.:: Larisa Goal ::. Φιλόδοξη και ανταγωνιστική τη νέα χρονιά η Δήμητρα Γιάννουλης…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
04 Αύγουστος 2020

Φιλόδοξη και ανταγωνιστική τη νέα χρονιά η Δήμητρα Γιάννουλης…

Προβολές: 1573

alt

Φιλόδοξη και ανταγωνιστική τη νέα χρονιά η Δήμητρα Γιάννουλης…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Μπορεί η περσινή χρονιά να τελείωσε… άδοξα ελέω του κορονοϊού αλλά αυτό δεν εμπόδισε τη Δήμητρα Γιάννουλης να πανηγυρίσει την πολυπόθητη άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία και μάλιστα διατηρώντας το αήττητο με 18 νίκες και 4 ισοπαλίες!!!

alt

Μια άκρως επιτυχημένη χρονιά η οποία και αναμένεται να αποτελέσει οδηγό για τη χρονιά που μόλις τώρα ξεκινάει για τους «πράσινους» που θα επιδιώξουν να συνεχίσουν πάνω στο ίδιο πλάνο.

Ο Νίκος Χρόνης μαζί με τον στενό του συνεργάτη Θανάση Δουζένη πρόσφεραν έργο και καλούνται και τώρα να πράξουν κάτι ανάλογο παρά το γεγονός πως ο βαθμός δυσκολίας μεγαλώνει.

alt

Στόχος η δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα αποδίδει καλό ποδόσφαιρο, μια νεανική ομάδα γεμάτη φιλοδοξίες και διακρίσεις μιας και η φιλοσοφία του συλλόγου δεν αλλάζει τα τελευταία χρόνια, με τους ανθρώπους της Γιάννουλης να ρίχνουν ιδιαίτερη βαρύτητα και στα τμήματα υποδομής όπου γίνεται εξαιρετική δουλειά τα τελευταία χρόνια.

Τα νέα πρόσωπα…

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Σπανός (Ναρθάκι), Μπόντε Ντ. (Σμόλικας), Παπαγούλας (Φαλανιακός) ενώ υπάρχουν κι άλλοι 1-2 παίκτες στα σκαριά…


Τα φιλικά:

22/8: Μαυροβούνι

29/8: Αργυροπούλι

5/9: Κιλελέρ

9/9: Τύρναβος 2005

12/9: Φαλανιακός

16/9: Ακαδημία Ελασσόνας

19/9: Χάλκη


Τι δήλωσαν…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΒΟΥΣΟΓΛΟΥ

(Πρόεδρος):

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Μετά από μια επιτυχημένη περσινή χρονιά όπου εξασφαλίσαμε πανάξια την άνοδο στη μεγάλη τοπική κατηγορία, θα συνεχίσουμε και φέτος με τον ίδιο ζήλο, βαδίζοντας πάνω στο ίδιο πλάνο. Στόχος μας είναι να παρουσιάσουμε και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ποντάρουμε πολλά στα νέα παιδιά, θέλουμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και εκτιμώ πως θα καταφέρουμε να βάλουμε και πάλι το στίγμα μας…».


ΝΙΚΟΣ ΧΡΟΝΗΣ

(Προπονητής):

alt

«Καταρχήν καλή σεζόν σε όλους όσους ασχολούνται με το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο. Επιστρέφουμε στη μεγάλη τοπική κατηγορία μετά από μια μεγάλη προσπάθεια που κάναμε πέρσι και θέλουμε να κινηθούμε σε ανάλογους ρυθμούς. Ο βασικός κορμός διατηρήθηκε σε μεγάλο βαθμό ως έχει, ήρθαν παίκτες που αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά, τρέφουμε φιλοδοξίες τη χρονιά και μέλημα μας είναι να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, διεκδικώντας τη νίκη σε κάθε ματς. Είμαι αισιόδοξος για τη νέα χρονιά, υπάρχει καλό κλίμα, διάθεση από τους παίκτες και τη διοίκηση για προσφορά και ευελπιστώ πως θα πάνε όλα καλά…».


ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΣ:

alt

«Επέστρεψα σε γνώριμα λημέρια με σκοπό να βάλω και εγώ ένα λιθαράκι στην καινούρια προσπάθεια που γίνεται εδώ στη Γιάννουλη. Οι συνθήκες είναι ιδανικές και αυτό που απομένει είναι να σκύψουμε το κεφάλι, να δουλέψουμε σκληρά και να παρουσιαστούμε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται στο νέο πρωτάθλημα της Α΄ΕΠΣΛ».

 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΑΠΑΚΟΣ:

alt

«Θέλουμε να συνεχίσουμε με την ίδια όρεξη και διάθεση από την περσινή χρονιά παρουσιάζοντας και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Ποντάρουμε πολλά στο οικογενειακό κλίμα και μέσα από σκληρή δουλειά, εκτιμώ πως θα εμφανιστούμε πανέτοιμοι να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt