.:: Larisa Goal ::. Το διήμερο 19-20 Οκτωβρίου τα παιχνίδια του Κυπέλλου…
.
alt

alt

alt

alt

alt
alt<
Ποδόσφαιρο - Υπόλοιπα
22 Σεπτέμβριος 2011

Το διήμερο 19-20 Οκτωβρίου τα παιχνίδια του Κυπέλλου…

Προβολές: 1029

alt

Το διήμερο 19-20 Οκτωβρίου τα παιχνίδια του Κυπέλλου…

Υπό την προεδρία του Ζήση Γρηγορίου και με παρόντες τους διοικητικούς Λευτέρη Γρηγοριάδη, Γιάννη Βλάγκα, Βασίλη Μητροδήμο, Δημήτρη Λεωνιδάκη, Βασίλη Νταβαρούκα, Σταύρο Πουλαράκη, Βάιο Κυριτσάκα και Κώστα Λυγούρα, συνεδρίασε χθες το βράδυ το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης και πήρε αποφάσεις για τρέχοντα θέματα του ερασιτεχνικού μας ποδοσφαίρου.

Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε και το μέλος της Επιτροπής Διαιτησίας Στέλιος Νίτσας, καθώς και τα 3 μέλη της Πειθαρχικής Επιτροπής σε μια εθιμοτυπική επίσκεψη αλληλογνωριμίας με τα μέλη του δ.σ. Στη χθεσινή συνεδρίαση πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

• Αιτήματα για αλλαγές ημερομηνιών αγώνων

- Απορρίφθηκε ως εκπρόθεσμο στην υποβολή του, το αίτημα της ομάδας Α.Ε. Μελίας για τη μεταφορά του αγώνα Μελία – Αβέρωφ, από την 25η, στην 24η Σεπτεμβρίου 2011.

- Έγινε δεκτό το αίτημα της ομάδας Δήμητρα Γιάννουλης, για την μεταφορά του αγώνα Δήμητρα – Αετός Μακρυχωρίου, από την 2/10, στην 1/10/2011

- Ο αγώνας Δόξα Ραχούλας – Νίκη Νίκης θα γίνει την 2/10 και όχι την 1/10/2011, όπως αρχικά είχε οριστεί από τη Γραμματεία της Ένωσης.

- Ο αγώνας Φαλανιακός – Δόξα Βλαχογιαννίου, της 3ης αγωνιστικής (Κυριακή 2 Οκτωβρίου), του πρωταθλήματος της Α΄ κατηγορίας, θα ξεκινήσει στις 15.30.

- Ο αγώνας Π.Ο. Μ. Ελευθεροχωρίου – Αστέρας Τυρνάβου, του προσεχούς Σαββάτου, θα γίνει στο Δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας, στις 17.00.

- Μετά από έγγραφο παραχώρησης του Δήμου Τυρνάβου, ο αγώνας του προσεχούς Σαββάτου μεταξύ των ομάδων Ακαδημία Τυρνάβου – Ηρακλής Λάρισας, θα γίνει στο Δημοτικό Στάδιο Τυρνάβου στις 17.00΄.

Η 4η φάση των αγώνων του Κυπέλλου

Η 4η φάση των αγώνων του Κυπέλλου Ερασιτεχνών της Ένωσης, στην οποία μετέχουν 4 ομάδες σε κάθε όμιλο, αποφασίστηκε να γίνει στο διήμερο 19 και 20 Οκτωβρίου 2011. Η κλήρωση των αγώνων αυτών θα γίνει στα γραφεία της Ένωσης την 10η Οκτωβρίου, ημέρα Δευτέρα και ώρα 13.00.

Στους 4 ομίλους έχουν προκριθεί μέχρι σήμερα 4 ομάδες και θα κληρωθούν 2 ζευγάρια σε κάθε όμιλο. Οι 8 νικητές που θα προκύψουν, θα πάνε στην κλήρωση της επόμενης φάσης όλοι μαζί. Ως γνωστό, στους 4 ομίλους έχουν προκριθεί οι εξής ομάδες:

Α΄ ΟΜΙΛΟΣ

Νίκαια

Μαχητής Τερψιθέας

Απόλλων Λάρισας

Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων

Β΄ ΟΜΙΛΟΣ

Δωτιέας Αγιάς

Αμπελωνιακός

Μελία

Δήμητρα Αγιάς

Γ΄ ΟΜΙΛΟΣ

Π.Ο.Ελασσόνας ή Δόξα Ομορφοχωρίου (παίζουν σήμερα)

Δευκαλίων Κρανιάς

Δαμασιακός

Δόξα Αργυροπουλίου

Δ΄ ΟΜΙΛΟΣ

Πυργετός

Δήμητρα Γιάννουλης

Κεραυνός Παραποτάμου

Ομόνοια

Ταυτότητες – πιστοποίηση προπονητών

Στις ελάχιστες ομάδες των Α΄ και Α1 κατηγοριών που ακόμη δεν έχουν τακτοποιήσει το θέμα των ταυτοτήτων και της πιστοποίησης των επίσημων προπονητών τους, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε να τους δοθεί 15νθήμερη προθεσμία για την οριστική τακτοποίηση του θέματος. Μετά τη λήξη της προθεσμίας αυτής, σε όσες ομάδες δεν έχουν συμμορφωθεί, θα επιβληθούν τα προβλεπόμενα από τον Κανονισμό Προπονητών Ποδοσφαίρου, πρόστιμα.

Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε όπως εκδώσει «κάρτες πάγκου» για τα άτομα που ασκούν καθήκοντα προπονητού σε ομάδες των Β΄ και Γ΄ κατηγοριών, ώστε αυτά να αποκτήσουν το δικαίωμα παραμονής τους στον πάγκο της ομάδας τους κατά τη διάρκεια των αγώνων. Τα σωματεία των κατηγοριών αυτών θα πρέπει να απευθυνθούν άμεσα στη Γραμματεία της Ένωσης για τις σχετικές πληροφορίες.

ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣΛ στη χθεσινή της συνεδρίαση και σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στις παρατηρήσεις των διαιτητών στα φύλλα αγώνων των συναντήσεων του περασμένου Σαββατοκύριακου, επιβλήθηκαν οι παρακάτω ποινές και χρηματικά πρόστιμα, στους αναφερόμενους ποδοσφαιριστές:

ΤΖΙΟΤΖΙΟΣ Κ., Δάφνη Γλαύκης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΛΑΖΟΣ Ι., Δόξα Αργυροπουλίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ρ. Δόξα Αργυροπουλίου, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΖΙΡΜΠΗΣ Β., Δήμητρα Γιάννουλης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΙΤΣΑΣ Π., Πανιώνιος, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΠΟΥΡΙΚΟΣ Α., Απόλλων Βρυσιών, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΑΤΣΑΚΑΣ Μ., Δευκαλίων Κρανιάς, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΖΕΤΤΑΣ Γ., Μύτικας Καλυβίων, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΦΟΥΤΖΟΠΟΥΛΟΣ Β., Ατρόμητος Βαμβακούς, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΠΑΠΑΟΙΚΟΝΟΜΟΥ Α., Ατρόμητοι/Θύελλα, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΤΣΙΑΚΑΡΑΣ Σ., Βουκεφάλας, εξύβριση διαιτητή, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΚΑΛΤΣΑΣ Κ., Αμπελόκηποι, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ Α., Αναγέννηση Φαρσάλων, 2η κίτρινη και εξύβριση διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

ΤΖΗΚΑΣ Γ., Ανθούπολη, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΗΣΙΟΣ Κ., Δόξα Βλαχογιαννίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΣΟΣ Β., Αστέρας Τυρνάβου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΦΙΛΟΚΩΣΤΑΣ Η., Σ.Σ. Ραψάνης, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

Επίσης, στον προπονητή της Αναγέννησης Φαρσάλων που αποβλήθηκε από τον διαιτητή εκτός αγωνιστικού χώρου για διαμαρτυρία, στον αγώνα με την ομάδα των Αμπελοκήπων, επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt