.:: Larisa Goal ::. Απολαμβάνει την κορυφή το «θωρηκτό»…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
21 Σεπτέμβριος 2019

Απολαμβάνει την κορυφή το «θωρηκτό»…

Προβολές: 1996

alt

Απολαμβάνει την κορυφή το «θωρηκτό»…

Με την ψυχολογία στα ύψη μετά το σπουδαίο «διπλό» κόντρα στον Αχιλλέα Φαρσάλων, το Αβέρωφ κατάφερε να δώσει συνέχεια στις νίκες μιας και υπέταξε με 2-1 και την αξιόμαχη Δόξα Αργυροπουλίου και απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας, μετρώντας δυο νίκες σε ισάριθμα ματς.

alt

Στο αγωνιστικό κομμάτι οι «κιτρινόμαυροι» ήταν αυτοί που ξεκίνησαν με επιθετικές διαθέσεις στο ματς και προηγήθηκαν στο σκορ στο 29΄με τον Αλέξη Τσούτσα.

Η απάντηση των «μπλε» ήταν άμεση και στο 35΄ο Ηλίας Λιλολάρι με εύστοχο χτύπημα πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια.

alt

Στην επανάληψη η λαρισινή ομάδα ανέβασε κι άλλο την απόδοσή της και κατάφερε να πετύχει το νικητήριο τέρμα στο 85΄με τον νεαρό Χάνι που ήρθε από τον πάγκο, να διαμορφώνει το τελικό 2-1 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

alt

Μπαρούτας και Κουσιάς είχαν από ένα δοκάρι για τους γηπεδούχους όπως δοκάρι είχε και ο Φουρτούνας από πλευράς Δόξας.

alt

ΑΒΕΡΩΦ(Δ. Κουκουλιάφκας): Μάνος, Ντέκας Χρ., Μήτσιος (90′ Μπαντέλας), Μούτσα, Αλατάς, Λιλολάρι, Μπαρούτας (88′ Κυριάκος), Γραμμένος, Κουσιάς (67′ Χάνι), Παρλάντζας, Ντέκας Αθ. (85′ Ταστεμερίδης).

ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΙ (Γ. Λυκοκώστας): Μπαχτσιβάνος Αστ., Παπαδημητρίου (50′ Πέρκας), Χατζής, Μπουζούκας, Μπαχτσιβάνος Αστ., Φουρτούνας, Καραντώνης (65′ Σακοράφας Χρ.), Σακοράφας Β. (85′ Πλιάτσικας), Παπαχρήστος (55′ Νταμπαλέτσιος), Τσιάγκος, Τσούτσας.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt