Λέων ο βασιλιάς της κούπας…
Λέων ο βασιλιάς της κούπας…
PHOTO: KOSTAS VILLA (δείτε περισσότερες φωτό)
Παρά το νωθρό ξεκίνημα στο τουρνουά 8Χ8 στις εγκαταστάσεις του CAMP NEW, ο Λέων Αγίου Αθανασίου κατόρθωσε όχι μόνο να φτάσει στον τελικό του ευ αγωνίζεσθαι αλλά να κατακτήσει και την κούπα απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα του ΙΑΣΩ με 3-1 ολοκληρώνοντας με τον πιο ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις του.
Σε ένα παιχνίδι όπου ο Λέων έδειξε περισσότερη θέληση και αποφασιστικότητα και κατάφερε να κατακτήσει τη νίκη χάρη στα δύο τέρματα που πέτυχε ο Χάρης Τίγκας ενώ σκόραρε και ο Νίκος Ζάχος. Για το ΙΑΣΩ το γκολ της τιμής πέτυχε ο Βαρθολομός.
Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Νίκος Γκαραβέλης.
Μετά το τέλος του τελικού τις απονομές στις δύο ομάδες έκανε ο διοικητικός της ΕΠΣΛ Βασίλης Μητροδήμος.
ΛΕΩΝ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ: Γκουρνέλης, Βαφειάδης, Ευθυμιόπουλος, Βασιλός, Κακαζούκης, Ζάχος, Πλιάγκας, Καρακώστας, Κουκουτάρας, Τίγκας, Στάτος, Κασιδούλης, Δαούτης.
ΙΑΣΩ: Καλιακούδας Δ., Καλιακούδας Α., Περδικάκης, Καραπέτσας, Προύτσος, Μέκρας, Μπόκκας, Ανυφαντής, Μπάτσικας, Χαρακόπουλος, Βαρθολομός.
Τελευταία
- Έπιασε… κορυφή η Νίκη/Μιχαήλ
- Νικηφόρο πέρασμα της Γιάννουλης…
- Χορταστική ισοπαλία στο “Camp New”
- Παρέλαση… με πολλά γκολ!!!
- Μόνος πρώτος ο Τσιάκος…
- Ανεβαίνει ο Παπαδόπουλος…
- Μεγάλη μάχη Τοπούζη με Κανούλα…
- Λύγισε… στην επανάληψη ο Δωτιέας Αγιάς
- Έμπλεξε για τα καλά ο Π.Ο.Ε
- Νίκες για Κιλελέρ, Αχιλλέα, Μαυροβούνι, Νίκαια, Σμόλικα και Βλαχογιάννι