.:: Larisa Goal ::. Παλικαρίσιος πόντος για τους παίδες…
Περιφερειακό - ΜΕΙΚΤΕΣ ΕΠΣΛ
22 Νοέμβριος 2017

Παλικαρίσιος πόντος για τους παίδες…

Προβολές: 2452

alt

Παλικαρίσιος πόντος για τους παίδες…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Τι κι αν η μικτή παίδων της ΕΠΣΛ βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στην εντός έδρας αναμέτρηση με την ΕΠΣ Ηπείρου, στην επανάληψη έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και κατάφερε να κατακτήσει έναν παλικαρίσιο πόντο (2-2).

alt

Ένας «χρυσός» βαθμός από κάθε άποψη για τους νεαρούς άσους του Αχιλλέα Μαστοροδήμου που τους διατηρεί στο ρετιρέ της βαθμολογίας παρέα με τον σημερινό τους αντίπαλο.

Αναμέτρηση που πρόσφερε δυνατές συγκινήσεις, με έντονο σασπένς και εναλλαγές συναισθημάτων και το λαρισινό συγκρότημα να είναι αυτό που υπερείχε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, δεν τα παράτησε ποτέ και δικαιώθηκε.

alt

Ο Πάνος έδωσε σοβαρό προβάδισμα στην Ήπειρο…

Μόλις στο 12΄ο ιδιαίτερα δραστήριος Πάνος έκλεψε… τη μπάλα από τον Καραγκιόζη και με πλασέ έβαλε σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους κάνοντας το 0-1.

Στη συνέχεια η λαρισινή ομάδα ανέλαβε την πρωτοβουλία των κινήσεων και έφτασε αρκετές φορές κοντά σε ένα τέρμα με τους Ζαχόπουλο (17΄), Παπαθανασίου (26΄) και Ζησούλη (28΄).

Και σα να μην έφτανε αυτό στο 30΄ο Πάνος μετά από έξοχη ατομική ενέργεια πέτυχε το 0-2 βάζοντας ακόμα πιο δύσκολα στους Λαρισαίους.

alt

Το πίστεψε και δικαιώθηκε…

Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Πάνος λίγο έλειψε να πετύχει χατ τρικ αλλά από πλεονεκτική θέση σούταρε άουτ.

Στο 50΄η λαρισινή ομάδα έφτασε μια ανάσα από το γκολ όταν ο αντίπαλος πορτιέρο απέκρουσε το σουτ του Ζησούλη και στην επαναφορά ο Παπαθανασίου από πλεονεκτική θέση έστειλε τη μπάλα άουτ.

Δέκα λεπτά αργότερα το σουτ του Παπαδάκου έφυγε μόλις άουτ και τελική η πίεση καρποφόρησε στο 66΄ με τον Πετσούλα με σουτ να μειώνει σε 1-2 δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς.

Δέκα λεπτά αργότερα ο αντίπαλος πορτιέρο απέκρουσε με τα πόδια το σουτ του Ζησούλη, για να φτάσουμε στο 70΄όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τσιούπρου, ο Παπακωνσταντίνου που είχε περάσει ως αλλαγή (βοήθησαν όλες οι αλλαγές), με σουτ βρήκε δίχτυα γράφοντας το τελικό 2-2 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

alt

Η διαιτησία

Εύκολο έργο είχε ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Νικόπουλος που είχε βοηθούς τους κ.κ. Σακκά Δ. και Σακκά Π. (όλοι του Συνδέσμου Θεσσαλίας).

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (Α. Μαστοροδήμος):

alt

Νατσίδης, Γκιάτα (46΄Κατσάμπελας), Στάμος, Καραγκιόζης, Μητάκος (69΄Παπακωνσταντίνου), Τσιούπρος, Παπαθανασίου, Ζησούλης, Πετσούλας, Κατσής (55΄Παπαδάκος), Ζαχόπουλος (46΄Μανωλόπουλος).

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣ ΗΠΕΙΡΟΥ (Χ. Ράπτης): Θάνος, Γκρέστας (69΄Λισγάρας), Μόσχος, Λαγός, Τεροβίτης (54΄Μήτσης), Σκαργιώτης, Τσιγαράς (49΄Αθανασίου), Τσέλιος, Σκουτέλιας (69΄Κωστούλας), Πάνος, Τζοβάρας (64΄Ζήκος).


ΠΑΙΔΕΣ

Τα αποτελέσματα:

ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Ηπείρου 2-2

ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Τρικάλων 2-1


Η βαθμολογία (3η αγωνιστική):

1.ΕΠΣ Ηπείρου 9-2 7

2. ΕΠΣ Λάρισας 9-3 7

3. ΕΠΣ Καρδίτσας 3-10 3

4. ΕΠΣ Τρικάλων 1-7 0

 


Επόμενη αγωνιστική (6/12)

ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Λάρισας

ΕΠΣ Καρδίτσας-ΕΠΣ Ηπείρου

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt