.:: Larisa Goal ::. Το κατέχει καλά το τόπι ο Λιούπας…
Αρχική - Gossip
21 Μαϊ 2019

Το κατέχει καλά το τόπι ο Λιούπας…

Προβολές: 5026

alt

Το κατέχει καλά το τόπι ο Λιούπας…

Ο Νίκος Λιούπας το κατέχει καλά το τόπι χρόνια ολάκερα τώρα μιας και υπηρέτησε το ποδόσφαιρο από διάφορα πόστα, τόσο ως ποδοσφαιριστής (Προμηθέας, Αμπελόκηποι, Άρης Λάρισας), όσο και ως προπονητής στα τμήματα υποδομής όπου παραμένει στις επάλξεις ακόμα και σήμερα ως υπεύθυνος της ακαδημίας OLYMPIC FOOTBALL ACADEMY.

Κάτι που σημαίνει πως ο αθλητισμός ρέει στο «αίμα του» με μεγάλη προσφορά και συνεχίζει να προσφέρει ως Αντιπεριφερειάρχης Πολιτισμού, Αθλητισμού, Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης ενώ είναι υποψήφιος ξανά με τον συνδυασμό «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» του Κώστα Αγοραστού στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.

alt

Το «Who is Who» του Νίκου Λιούπα:

-Γεννήθηκε στη Λάρισα στις 30 Μαϊου 1979.

-Από μικρός ασχολήθηκε με τον αθλητισμό και ειδικότερα με το ποδόσφαιρο.

-Το 1997 εισήχθη στο Δημοκρίτειο πανεπιστήμιο Θράκης, στο τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) από όπου αποφοίτησε το 2011 με ειδικότητα στο ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και τη γυμναστική με βάρη.

-Από το 2001 ως το 2010 εργάστηκε ως προπονητής σε διάφορες ακαδημίες ποδοσφαίρου, ενώ ταυτόχρονα ως γυμναστής στα προγράμματα της ΓΓΑ, Αθλητισμός και παιδί, Αθλητισμός και γυναίκα και στις δικαστικές φυλακές Λάρισας στο πρόγραμμα Άθληση στις φυλακές.

-Από το 2011 έως και σήμερα είναι ιδιοκτήτης του αθλητικού πολυχώρου OLYMPIC PARK και υπεύθυνος της ακαδημίας OLYMPIC FOOTBALL ACADEMY.

alt

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt