.:: Larisa Goal ::. Έσπασε… το ρόδι για το Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
21 Οκτώβριος 2018

Έσπασε… το ρόδι για το Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση

Προβολές: 888

alt

Έσπασε… το ρόδι για το Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και μάλιστα εντός έδρας πανηγύρισε το Στεφανόβουνο/Γαλανόβρυση μιας και επιβλήθηκε με 3-1 του Μύτικα Καλυβίων.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους καθώς μόλις στο 5΄ο Μητούλας με κεφαλιά μετά από ωραία εκτέλεση του Μωϋσίδη έκανε το 1-0.

Στο 20΄ο Αστέριος Σανίδας με πλασέ έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του, για να μειώσει ο Μύτικας προς στιγμήν με τον Ζέττα σε 2-1.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν στροφές, δημιούργησαν σημαντικές ευκαιρίες για να σκοράρουν και τελικά σφράγισαν… τη νίκη στην εκπνοή του αγώνα με τον Σεμερτζίδη.

ΣΤΕΦΑΝΟΒΟΥΝΟ/ΓΑΛΑΝΟΒΡΥΣΗ (Π. Σεβαστός): Θεοφανούδης, Μητούλας, Τσιανάκας, Κακαβάνης, Ιωαννίδης, Σεμερτζίδης, Γουγουλούλης, Μωϋσίδης (84΄Κιόρογλου), Σανίδας Αστ. (77΄Νίκου Κ.), Συμεωνίδης, Αετόπουλος (75΄Σανίδας Ε.).

ΜΥΤΙΚΑΣ ΚΑΛΥΒΙΩΝ (Λ. Λαζαρίδης): Σπηλιώτης, Νάνος Ι., Νταμπώσης (86΄Ζιακούλης), Μπαλούκας, Νάνος Α. (70΄Νίκου Γ.), Λαζαρίδης, Φουρκιώτης, Ζέττας, Γκόλτσιος, Υφαντίδης, Μπελής (77΄Γεροφωκάς Ν.).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt