.:: Larisa Goal ::. Κρατάει μόνο την πρόκριση ο Π.Ο.Ε…
Ποδόσφαιρο - Υπόλοιπα
03 Σεπτέμβριος 2011

Κρατάει μόνο την πρόκριση ο Π.Ο.Ε…

Προβολές: 2117

alt

Κρατάει μόνο την πρόκριση ο Π.Ο.Ε…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως και πέρσι έτσι και φέτος ο Π.Ο.Ε τα βρήκε μπαστούνια απέναντι στην μαχητική Δόξα Βλαχογιαννίου αλλά παρόλο αυτά κατάφερε να επικρατήσει με 3-0 και να πάρει την πρόκριση για την επόμενη φάση του θεσμού.

Σε ένα παιχνίδι όπου οι παίκτες του Αλέκου Αλεξανδρή παρουσιάστηκαν κατώτεροι του αναμενομένου και προβλημάτισαν με την αγωνιστική του παρουσία, σε σύγκριση με προηγούμενα παιχνίδια και το μόνο που κρατάνε είναι η πρόκριση.

Αντίθετα το συγκρότημα του Νίκου Φακίτσα στάθηκε αξιοπρεπέστατα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και το χειροκρότημα για την προσπάθεια που κατέβαλλε απέναντι σε έναν ανώτερο αντίπαλο.

alt

Ιδανικό ξεκίνημα…
Οι Ελασσονίτες μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 8΄άνοιξαν το σκορ με τον Μουρατίδη ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από ασθενής απόκρουση του Χαλκιά σε σουτ του Φλίγκου.
Στο 13΄ο Πουλάκης επιστράτευσε τα αντανακλαστικά του για να «πετάξει» τη μπάλα κόρνερ το καλοχτυπημένο φάουλ του Κοντοθανάση. Οι Ελασσονίτες είχαν κάποιες καλές στιγμές στο α΄μέρος για να σκοράρουν με τους Χατζηβαλσάμη και Φλίγκο αλλά ο Χαλκιάς πραγματοποίησε μια σειρά από σωτήριες επεμβάσεις.
Και η Δόξα απείλησε με τη σειρά της με τους Φακίτσα Γ. και Καλούπα με το 0-1 να είναι και το σκορ του α΄μέρους.

Πίεσε η Δόξα…
Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Π.Ο.Ε πήγε να αιφνιδιάσει και πάλι αλλά το σουτ που επιχείρησε ο Φλίγκος έφυγε μόλις άουτ. Για να φτάσουμε στο 56΄όταν η Δόξα άγγιξε την ισοφάριση αλλά ο Φακίτσας Γ. που βρέθηκε απέναντι από τον Πουλάκη πλάσαρε απελπιστικά άουτ, χάνοντας έτσι μοναδική ευκαιρία.   
Όσο περνούσε η ώρα οι Βλαχογιαννίτες το πίστευαν πως μπορούν να φτάσουν στην ισοφάριση αλλά οι του Π.Ο.Ε ήταν αυτοί που κατάφεραν να καθαρίσουν την πρόκριση με δύο γκολ στο δίλεπτο 82΄και 84΄και δράστες τους Αριανούτσο και Φλίγκο φτάνοντας έτσι στο τελικό 0-3. 

Η βράβευση

Πριν την έναρξη του αγώνα η διοίκηση της Δόξας Βλαχογιαννίου τίμησε με πλακέτα (την παρέδωσε ο γενικός αρχηγός Αντώνης Στεργιούλας) τον προπονητή του Π.Ο.Ε Αλέκο Αλεξανδρή για την προσφορά του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Η διαιτησία

alt

Ο άρχοντας της αναμέτρησης Λάμπρος Βλιώρας σε γενικές γραμμές απέδωσε δικαιοσύνη αν και θα μπορούσε να αποφύγει τα πολλά σφυρίγματα ενώ με λανθασμένες υποδείξεις ο α΄ βοηθός κ. Αρχοντής. Αντίθετα πολύ καλός ήταν ο β΄βοηθός κ. Ακρίβος.

ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΙ

alt

(Ν. Φακίτσας): Χαλκιάς, Βάλλας, Καρακώστας (82΄Γκουντούλας), Γκαμπέτος, Καρατζιόλης, Μήσιος, Γκουρομπίνος (78΄Μπουζούκας), Φακίτσας Γ., Φακίτσας Β. (88΄Καλογιάννης), Καλούπας, Κοντοθανάσης.

Π.Ο.Ε

alt

(Α. Αλεξανδρής): Πουλάκης, Αποστολόπουλος, Παγκαρλιώτας (46΄Τέγος), Μακρής, Τερλελής, Καραγκούνης, Φλίγκος, Ρόππας (55΄Χάμος), Χατζηβαλσάμης, Ρέτσιας (66΄Αριανούτσιος), Μουρατίδης.  

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt