.:: Larisa Goal ::. Παλικαρίσιος πόντος για τον Απόλλωνα…
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
12 Μάρτιος 2017

Παλικαρίσιος πόντος για τον Απόλλωνα…

Προβολές: 1266

alt

Παλικαρίσιος πόντος για τον Απόλλωνα…

PHOTO: Κώστας Τσομάκος

Ο πρωτοπόρος Απόλλων Λάρισας την έβγαλε… καθαρή και στο Βόλο στο σπουδαίο ντέρμπι κορυφής με αντίπαλο τον Ολυμπιακό μιας και αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 και διατηρήθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας έχοντας το +2 από τους διώκτες του και έκανε το πιο αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση της πολυπόθητης ανόδου.

Ένας παλικαρίσιος πόντος για τους παίκτες του Σάκη Θεοδοσιάδη αν αναλογιστεί κανείς πως βρέθηκαν από το 16΄ πίσω στο σκορ από το γκολ του Οικονόμου και από το 39΄με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Σάββα αλλά έδειξαν τεράστια ψυχικά αποθέματα.

Και τελικά κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 52΄χάρη στο εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Καρακατσάνη που κέρδισε ο Σαχινίδης από τον Δωματά.

alt

Μάλιστα λίγο έλειψε ο Απόλλωνας να κλέψει… ακόμα και τη νίκη στο 93΄ αλλά ο Μανθάνο δεν κατάφερε να νικήσει τον Κατσούλη στην ευκαιρία του αγώνα με το 1-1 να είναι και το τελικό σκορ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Τ. Καβακάς): Κατσούλης, Σουάνης (65’ Αναστασίου), Χολέβας, Στουρνάρας, Ζώνας, Σταύρου, Δωματάς, Οικονόμου (58’ Ιωαννίδης), Φλίγκος, Μασάντο, Μουκάμ (68’Κέρι)

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Σ. Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Ανδρέου, Αγρόδημος, Σκούπρας, Καρακατσάνης (78’ Καμπέρης), Σαχινίδης, Πέντα (46’ λ. τρ. Ιβανίδης), Διβανές (65’ Μανθάνο)

 

«Μπορούσαμε να κλέψουμε το ματς στο τέλος…»

Εμφανώς ικανοποιημένος ο προπονητής του Απόλλωνα Λάρισας, Σάκης Θεοδοσιάδης δήλωσε μετά το τέλος του αγώνα:

«Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μου για τη σημαντική προσπάθεια πέρα από το αποτέλεσμα απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα και έδρα και κόντρα σε έναν ανταγωνιστή με τον ίδιο στόχο. Ήταν ένα παιχνίδι με ιδιαιτερότητες και βάσει της εξέλιξης του παιχνιδιού το αποτέλεσμα κρίνεται δίκαιο. Ένα παιχνίδι το οποίο είχε ρυθμό, είχε ένταση και για την κρισιμότητά του έγινε σε αθλητικά πλαίσια.

Πιστεύω ότι στο πρώτο ημίχρονο δεν ξεκινήσαμε καλά και απειληθήκαμε από στημένες μπάλες, όπου είχαμε δώσει έμφαση. Φυσικά τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα με το γκολ που δεχτήκαμε.

Όμως οι ποδοσφαιριστές μου έδειξαν το μέταλλο που έχουν ως ομάδα, έδειξαν αφοσίωση και πίστη ότι μπορούν να πάρουν κάτι απ’ αυτό το παιχνίδι. Κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια και θεωρώ ότι ο κόπος τους δικαιώθηκε παίρνοντας έναν σημαντικό βαθμό απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα.

Ίσως έτσι, όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, και θα μπορούσαμε να χάσουμε, με την πίεση που άσκησε ο Ολυμπιακός, στην οποία ανταποκριθήκαμε, ίσως θα μπορούσαμε να κλέψουμε το παιχνίδι στο τέλος με τις προϋποθέσεις που δημιουργήσαμε. Τίποτα δεν έχει κριθεί σήμερα και για τις δύο ομάδες. Ήταν μία εμφάνιση και ένας βαθμός αυτοπεποίθησης για τη δύσκολη συνέχεια.

Έχει πολύ δρόμο ακόμα το πρωτάθλημα. Παιχνίδι με παιχνίδι αυτοί οι παίκτες δείχνουν πόσοι καλοί ποδοσφαιριστές και καλοί χαρακτήρες είναι και θεωρώ ότι, αν συνεχίσουν έτσι, οι κόποι τους θα ανταμειφθούν. Θέλω να ευχηθώ στον Τίμο καλή συνέχεια στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος. Ο καθένας κάνει την προσπάθειά του από το δικό του μετερίζι. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, μόνο για 90 λεπτά. Είμαστε νέοι άνθρωποι και θέλουμε να πάμε μπροστά. Τέλος, ευχαριστώ τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου για την άψογη φιλοξενία».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt