.:: Larisa Goal ::. Και τώρα ξεκούραση…
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
10 Σεπτέμβριος 2011

Και τώρα ξεκούραση…

Προβολές: 1299

alt

Και τώρα ξεκούραση…

Ξεκούραστο σαββατοκύριακο έρχεται για τους παίκτες του Μιχάλη Ζιώγα, καθώς ο τεχνικός του Τυρνάβου 2005 έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές του μέχρι και τη Δευτέρα το απόγευμα.

Παρόλα αυτά, το Σάββατο θα βρεθούν στις επάλξεις, καθώς το πρωί θα έχουν προπόνηση. Αυτό το Σαββατοκύριακό επιλέχθηκε να μην διεξαχθούν φιλικά, καθώς όλη η εβδομάδα ήταν φορτωμένη λόγω προπονήσεων αλλά και του φιλικού αγώνα που διεξήχθη στην Επανομή με την Αναγέννηση. Μπορεί λοιπόν στην αναμέτρηση η ομάδα να γνώρισε την ήττα, όμως έδειξε σημαντικά σημάδια βελτίωσης και μάλιστα η καλή δουλειά που πραγματοποιείται από πλευράς του τεχνικού επιτελείου ήταν εκείνη που έκλεψε τις εντυπώσεις. Άλλωστε το ζητούμενο από πλευράς του προπονητή Μιχάλη Ζιώγα και του βοηθού του Μιχάλη Μπίζιου, είναι η ομάδα να προσφέρει καλό ποδόσφαιρο και μέσω αυτού να αποσπά και τα θετικά αποτελέσματα.

Όπως ήταν φυσικό τόσο ο 90άλεπτος αγώνας, όσο και το ταξίδι στην Επανομή επέφεραν κούραση και σε συνδυασμό με τις σκληρές προπονήσεις δεν άφησαν περιθώρια κούρασης. Το επόμενο φιλικό που έχει οριστεί με την ομάδα της Κασσιόπης Κέρκυρας, δεν θα διεξαχθεί και γι’ αυτό το λόγο θα καθοριστεί κάποιος άλλος αντίπαλος για να καλύψει το κενό του φιλικού μέσα στην εβδομάδα Όσον αφορά το φιλικό με τον Πιερικό Κατερίνης, αυτό παραμένει ως έχει για το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου στις 5.30μ.μ στο Δημοτικό Στάδιο Τυρνάβου.

Εκτός προπονήσεων ο Λάϊος

Σχετικά με τον χθεσινό τραυματισμό του νεαρού Βασίλη Λάιου στον χθεσινό αγώνα με την Επανομή, λίγο πριν τη λήξη της αναμέτρησης χτύπησε στο γόνατό του, υπεβλήθη άμεσα σε όλες τις κατάλληλες εξετάσεις απο το ιατρικό επιτελείο της ομάδας. Η κατάσταση της υγείας του θα γίνει γνωστή αύριο το πρωί με τον νεαρό να μην συμμετέχει στην σημερινή προπόνηση για ευνόητους λόγους και ίσως αυτό να συνεχιστεί αν κρίνει ο ιατρός πως πρέπει να μείνει σε κατάσταση αποθεραπείας προς αποφυγή υποτροπής του τραυματισμού.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt