.:: Larisa Goal ::. Η ΕΠΣΛ αποφάσισε…
.
alt

alt

alt

alt

alt
alt<
Ποδόσφαιρο - Υπόλοιπα
08 Μάρτιος 2012

Η ΕΠΣΛ αποφάσισε…

Προβολές: 1590

alt

Η ΕΠΣΛ αποφάσισε…

Υπό την προεδρία του κ. Ζήση Γρηγορίου και με παρόντα τα μέλη κ.κ. Γρηγοριάδη, Βλάγκα, Μητροδήμο, Πουλαράκη, Γκούμα, Λεωνιδάκη, Νταβαρούκα, Κυριτσάκα και Λυγούρα, συνεδρίασε το βράδυ της Τετάρτης το διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης και συζήτησε – αποφάσισε για τρέχοντα του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου θέματα και πάρθηκαν οι παρακάτω αποφάσεις:

*Θα πραγματοποιηθούν περιφερειακές συγκεντρώσεις – συναντήσεις παραγόντων των σωματείων με τα μέλη της διοίκησης και αυτά της Επιτροπής Διαιτησίας, στις οποίες θα συζητηθούν θέματα και προβλήματα στην διεξαγωγή των αγώνων και των πρωταθλημάτων. Η πρώτη από τις; Περιφερειακές συγκεντρώσεις θα γίνει αύριο Παρασκευή στις 19.30, στην καφετέρια «Άρτεμις» του Μακρυχωρίου, στην οποία καλούνται και πρέπει να παραβρεθούν οι εκπρόσωποι των σωματείων: Αετός Μακρυχωρίου, Κίσσαβος Συκουρίου, Αναγέννηση Καλοχωρίου, Ολυμπιακός Χειμαδίου, Αναγέννηση Πουρναρίου, Θύελλα Ελάτειας, Φλόγα Ευαγγελισμού, Κεραυνός Παραποτάμου, Όλυμπος Γόννων, Σ.Σ. Ραψάνης, Αιγάνη, Ηρακλής Ομολίου, Θερμαϊκός Στομίου.

Οι περιφερειακές συγκεντρώσεις θα συνεχιστούν την προσεχή Κυριακή στην Ελασσόνα, την Τρίτη 13 Μαρτίου για τα σωματεία της οδού Βόλου μέχρι την Αγιά, την Πέμπτη 15 Μαρτίου στα Φάρσαλα και Παρασκευή 16 Μαρτίου στον Τύρναβο, σε ώρες και χώρους που θα ανακοινωθούν.

-Ο ημιτελικός αγώνας για το Κύπελλο ερασιτεχνών Αμπελωνιακός – Μαχητής Τερψιθέας θα γίνει στις 14 Μαρτίου 2012.

-Ο τελικός του Κυπέλλου θα γίνει στις 22 Μαρτίου στο AEL FC ARENA, ή στο στάδιο Αλκαζάρ.

-Ο αγώνας πρωταθλήματος Δόξα Αργυροπουλίου – Δόξα Βλαχογιαννίου θα γίνει στις 25 Μαρτίου

-Έγινε δεκτό αίτημα της ομάδας του Δήμου Νίκαιας και ο αγώνας της 11 Μαρτίου με αντίπαλο την ομάδα του Δήμου Πλατυκάμπου, θα γίνει στο γήπεδο Διλόφου.

-Έγινε δεκτή η παραίτηση του Τέλη Γκούμα από τη θέση του ταμία του διοικητικού συμβουλίου, λόγω προσωπικών υποχρεώσεών του και τη θέση αυτή, ύστερα από πρόταση του προέδρου Ζήση Γρηγορίου και ομόφωνη συναίνεση του Δ.Σ. ανέλαβε ο Σταύρος Πουλαράκης.


Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής…

Με παρόντα τα δύο μέλη της, τον δικηγόρο κ. Κωνσταντίνο Κουτσογιάννη και τον Δημήτρη Τηλιό, συνεδρίασε το απόγευμα της Τετάρτης στα γραφεία της Ένωσης η Πειθαρχική Επιτροπή και με βάση τα όσα προβλέπονται από τον Πειθαρχικό Κώδικα, τον Κανονισμό Αγώνων Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ και τα όσα αναγράφηκαν στις παρατηρήσεις των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων, των συναντήσεων του περασμένου Σαββατοκύριακου, των πρωταθλημάτων της Ένωσης, επέβαλλαν τις παρακάτω αναφερόμενες ποινές σε ομάδες και ποδοσφαιριστές:


Ποινές σε ομάδες

-Στην ομάδα Δόξα Αργυροπουλίου επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 200 ευρώ (υπότροπη), γιατί οπαδοί της, στο 15΄ του αγώνα Δόξα Αργυροπουλίου – Δωτιέας Αγιάς της 1-3-2012 (κυπέλλου), πέταξαν προς τον πάγκο της φιλοξενούμενης ομάδας κροτίδες, μία εκ των οποίων χτύπησε τον παρατηρητή αγώνα και του κατάστρεψε το παντελόνι. Στο 73΄του αγώνα, ο δηλωθείς εκπρόσωπος της ομάδας Δόξα, με ανάρμοστες ενέργειές του (πετούσε συνεχώς μπάλες στον αγωνιστικό χώρο) προκάλεσε προσωρινή διακοπή αγώνα για 3΄, μέχρι την απομάκρυνσή του από τον αγωνιστικό χώρο.

-Στην ομάδα Ατρόμητος Βαμβακούς επιβλήθηκε η ποινή της στέρησης του δικαιώματος να αγωνιστεί στην έδρα της στους τρεις (3) επόμενους αγώνες του πρωταθλήματος που είναι γηπεδούχος, και χρηματικό πρόστιμο 400 ευρώ (υπότροπη), γιατί στη διάρκεια του αγώνα Ατρόμητος – Απόλλων Βρυσιών της 3-3-2012, ο δηλωθείς στο φύλλο αγώνα ως εκπρόσωπός της, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο στο 43΄ και εξύβρισε τον διαιτητή με αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του εκτός αγωνιστικού χώρου. Στο 60΄ του εν λόγω αγώνα, οπαδοί της γηπεδούχου ομάδα (περίπου 20) μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και απείλησαν – εξύβρισαν τον διαιτητή και στην συνέχεια ,ενώ αυτός προσπαθούσε να κατευθυνθεί προς τα αποδυτήρια, του επιτέθηκαν, τον γρονθοκόπησαν και τον κλώτσησαν άγρια και για μεγάλο χρονικό διάστημα μέχρι να καταφέρει να εισέλθει στα αποδυτήρια. Στον αποβληθέντα εκπρόσωπο της ομάδας επιβλήθηκε η ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 μήνα.

-Στην ομάδα Αναγέννηση Ευαγγελισμού επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί οπαδός της μπήκε στον αγωνιστικό χώρο κατά την έναρξη του β΄ ημιχρόνου του αγώνα Αναγέννηση – Ίκαρος Νεάπολης της 3-3-2012 και παρά τις συστάσεις του διαιτητή, δεν έβγαινε εκτός αγωνιστικού χώρου, προκαλώντας 2λεπτη καθυστέρηση έναρξης του β΄ ημιχρόνου. Τελικά κατά την αποχώρηση του οπαδού εκτός αγωνιστικού χώρου, ο απομακρυνθείς εξύβρισε τον διαιτητή.

-Στην ομάδα ΑΟ Αχίλλειου Φαρσάλων επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, γιατί κατά τη διάρκεια του αγώνα της 4-3-2012 μεταξύ των ομάδων Ολυμπιακός Αμπελιάς – ΑΟ Αχίλλειου, ο αναγραφόμενος στο Φ.Α. ως εκπρόσωπος της ομάδας διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή και απομακρύνθηκε από τον αγωνιστικό χώρο. Στο τέλος του αγώνα ο συγκεκριμένος εκπρόσωπος εξύβρισε τον διαιτητή. Η ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 μήνα επιβλήθηκε στον εν λόγω παράγοντα.

-Στην ομάδα Δόξα Ομορφοχωρίου επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 100 ευρώ (άρθρο 26 του Π.Κ.), γιατί ο ποδοσφαιριστής της ΑΠ. ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΥ, ευρισκόμενος σαν φίλαθλος στον αγώνα ΣΦ Λάρισα ΄88 – Δόξα Ραχούλας την 3-3-2012 (αναγνωρίστηκε και αναγράφηκε στις παρατηρήσεις του φ.α. από τον διαιτητή και α΄ βοηθό), εξύβριζε τον α΄ βοηθό συνεχόμενα και για μεγάλη χρονική διάρκεια. Στον εν λόγω ποδοσφαιριστή επιβλήθηκε η ποινή του αποκλεισμού του από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα για 1 μήνα και η οποία θα λήξει την 11 Απριλίου, αφού ο εν λόγω ποδοσφαιριστής εκτίει άλλη προηγούμενη ποινή.


Ποινές σε εκπροσώπους ομάδων

-Ο προπονητής της ομάδας Μαχητής Τερψιθέας τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, αφού αποβλήθηκε από τον διαιτητή στη διάρκεια του αγώνα Μαχητής – Δωτιέας Αγιάς της 4-3-2012, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία.

-Ο εκπρόσωπος της ομάδας ΠΟ Μ. Ελευθερωχωρίου τιμωρήθηκε με ποινή απαγόρευσης εισόδου του στους αγωνιστικούς χώρους για 1 αγωνιστική, αφού αποβλήθηκε εκτός αγωνιστικού χώρου από τον διαιτητή του αγώνα Τοξότης – ΠΟ Μ. Ελευθεροχωρίου, για έντονη και συνεχιζόμενη διαμαρτυρία


ΠΟΙΝΕΣ ΣΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ

ΜΠΑΓΚΑΣ Α., Δωτιέας Αγιάς, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΡΕΝΤΖΑΣ Ι., Δωτιέας Αγιάς, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΣΟΥΠΕΚΙΩΤΗΣ Χ., Αετός Μακρυχωρίου, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΑΛΕΞΑΝΔΡΙΔΗΣ Ι., Δόξα Αργυροπουλίου (αγώνας κυπέλλου), 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΣΦΥΡΑΔΑΚΗΣ Κ., Βουκεφάλας, τελευταίος αμυνόμενος, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΘΕΟΧΑΡΗΣ Α., Αναγέννηση Φαρσάλων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΠΑΓΟΥΛΑΤΟΣ Ν., Δήμος Αρμενίου, λάκτισμα αντιπάλου, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΚΑΡΑΤΟΛΙΑΣ Γ., Ατρόμητος Βαμβακούς, απόπειρα βιαιοπραγίας κατά διαιτητή, 5 αγωνιστικές και 50 ευρώ

ΤΣΙΡΙΜΩΝΑΣ Α., Ατρόμητος Βαμβακούς, εξύβριση των Θείων, 4 αγωνιστικές και 40 ευρώ

ΞΥΝΟΓΑΛΑΣ Α., Ατρόμητος Βαμβακούς, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ Κ., Ατρόμητος Βαμβακούς, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

(Στην ομάδα Ατρόμητος Βαμβακούς που είχε 4 αποβολές ποδοσφαιριστών της στον ίδιο αγώνα, επιβάλλεται χρηματικό πρόστιμο 50 ευρώ, σύμφωνα με το άρθρο 16 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ)

ΒΑΪΤΣΗΣ Λ., Απόλλων Βρυσιών, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΜΗΛΙΩΝΗΣ Γ., Ηρακλής Λάρισας, απόπειρα βιαιοπραγίας κατά αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΧΑΛΚΙΔΗΣ Μ., Δολιχιακός, έργω εξύβριση θεατών και απόπειρα βιαιοπραγίας κατά θεατών, 3 αγωνιστικές και 30 ευρώ

ΚΑΪΜΑΚΑΜΗΣ Α., Μύτικας Καλυβίων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΜΠΟΥΛΟΥΤΣΙΟΣ Σ., Ναρθάκι, εξύβριση αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΒΑΡΕΛΑΣ Η., Ναρθάκι, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΝΑΤΣΑΚΑΚΟΣ Π., Σταυραετός, απόπειρα βιαιοπραγίας κατά θεατών, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΚΑΡΚΑΝΙΑΣ Γ., Βρυότοπος, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΚΙΤΣΙΟΣ Γ., Θύελλα Ελάτειας, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΖΕΝΕΤΙ Λ, ΠΑΟ Καλαμακίου, απόπειρα βιαιοπραγίας κατά αντιπάλου, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

ΜΠΑΚΟΛΑΣ Ν., Αστραπή Δελερίων, 2η κίτρινη, 1 αγωνιστική και 10 ευρώ

ΛΙΚΑΪ Β., Δευκαλίων Κρανιάς, 2 αγωνιστικές και 20 ευρώ

*Διευκρινίζεται ότι οι παραπάνω αναφερόμενες ποινές που επιβάλλει η Πειθαρχική Επιτροπή, αφορούν παραπτώματα ποδοσφαιριστών που αποβλήθηκαν από τους διαιτητές στους αγώνες του περασμένου Σαββατοκύριακου. Στο ποινολόγιο των ποδοσφαιριστών που εκδίδει και δίνει στη δημοσιότητα κάθε βδομάδα η Γραμματεία της Ένωσης, υπάρχει η πιθανότητα, ποινές ποδοσφαιριστών να αυξάνονται, λόγω υποτροπής τους στη διάρκεια της ποδοσφαιρικής περιόδου.

Κατακύρωση αγώνα

Ο αγώνας της 4-3-2012 μεταξύ των ομάδων Πανιώνιος – Δάφνη Γλαύκης, που δεν διεξήχθη, γιατί η φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει εξοφλήσει χρηματικές της οφειλές προς τη Διοργανώτρια, κατακυρώθηκε υπέρ της γηπεδούχου ομάδας με +3 βαθμούς και 3-0 τέρματα, ενώ η φιλοξενούμενη ομάδα μηδενίστηκε (άρθρα 37 του ΚΑΠ και 29 του Πειθαρχικού Κώδικα).

Δεκτή η ανάκληση δημοσιεύματος του Λαρισαϊκού

Έγινε δεκτή η ανάκληση δυσφημιστικού δημοσιεύματος που αφορούσε τη διαιτησία του αγώνα Λαρισαϊκός – Δόξα Βλαχογιαννίου, στην οποία προέβη η ομάδα του Λαρισαϊκού στην τοπική εφημερίδα «Ελευθερία» την 6-3-2012, και η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt