.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-21η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
21 Μάρτιος 2019

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-21η αγωνιστική)…

Προβολές: 2400

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ-21η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΧΡΗΣΤΟΣ ΧΑΒΙΛΑΣ

(Βούναινα)

alt

Αν για έναν λόγο τα Βούναινα απέφυγαν την εντός έδρας ήττα από τον ψυχωμένο Προμηθέα, αυτός δεν ήταν άλλος από την παρουσία του έμπειρου πορτιέρου κάτω από την εστία καθώς έκανε απίστευτο παιχνίδι, πραγματοποίησε εξαιρετικές επεμβάσεις με αποκορύφωμα αυτή στο πέναλτι του Παπαδόντα. Κέρβερος!!!


2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΛΙΟΥ

(Προμηθέας)

alt

Ένας ακόμη ταλαντούχος παίκτης που ανήκει στη «μπλε» οικογένεια και συγκλόνισε με την παρουσία του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Βούναινα. Και βοήθησε σημαντικά κυρίως στο ανασταλτικό κομμάτι και δεν είναι η πρώτη φορά…


3. ΑΝΤΩΝΗΣ ΨΑΡΟΥΛΗΣ

(Παναγροτικός Νίκαιας)

alt

Στον φετινό Παναγροτικό μοιάζει σαν «παππούς» αλλά η εμπειρία του παίζει πολύ σημαντικό ρόλο και ειδικά στην απαιτητική κατηγορία όπως είναι αυτή της Α1 ΕΠΣΛ. Και στο δύσκολο εκτός έδρας ματς με αντίπαλο τον Πύρρο, ήταν από τους κορυφαίους με τις γνωστές του επελάσεις και όχι μόνο.


4. ΚΩΣΤΑΣ ΓΙΑΝΝΟΥΛΕΑΣ

(Ανάβρα)

alt

Αποτέλεσε τον στυλοβάτη στην άμυνα της Ανάβρας, καθάρισε… όλες τις επικίνδυνες καταστάσεις που πήγαν να δημιουργηθούν και συνέβαλλε τα μέγιστα προκειμένου να μην παραβιαστεί η εστία της ομάδας του στην εκτός έδρας αναμέτρηση με το Ελευθεραί. Και στα δύσκολα ο αρχηγός είναι μπροστάρης!!!


5. ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΓΓΕΛΟΥΛΗΣ

(Μελισσοχώρι)

alt

Παιχνίδι με παιχνίδι ο «μικρός» μεγαλώνει και ωριμάζει ποδοσφαιρικά και το επιβεβαίωσε και στους Αγίους Αναργύρους εκεί όπου πρόσθεσε μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του. Και δεν τα πήγε περίφημα μόνο αμυντικά έχοντας να κάνει καλά το «θηρίο» που ακούει στο όνομα Δάσσιος αλλά χρίσθηκε και σκόρερ, δείχνοντας τον δρόμο για τη νίκη.


6. ΧΡΗΣΤΟΣ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

(Δήμητρα Γιάννουλης)

alt

Μια ακόμη πειστική εμφάνιση για τον νεαρό άσο της Γιάννουλης κόντρα στη Νέα Πολιτεία. Και ειδικά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, έκανε το απόλυτο κουμάντο, έδωσε πολλές μάχες και φρόντισε να κάνει αισθητή την παρουσία του.


7. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΤΑΤΣΕΛΟΣ

(Μαυροβούνι)

alt

Αυτό το παλικάρι δεν το βάζει κάτω, δεν τον πτοούν οι τραυματισμοί και ξανά προς τη δόξα τραβά. Στο νικηφόρο πέρασμα από τη Μελιβοία ήταν από τους καλύτερους παίκτες του γηπέδου ενώ χρίσθηκε και σκόρερ, βοηθώντας σημαντικά τους «πετεινούς».


8. ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΧΑΡΟΥΛΗΣ

(Μελισσοχώρι)

alt

Ο «αέρινος» δάσκαλος του Αστέρα ήταν απολαυστικός και στην εκτός έδρας νίκη επί των Αγίων Αναργύρων εκεί όπου όχι μόνο βρήκε δίχτυα αλλά αποτέλεσε μια μόνιμη πηγή κινδύνου για την αντίπαλη άμυνα. Και πώς να τον κάνεις καλά;


9. ΑΡΣΕΝΗΣ ΜΠΑΓΚΑΣ

(Μαυροβούνι)

alt

Ξεκίνησε στο βασικό σχήμα των «πετεινών» στη μάχη των παραλίων και ήταν ιδιαίτερα δραστήριος. Σκόραρε, έτρεξε, δημιούργησε ρήγματα και γενικά θύμισε κάτι από τα παλιά, βγάζοντας φουλ ενέργεια.


10. ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ

(Αμπελιά)

alt

Μπορεί να τον λένε Κόκκινο αλλά από τη μέρα που μετακόμισε στην Αμπελιά έχει ανάψει… «πράσινο» για την άνοδο στην Α΄ΕΠΣΛ και το απέδειξε και στο εντυπωσιακό 4-0 κόντρα στη Νεάπολη. Εκεί όπου όχι μόνο σκόραρε αλλά ήταν και από τους παίκτες που διακρίθηκε με την εξαιρετική του παρουσία.


11. ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΓΛΟΥ

(Αβέρωφ)

alt

Αν και ταλαιπωρήθηκε αρκετά από τραυματισμό, αυτός επέστρεψε δριμύτερος στο βασικό σχήμα των «κυανοκίτρινων» και έκανε τη διαφορά στην απόδραση από το Μεσοχώρι. Σκόραρε δις, φτάνοντας τα δεκαπέντε γκολ στο πρωτάθλημα και όπως και να το κάνουμε αποτελεί μια ηγετική μορφή για το Αβέρωφ!


Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΑΡΚΟΣ

(Μαυροβούνι)

alt

Πίνουν νερό στο όνομα του εκεί στο Μαυροβούνι και όχι άδικα αφού από τη μέρα που ανέλαβε τα ηνία των «πετεινών», πάνε από το καλό στο καλύτερο. Με την εκτός έδρας νίκη κόντρα στη Μελιβοία, διεύρυναν κι άλλο το αήττητο σερί, έπιασαν στην τρίτη προνομιούχα θέση τα Βούναινα ενώ πανηγύρισαν και την πρόκριση στους «8» του Κυπέλου της ΕΠΣΛ, ως μοναδικός εκπρόσωπος της Α1. Νέος, φιλόδοξος, δουλευταράς, προσγειωμένος με τα πρώτα δείγματα γραφής να είναι άκρως ενθαρρυντικά…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt