.:: Larisa Goal ::. Ανταγωνιστικός και στην Α΄ΕΠΣΛ ο Τύρναβος…
Περιφερειακό - Α ΕΠΣΛ
19 Αύγουστος 2022

Ανταγωνιστικός και στην Α΄ΕΠΣΛ ο Τύρναβος…

Προβολές: 2143

alt

Ανταγωνιστικός και στην Α΄ΕΠΣΛ ο Τύρναβος…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Για την επιστροφή του στα μεγάλα σαλόνια της Α΄ΕΠΣΛ προετοιμάζεται ο Τύρναβος 2005 ο οποίος και ξεκίνησε την προετοιμασία του εδώ και λίγες μέρες, με τον Γιώργο Φτεργιώτη να βρίσκεται και πάλι στην άκρη του πάγκου, έχοντας καθοριστική συμβολή στην άνοδο της ομάδας την περσινή χρονιά.

Ο νεαρός τεχνικός έχει ένα ιδιαίτερο «δέσιμο» με τον Τύρναβο στον οποίο και έχει θητεύσει κατά το παρελθόν ως ποδοσφαιριστής και θέλει να βάλει το στίγμα του και στη νέα πρόκληση.

alt

Αρωγός σε όλη αυτή την προσπάθεια δεν είναι άλλος από τον πρόεδρο, τον Γιωρίκα Σαλτζίδη ο οποίος κινεί τα νήματα, με μοναδικό «όπλο» την αγάπη για τον Τύρναβο τον οποίο και επιθυμεί διακαώς να βλέπει να προοδεύει ποδοσφαιρικά.

Το σημαντικό είναι πως ο βασικός κορμός διατηρήθηκε ως έχει ενώ έγιναν και μια σειρά από εξαιρετικές προσθήκες οι οποίες και θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες. Ο Τύρναβος επέστρεψε δριμύτερος και ήρθε για να μείνει, κάνοντας αισθητή την παρουσία του και στα σαλόνια της μεγάλης τοπικής κατηγορίας…

alt

Τα νέα πρόσωπα:

Κατά τη μεταγραφική περίοδο αποκτήθηκαν οι:

Μαντζαφούλης (Κιλελέρ) ενώ τις επόμενες μέρες αναμένεται να ανακοινωθούν 6-7 κλεισμένες μεταγραφές.

Τα φιλικά:

20/8: Γόννοι - Τύρναβος

23/8: Τύρναβος-Π.Ο.Ε

27/8: Πελασγιώτιδα - Τύρναβος

1/9: Τύρναβος -Σμόλικας

3/9: Τύρναβος - Τσαριτσάνη

6/9: Αργυροπούλι - Τύρναβος

10/9: Τύρναβος -Αμπελιά

13/9: Τύρναβος -Ευαγγελισμός

17/9: Τύρναβος - Χαλκιάδες


Τι δήλωσαν…

ΓΙΩΡΙΚΑΣ ΣΑΛΤΖΙΔΗΣ

(Πρόεδρος):

alt

«Να ευχηθώ με τη σειρά μου καλή αρχή σε όλους τους φορείς του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου με υγεία πάνω απ’ όλα. Από τη μεριά μας καταφέραμε να διατηρήσουμε τους «πρωταθλητές» στο ρόστερ μας, με αυτούς θα πορευτούμε και τη νέα σεζόν και με τις προσθήκες που έγιναν, εκτιμώ πως όλα θα πάνε καλά.

Ανεξάρτητα σε ποια κατηγορία βρίσκεται, ο Τύρναβος διαθέτει βαριά φανέλα, έχει μεγάλη ιστορία και είναι καταδικασμένος να πρωταγωνιστεί και ανάλογα θα πράξουμε και φέτος, θέλοντας να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται, έτσι ώστε κάποια στιγμή η ομάδα να επιστρέψει εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται. Στο τιμόνι της ομάδας θα βρίσκεται και πάλι ο κ. Φτεργιώτης ο οποίος και έχει σημαντικό μερίδιο στην άνοδο της ομάδας, συνεχίζοντας το εξαιρετικό του έργο. Ευ αγωνίζεσθαι και σεβασμός είναι τα βασικά αυτά στοιχεία που θα μας διακρίνουν και στη νέα μας περιπέτεια».


ΓΙΩΡΓΟΣ ΦΤΕΡΓΙΩΤΗΣ

(Προπονητής):

alt

«Καταρχάς να ευχηθώ καλή ποδοσφαιρική χρονιά στην οικογένεια του Τυρνάβου και σε όλα τα σωματεία του Νομού με υγεία που είναι και το πιο σημαντικό. Το θετικό για εμάς είναι πως διατηρήθηκε ο βασικός κορμός ως έχει και με τις προσθήκες που έγιναν, ευελπιστώ να παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, να διαγράψουμε μια καλή πορεία και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στη βαθμολογία.

Οι γηπεδικές εγκαταστάσεις είναι εξαιρετικές, η ομάδα διαθέτει γυμναστήριο, φροντιστή και γενικότερα αν και ερασιτεχνικό σωματείο, λειτουργεί πάνω σε επαγγελματικά πρότυπα.

Στόχος μας είναι να βάλουμε γερά θεμέλια για το απώτερο μέλλον, θέλοντας κάποια μέρα να δούμε τον Τύρναβο εκεί όπου πραγματικά αξίζει να βρίσκεται, κάνοντας αργά και σταθερά βήματα».


ΑΝΤΩΝΗΣ ΓΑΛΑΡΑΣ:

alt

«Θέλω και εγώ από τη μεριά μου να ευχηθώ σε όλους καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και μακριά από τους τραυματισμούς. Η ομάδα θα στηριχθεί στο υπάρχον αξιόλογο υλικό και με τις σημαντικές προσθήκες που έγιναν, αισιοδοξώ πως θα παρουσιάσουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της μεγάλης τοπικής κατηγορίας. Και μπορεί να είμαστε νεοφώτιστοι, όμως ο Τύρναβος διαθέτει βαριά φανέλα και θα επιδιώξει να βάλει και πάλι το στίγμα του».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt