.:: Larisa Goal ::. Κανονικά διεξάγονται οι εκλογές της ΕΠΣΛ…
Ποδόσφαιρο - Υπόλοιπα
17 Ιούλιος 2017

Κανονικά διεξάγονται οι εκλογές της ΕΠΣΛ…

Προβολές: 1321

alt

Κανονικά διεξάγονται οι εκλογές της ΕΠΣΛ…

Τα ασφαλιστικά μέτρα που είχαν καταθέσει η παράταξη του κ. Ζήση Γρηγορίου απορρίφθηκαν από τα δικαστήρια και έτσι πλέον και με τη βούλα αύριο, Τρίτη 18 Ιουλίου, θα διεξαχθούν οι εκλογές στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας!

Και πιο συγκεκριμένα κανονικά θα πραγματοποιηθεί η Εκλογική Γενική Συνέλευση την Τρίτη 18 Ιουλίου 2017 στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Λάρισας και ώρες από 16:00 έως και την 21:00, για την ανάδειξη της νέας διοίκησης της ΕΠΣΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (τακτικά μέλη ΔΣ, αναπληρωματικά μέλη ΔΣ, τακτικά μέλη Ε.Ε. και αναπληρωματικά μέλη Ε.Ε.).

Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή των σωματείων στην εκλογική διαδικασία αποτελεί να είναι αυτά ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΗΜΕΡΑ. Η τακτοποίηση των οφειλών μπορεί να λάβει χώρα και κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης.

Υπενθυμίζουμε στους πληρεξουσίους των σωματείων (τακτικούς και αναπληρωματικούς) ότι για τη συμμετοχή τους στη διαδικασία είναι απαραίτητη η προσκόμιση της αστυνομικής τους ταυτότητας.

Το ενδιαφέρον στην όλη υπόθεση είναι να δούμε εν τελικά η παράταξη «Ανανεωτική κίνηση παραγόντων» αποσύρει τις υποψηφιότητες του, όπως έκανε γνωστό με ανακοίνωση προ ημερών και εάν τελικά προσφύγει στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ για να προσβάλει το αποτέλεσμα των αυριανών εκλογών!

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt