.:: Larisa Goal ::. «Ανυπομονούμε να ριχθούμε στη μάχη…»
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
01 Οκτώβριος 2020

«Ανυπομονούμε να ριχθούμε στη μάχη…»

Προβολές: 1964

alt

«Ανυπομονούμε να ριχθούμε στη μάχη…»

Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Ηρακλή Λάρισας μιας και την ερχόμενη Κυριακή (11 Οκτωβρίου) έχει ορισθεί η σέντρα στον 3ο όμιλο της Γ΄Εθνικής.

Δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα για τους «κυανόλευκους» των Χρήστου Χατζηλιάδη-Θάνου Τριανταφυλλόπουλου και στόχος τους είναι και φέτος να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, κάνοντας ένα βήμα παραπάνω.

Το λαρισινό συγκρότημα που προχώρησε σε αρκετές και συνάμα σημαντικές αλλαγές στο ρόστερ αλλά διατήρησε και μια σειρά από αξιόλογους παίκτες που αναμένεται να τραβήξουν και πάλι το κουπί.

Στην κατηγορία αυτή ανήκει και ο χαρισματικός μεσοεπιθετικός Σπύρος Ζαφειρίου, ο οποίος και θα ηγηθεί της νέας προσπάθειας, φορώντας μάλιστα το περιβραχιόνιο του αρχηγού στο μπράτσο.

Ο «κοντός» έκανε τον δικό του απολογισμό για την έως τώρα προετοιμασία των «κυανολεύκων»:

«Από το ξεκίνημα του καλοκαιριού έχουμε δουλέψει σκληρά και θεωρώ πως με την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων θα είμαστε πανέτοιμοι. Στην ομάδα ήρθαν αρκετά νέα πρόσωπα και με την παρουσία των πιο έμπειρων, εκτιμώ πως θα παρουσιάσουμε και πάλι ένα ανταγωνιστικό σύνολο, σε ένα πρωτάθλημα όπου και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον».

-Την ερχόμενη Κυριακή ξεκινάει το πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής και μάλιστα με ένα λαρισινό ντέρμπι ανάμεσα στον Ηρακλή Λάρισας και τον νεοφώτιστο Αετό Μακρυχωρίου. Πως βλέπεις τη συγκεκριμένη αναμέτρηση;

-Η αλήθεια είναι πως ανυπομονούμε να ριχθούμε στη μάχη του πρωταθλήματος μιας και μας έλειψε πολύ το ποδόσφαιρο μετά και την περσινή διακοπή λόγω της πανδημίας. Από κει και πέρα όσον αφορά τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, όντως είναι ένα λαρισινό ντέρμπι με τις δικές του ιδιαιτερότητες.

Κάθε πρεμιέρα κρύβει δυσκολίες και εμείς θα μεταβούμε στο Μακρυχώρι με σκοπό να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Τα λαρισινά ντέρμπι κρίνονται στις λεπτομέρειες και στα σημεία και θεωρώ πως κάτι ανάλογο θα συμβεί και την ερχόμενη Κυριακή…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt