.:: Larisa Goal ::. Εξάσφαιρη… η Ελπίς Μεσοχωρίου, «διπλά» για Αβέρωφ, Ροδιακό και Δρυμό
Περιφερειακό - Β ΕΠΣΛ
24 Μάρτιος 2018

Εξάσφαιρη… η Ελπίς Μεσοχωρίου, «διπλά» για Αβέρωφ, Ροδιακό και Δρυμό

Προβολές: 1254

alt

Εξάσφαιρη… η Ελπίς Μεσοχωρίου, «διπλά» για Αβέρωφ, Ροδιακό και Δρυμό

Εντυπωσιακή εμφανίστηκε η Ελπίς Μεσοχωρίου στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον νεανικό Τοξότη καθώς τον συνέτριψε με το ευρύ 6-3 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Λαρισαϊκού, ανέβηκε και πάλι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων του 2ου ομίλου τη Β΄ΕΠΣΛ).

Χαρακτηριστικό είναι πως το συγκρότημα του Κώστα Καζάκη αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από το α΄μέρος με το αυτογκολ του Λέτσιου Γ., στην επανάληψη ήγαν καταιγιστικό και έφτασε στην εντυπωσιακή αυτή νίκη με δράστες τους Δαούλα, Φράντζα Ρ., Καραμάνο (είχε και δοκάρι), Τσιάρα, Καραγιάννη και Καρακώστα (με φοβερό σουτ από τον χώρο του κέντρου).

Για τη λαρισινή ομάδα σκόραραν οι Μπουρουτζίκας και Γιώργης.

ΜΕΣΟΧΩΡΙ (Κ. Καζάκης): Φράντζας Ζ., Καρακώστας (82′ Πατσιτός Θ.), Λέτσιος Άγγ. (60′ Κουγιαγκάς), Φράντζας Ρ., Λέτσιος Γ., Μαρκούγιας (80′ Πατσιτός Ν.), Τσιάρας, Καλογιάννης, Δαούλας (75′ Καραγιάννης), Γκαραβέλης, Καραμάνος.

ΤΟΞΟΤΗΣ (Χ. Γκάτας): Λάμπι, Παπαϊωάννου, Τσάλαβος, Πλατσάς, Παπαδημητρίου (74′ Σαπουνάς), Γκουσγκούνης (82′ Τσίτσαβος), Γιαννακός, Τσέλα (70′ Νάτσιος), Γιώργης, Μπουρουτζίκας, Γκαραβέλης (64′ Βαλιώτης).

 

ΠΛΑΤΑΝΟΥΛΙΑ 0

ΑΒΕΡΩΦ 3

Ο Γιώργος Κόκρας είχε τρελά κέφια στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Πλατανούλια, πέτυχε χατ τρικ (15΄, 30΄, 65΄) και οδήγησε το Αβέρωφ στην ευρεία νίκη με 3-0 κάνοντας ένα ακόμη αποφασιστικό βήμα για την εξασφάλιση της ανόδου.

ΑΒΕΡΩΦ (Δ. Κουκουλιάφκας): Μάνος, Τσούπρος, Κοτρώτσιος Αθ. (72′ Κορώνας), Κοτρώτσιος Χρ., Μούτσα, Λιλολάρι, Τζουρτζουκλής, Παρλάντζας (70′ Σουλούκος), Κουτσάκης, Ντέκας (83′ Κοτρώτσιος Ρ.), Κόκρας (85′ Στεργίου).

 

ΒΑΛΑΝΙΔΑ 0

ΡΟΔΙΑΚΟΣ 1

Η γκολάρα του Χρήστου Τόρη με μακρινό σουτ μόλις στο 1΄ήταν αυτό που έκρινε την αναμέτρηση στο γήπεδο του Δασοχωρίου, με τον Ροδιακό να πανηγυρίζει την εκτός έδρας νίκη με 1-0 απέναντι στη Βαλανίδα.

Ματς που κυμάνθηκε σε μέτρια επίπεδα με λίγες φάσεις μπροστά στις δύο εστίες και τον κακό αγωνιστικό χώρο να αποτελεί εμπόδιο για τους παίκτες να παρουσιάσουν κάτι καλό.

ΡΟΔΙΑΚΟΣ (Γ. Φτεργιώτης): Ματούλας, Φούντας Ν., Μπιζιώτας, Κουσάνας, Σπάχος, Μπαλκουράς, Μάρκος, Πέρπερας, Χαστάς (69΄Βόγγολης), Πατρίκου Αρ. (90΄Φούντας Αθ.), Τόρης.

 

ΣΥΚΕΑ 2

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ 2

Σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα, με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς λόγους, Συκέα και Λαρισαϊκός αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 2-2.

Μάλιστα οι Νεοσμυρνιώτες ήταν αυτοί που πήραν σοβαρό προβάδισμα στο σκορ με 0-2 με το ξεκίνημα της επανάληψης, χάρη στα τέρματα που σημείωσαν οι Ανδρώνης (με απευθείας εκτέλεση φαουλ) και Νταής.

Όμως οι γηπεδούχοι που αποδείχθηκαν σκληρό καρύδι, κατάφεραν να σώσουν την παρτίδα με δράστες τους Μπλιάμπλια και Τέλιο.

Πάντως οι άνθρωποι του Λαρισαϊκού εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Παλαμίδα αλλά και για τη φιλοξενία της Συκέας και ιδιαίτερα του προέδρου κ. Κατσιγιάννη όπως χαρακτηριστικά δήλωσαν…

ΣΥΚΕΑ (Κ. Καραλής): Κυρίτσης, Κουλιούμπας (70′ Βάμπος), Τρικάλης, Παλάσκας, Χασιώτης, Ζιώζιας Ν., Τάχατος (55′ Κατσιγιάννης), Ζιώζιας Δ. (50′ Μπλιάμπλιας), Τέλλιος, Καρέλας, Παληγιάννης.

ΛΑΡΙΣΑΪΚΟΣ (Γ. Χατζής): Τάσης, Δαλαμπύρας, Βασιλείου, Καραΐσκος, Ανδρώνης, Κωφός, Νταής (65′ λ.τ. Βάσσος), Κωνσταντάς, Τσιμπουκλής, Μπουζώνας (80′ Μπρατάν), Κουτσιμάνης (75′ Μικερτζής).

 

ΚΑΡΥΑ 0

ΔΡΥΜΟΣ 2

Σημαντική εκτός έδρας επιτυχία σημείωσε ο Κεραυνός Δρυμού μιας και επικράτησε με 2-0 της Καρυάς και παραμένει στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας.

Το συγκρότημα του Φάνη Τσέλιου που εμφανίστηκε ιδιαίτερα ανταγωνιστικό, πέτυχε ένα γκολ σε κάθε μέρος με τους Πεπκολάι (15΄) και Μενσούρ (60΄με πέναλτι) και έφτασε έτσι στην επικράτηση.

ΔΡΥΜΟΣ (Φ. Τσέλιος): Κατωτικίδης, Μενσούρ, Γκαντούνας Β., Μπούτλας, Γαλανός, Πεπκολάϊ, Καραποστόλης, Τριανταφύλλου, Ζιώγας (60’ Δόλγυρας), Γκαντούνας Γ. (75’ Μίχης), Θώμος (70’ Σινάνι).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt