.:: Larisa Goal ::. Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/2ος ΟΜΙΛΟΣ-9η αγωνιστική)…
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
21 Νοέμβριος 2019

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/2ος ΟΜΙΛΟΣ-9η αγωνιστική)…

Προβολές: 2167

alt

Best of the best (Α1 ΕΠΣΛ/2ος ΟΜΙΛΟΣ-9η αγωνιστική)…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Όπως κάθε εβδομάδα έτσι και τώρα το “larisagoal” παρουσιάζει τους έντεκα καλύτερους παίκτες που διακρίθηκαν το Σαββατοκύριακο αυτό στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΠΣΛ(2ος ΟΜΙΛΟΣ) αλλά και τους προπονητές.

 

1. ΣΟΦΟΚΛΗΣ ΜΠΙΜΠΛΙΤΖΗΣ

(Βούναινα)

alt

Βρέθηκε σε τρομερή μέρα στο ντέρμπι με τον Παναγροτικό, πραγματοποιώντας μια σειρά από εξαιρετικές επεμβάσεις με κορυφαία αυτή στο 70΄όταν και νίκησε… τον Χριστοδούλου αποκρούοντας το πέναλτι και ενώ το σκορ ήταν 1-1. Με λίγα λόγια ο «Σόφος» ήταν κορυφή!!!


2. ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΥΦΑΝΤΗΣ

(Ελευθεραί)

alt

Ένας ακόμη ταλαντούχος παίκτης που ανήκει στο δυναμικό του Ελευθεραί και φροντίζει να διακρίνεται κάθε αγωνιστική και ανάλογα έπραξε και στη νίκη κόντρα στον Ναρθάκι. Και μπορεί ο αντίπαλος να ήταν ένα κλικ πιο πάνω σε εμπειρία αλλά το ποδοσφαιρικό του θράσσος, τα κάλυψε όλα.


3. ΚΩΣΤΑΣ ΔΑΛΑΜΠΥΡΑΣ

(Λαρισαϊκός)

alt

Αποδείχθηκε ο άνθρωπος της τελευταίας στιγμής για τον Λαρισαϊκό καθώς σκόραρε στα χασομέρια και χάρισε έτσι την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα στους «πράσινους». Μια νίκη που αναμένεται να αποτελέσει ψυχολογική ντόπα ενόψει της δύσκολης συνέχειας, με τον «Δάλα» να κάνει τη διαφορά σε άμυνα και επίθεση.


4. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΚΡΙΒΟΣ

(Πύρρος)

alt

Ο έμπειρος αμυντικός του Πύρρου αποτέλεσε απροσπέλαστο εμπόδιο για τους ικανότατους επιθετικούς του Ατρόμητου Βαμβακούς. Καθάρισε… κάθε κίνδυνο, πάντα πρώτος στη μπάλα, «βγάζοντας» το γνωστό του πάθος στο ματς, αυτό που τον διακρίνει.


5. ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΛΗΣΑΡΟΥΛΗΣ

(Ραχούλα)

alt

Ο αρχηγός της Δόξας ήταν από τους καλύτερους και πιο σταθερούς σε απόδοση παίκτες στο εκτός έδρας ματς με τη Γαλήνη. Όρθωσε… το μπόλικο ανάστημα του στα μετόπισθεν, δίνοντας πολύτιμες λύσεις στους «νερατζούρι» οι οποίοι δεν κατάφεραν να κρατήσουν το προβάδισμα με το γκολ του Θεοδώρου.


6. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΚΑΤΖΟΓΙΑΣ

(Υπέρεια)

alt

Τα κάνει όλα και συμφέρει στη φετινή Υπέρεια, αφού όχι μόνο παίζει καθοριστικό ρόλο στο ανασταλτικό κομμάτι αλλά βοηθάει και στην επίθεση. Για παράδειγμα στη δύσκολη νίκη κόντρα στην Αναγέννηση ήταν αυτός που κέρδισε το πέναλτι και αξιοποίησε ο Κουσιώρας. Πολύτιμη μονάδα για τη Δόξα.


7.ΑΝΕΣΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

(Γαλήνη)

alt

Ο νεαρός άσος πρόσθεσε μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση στο ενεργητικό του στην εντός έδρας ισοπαλία της Γαλήνης με τη Ραχούλα. Έκανε τρομερή δουλειά στον χώρο της μεσαίας γραμμής, κερδίζοντας όλες τις προσωπικές μονομαχίες.


8. ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

(Μελισσοχώρι)

alt

Ο «κολλητός» καθάρισε… και πάλι τη μπουγάδα για τον Αστέρα ο οποίος δυσκολεύτηκε αρκετά απέναντι στον αξιόμαχο Προμηθέα αλλά είχε τη λύση και με φοβερή κεφαλιά, έβαλε την υπογραφή του στη σημαντική αυτή νίκη. Ένας παίκτης που κάνει πολλές δουλειές μέσα στο γήπεδο και αποτελεί σημαντικό κεφάλαιο για το Μελισσοχώρι, στην δεύτερη του σεζόν στους «ασπρόμαυρους».


9. ΗΛΙΑΣ ΚΑΛΟΥΝΤΖΟΣ

(Ελευθεραί)

alt

Συγκλονιστικός και πάλι ο «Καλφού» και στη μάχη με το Ναρθάκι εκεί όπου σκόραρε δις και οδήγησε τα «λιοντάρια» σε έναν ακόμη θρίαμβο. Κάνει εξαιρετική χρονιά, σκοράρει ακατάπαυστα, έχοντας φτάσει ήδη τα οκτώ τέρματα και μαζί με αυτόν ακολουθούν σε απόδοση και οι νεότεροι.


10. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΦΑΣΣΑΣ

(Παναγροτικός Νίκαιας)

alt

Ο χαρισματικός παίκτης του Παναγροτικού ήταν και πάλι χάρμα ιδέσθαι στο ντέρμπι με τα Βούναινα. Έδωσε προσωρινά το προβάδισμα στους «πράσινους», ταλαιπώρησε αρκετά την αντίπαλη άμυνα, παίρνοντας και πάλι πολλές πρωτοβουλίες.


11. ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΑΡΤΑΜΠΟΥΚΑΣ

(Νέα Πολιτεία)

alt

Ο «Ζλάταν» έχει το χάρισμα να κάνει ντρίμπλα ακόμα και μέσα σε τηλεφωνικό θάλαμο, δεν μπορείς να τον αφήσεις στιγμή από τα μάτια του και αυτό έκαναν οι αμυντικοί των Αγίων Αναργύρων και το πλήρωσαν ακριβά. Γιατί ο υψηλόσωμος στράικερ δε χρειάσθηκε παρά μονάχα μια στιγμή αδράνειας για να στείλει τη μπάλα εκεί όπου κόβουν… βόλτα οι αράχνες, χαρίζοντας ένα ακόμη σπουδαίο τρίποντο στην Αστραπή.

 

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΚΟΚΩΣΤΑΣ

(Υπέρεια)

alt

Η Δόξα Υπέρειας πανηγύρισε μια σημαντική νίκη στο τοπικό ντέρμπι με την Αναγέννηση Φαρσάλων. Έτσι μετά την ισοπαλία απέναντι στα Βούναινα, οι «ασπρόμαυροι» πρόσθεσαν τρεις ακόμη πολύτιμους πόντους στο σακούλι τους και ανεβαίνουν συνεχώς στον βαθμολογικό πίνακα. Και ο Κρανιώτης τεχνικός παρά τα όποια προβλήματα που αντιμετωπίζει, μοχθεί αρκετά σε καθημερινή βάση προκειμένου να οδηγήσει τη Δόξα σε ακόμα πιο υψηλές πτήσεις…

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt