.:: Larisa Goal ::. Ανανεωμένη σε όλα τα επίπεδα η Δήμητρα Γιάννουλης…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
14 Αύγουστος 2018

Ανανεωμένη σε όλα τα επίπεδα η Δήμητρα Γιάννουλης…

Προβολές: 3919

alt

Ανανεωμένη σε όλα τα επίπεδα η Δήμητρα Γιάννουλης…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Η περσινή χρονιά δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν στο στρατόπεδο της Δήμητρας Γιάννουλης με αποτέλεσμα οι «πράσινοι» να χάσουν… την κατηγορία και να υποβιβασθούν στην Α1 ΕΠΣΛ, αποτελώντας ένα σημαντικό πλήγμα για το ιστορικό αυτό σωματείο.

Η χρονιά που ξεκίνησε πριν λίγες μέρες αποτελεί ένα στοίχημα για όλους μιας και η Δήμητρα αναμένεται να εμφανιστεί ιδιαίτερα ανανεωμένη σε όλα τα επίπεδα.

alt

Από τη διοίκηση όπου αναμίχθηκαν άτομα που πρόσφεραν στον σύλλογο κατά το παρελθόν αλλά και νέα με φιλοδοξίες, στον πάγκο όπου θα καθίσει ο Νίκος Χατζημπύρος, μια από τις «σημαίες» του συλλόγου με πολύπλευρη προσφορά αλλά και στο ρόστερ, ρίχνοντας ιδιαίτερη βαρύτητα στους «μικρούς».

Άλλωστε αυτή τη γραμμή έχουν χαράξει οι Γιαννουλίτες τα τελευταία χρόνια και σε αυτή θα κινηθούν και τώρα, με βασικό μέλημα τη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο και θα το ευχαριστούνται άπαντες…


Τα νέα πρόσωπα…

alt

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Παλάντζας Ν., Παλάντζας Π., Παπαγιάννης (Βαλανίδα), Γκαραβέλης (Τοξότης), Ασπετάκης (Νέα Πολιτεία) Βιλανάκης (Νεάπολη), Ντούφας (ομάδα των Τρικάλων), Λαζάρου (Κουλούρι), Ραπτόπουλος, Παπαθανασίου (Νίκη/Μιχαήλ), Μονάντερος (Ιπποκράτης) ενώ δεν έχουν ολοκληρωθεί οι μεταγραφικές κινήσεις.


Τα φιλικά:

18/8: Αργυροπούλι

23/8: Ελευθεραί

25/8: Λάρισα 2012

29/8: Τύρναβος

1/9: Δαμασιακός

4/9: Νέα Πολιτεία

12/9: Καλοχώρι

14/9: Μελιβοία


Τι δήλωσαν…

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΒΟΥΣΟΓΛΟΥ

(Πρόεδρος):

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία. Θέλουμε να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο θα απαρτίζεται από παιδιά νεαρής ηλικίας και σε βάθος χρόνου η Δήμητρα να απαρτίζεται από «δικά» της παιδιά και για τον λόγο αυτό επιλέξαμε τον Νίκο Χατζημπύρο στο τιμόνι της ομάδας, έναν άνθρωπο που γνωρίζει καλά πρόσωπα και καταστάσεις. Χωρίς πίεση και άγχος, επιδίωξη μας η φετινή Δήμητρα να παίξει καλό ποδόσφαιρο το οποίο θα ευχαριστιούνται άπαντες αλλά και ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής».


ΝΙΚΟΣ ΧΑΤΖΗΜΠΠΥΡΟΣ

(Προπονητής):

alt

«Φέτος τα δεδομένα αλλάζουν στη Γιάννουλη αφού θα ρίξουμε ιδιαίτερη βαρύτητα στα νέα παιδιά όπως κάνουμε τα τελευταία χρόνια. Είναι πολύ σημαντικό πως διατηρήθηκε ο βασικός κορμός με μια σειρά από έμπειρους παίκτες τους οποίους και θα πλαισιώσουν οι ταλαντούχοι.

Βασικό μας μέλημα είναι να κοιτάζουμε κάθε ματς ξεχωριστά και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο.

Μέσα από σκληρή δουλειά και συλλογική προσπάθεια, θέλουμε μια ελκυστική Γιάννουλη που θα παίζει καλό ποδόσφαιρο…».


ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΑΣΤΟΡΟΔΗΜΟΣ:

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους με υγεία και μακριά από τραυματισμούς. Διαθέτουμε ένα νεανικό σύνολο το οποίο ευελπιστώ πως μέσα από συλλογική προσπάθεια, να μπορέσουμε να παρουσιάσουμε ένα αξιόμαχο σύνολο το οποίο και θα παίζει κατά κύριο λόγο καλό ποδόσφαιρο και από κει και πέρα ότι προκύψει».


ΘΑΝΟΣ ΝΤΟΥΦΑΣ:

alt

«Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Η ομάδα απαρτίζεται στην πλειοψηφία από παιδιά νεαρής ηλικίας και ευελπιστώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο σε ένα πρωτάθλημα με μεγάλο βαθμό δυσκολίας όπως είναι αυτό της Α1 ΕΠΣΛ».


ΣΩΤΗΡΗΣ ΘΩΜΟΣ:

alt

«Αυτό που προέχει για εμάς είναι να παρουσιάσουμε ένα ισχυρό κράμα έμπειρων και νέων παικτών το οποίο θα παίζει καλό ποδόσφαιρο, να το ευχαριστιόμαστε πρώτα απ’ όλα εμείς και κατ’ επέκταση αυτοί που είναι γύρω μας. Δε χρειάζονται μεγάλα λόγια παρά μονάχα σκληρή δουλειά. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt