέμι), Παπαδόπουλος Γ. (60′ Παπαχατζής Β.), Τσουλάνι, Σαμπανλάρι Αλ.

 

ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ 2

ΔΡΥΜΟΣ 6

Αγριεμένος… εμφανίστηκε ο Κεραυνός Δρυμού μετά την εντός έδρας ήττα από τον Ροδιακό και ξέσπασε στο Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση όπου και το συνέτριψε με το εντυπωσιακό 6-2 και πέρασε ξανά μόνος πρώτος στη βαθμολογία του 2ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ.

Ματς που δεν αντέχει σε ιδιαίτερη κριτική με τους παίκτες του Κώστα Καζάκη να έχουν πολλά κέφια.

Δρυστέλλας (9΄, 34΄) και Μπόλης (49΄, 53΄) σκόραραν αμφότεροι από δύο φορές ενώ βρήκαν δίχτυα και οι Γκαντούνας (5΄) και Μενσούρ (74΄).

ΔΡΥΜΟΣ (Κ. Καζάκης): Πουρνάρας, Μενσούρ, Μίχης, Καραποστόλης (78΄ Μπανταβής), Μπούτλας, Κόγιος, Γκαντούνας Γ. (75΄Κουτσοθεοδώρου), Γαλανός (80΄ Δόλγυρας), Κατσαμήτας, Ζιώγας, Δρυστέλλας (46΄Μπόλης).

 

ΣΥΚΕΑ 1

ΒΑΛΑΝΙΔΑ 2

Συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα έδωσε η Δόξα Βαλανίδας μιας και επιβλήθηκε εκτός έδρας της Συκέας με 2-1 και αναρριχήθηκε ακόμα πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Οι «κιτρινόμαυροι» του Βαγγέλη Μάνου βρίσκονται σε καλό φεγγάρι το τελευταίο διάστημα και το πιστοποίησαν και πάλι, παίρνοντας την πρωτοπορία στο σκορ στο 20΄με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Θάνου.

Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Θοδωρής Ρακιντζόγλου (είχε και δοκάρι) βρήκε δίχτυα και έγραψε το 0-2, βάζοντας τις βάσεις για τη νίκη.

Το τελικό 1-2 διαμόρφωσε στο 80΄ο Τέλιος ενώ λίγο έλειψε οι γηπεδούχοι να φτάσουν στην ισοφάριση στο φινάλε αλλά το δοκάρι σταμάτησε την προσπάθεια του Καρατζιόλη Λ.

ΣΥΚΕΑ (Κ. Καραλής): Λιάκος, Κατσιγιάννης Β., Κατσιαντώνης (73′ Καλογιάννης), Παλάσκας, Κολιούμπας, Τάχατος (65′ Ζιώζιας Δ.), Κατσιγιάννης Αθ. (82′ Ζιώζιας Γ.), Παληγιάννης, Ζιώζιας Ν., Τέλλιος, Καρατζιόλης.

ΒΑΛΑΝΙΔΑ (Β. Μάνος): Γεωργόπουλος, Παζάρας, Βαϊράμης, Μουταφίδης, Θάνος, Παπαδημητρίου, Χατζηλαδάς (78′ Ραπτόπουλος), Χριστόδουλος (70′ Δαούλας), Ρακιντζόγλου, Πλατής, Αρσένης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt