.:: Larisa Goal ::. Ο Σ.Π.Π.Ν.Λ. ευχαριστεί…
Ποδόσφαιρο - Υπόλοιπα
23 Μαϊ 2011

Ο Σ.Π.Π.Ν.Λ. ευχαριστεί…

Προβολές: 1603

alt


Το Δ.Σ. του  Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου  Νομού Λάρισας αισθάνεται την  ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά όλους  εκείνους που συνέβαλαν στην επιτυχή  διοργάνωση της Επιμορφωτικής Ημερίδας.

-Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 Κώστα Πηλαδάκη και την «Γήπεδο Λάρισας» Α.Ε. για την ευγενική παραχώρηση του AEL FC ARENA, καθώς και όλους τους υπαλλήλους της ΠΑΕ και του γηπέδου, που βοήθησαν, από το πόστο του ο καθένας, για την επιτυχημένη διεξαγωγή της επιμορφωτικής ημερίδας του Συνδέσμου.

-Ευχαριστούμε το “Queen‘s Bar Restaurant” και ιδιαίτερα τους Γιώργο και Γιάννη Ντόντο για τις διευκολύνσεις που παρείχαν στον Σύνδεσμο και στους συναδέλφους προπονητές που παρακολούθησαν την ημερίδα.

-Ευχαριστούμε τους επίλεκτους ποδοσφαιριστές της Μικτής Ομάδας Νέων της Ε.Π.Σ.Λ. και τον προπονητή τους Τάσο Μπεριτζά για την ουσιαστική συμμετοχή τους τόσο στο θεωρητικό όσο και στο πρακτικό μέρος της ημερίδας.

-Ευχαριστούμε τους εισηγητές της ημερίδας Σάκη Τσιώλη και Γιώργο Χερίδη για την άμεση ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του Συνδέσμου και τους συγχαίρουμε για την πολύ ενδιαφέρουσα παρουσίαση.

-Επίσης, ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους προπονητές-μέλη του Συνδέσμου και επίσης τους προπονητές από το Βόλο, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα, που με την παρουσία τους μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας για την συνεχή επιμόρφωση των προπονητών ποδοσφαίρου από καταξιωμένους συναδέλφους και ειδικούς.

-Ιδιαίτερη μνεία πρέπει τέλος να γίνει και στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Λάρισας, που πρόβαλε ιδιαίτερα και στήριξε σημαντικά την προσπάθεια του Συνδέσμου και τους ευχαριστούμε πολύ γι’ αυτό.

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt