.:: Larisa Goal ::. Μπορούσε τη νίκη ο Αχιλλέας…
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
11 Μάρτιος 2018

Μπορούσε τη νίκη ο Αχιλλέας…

Προβολές: 615

alt

Μπορούσε τη νίκη ο Αχιλλέας…

Ο Αχιλλέας Φαρσάλων αν και σε καλό «μομέντουμ» το τελευταίο διάστημα δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Διγενή Νεοχωρίου παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία με 1-1.

Η φάση που «σημάδεψε» την αναμέτρηση έλαβε χώρα στο 6′ και ήταν η φάση της επίτευξης του γκολ του Διγενή, όταν ο Μίχος εκτέλεσε το φάουλ ανάμεσα από την μεγάλη περιοχή του Αχιλλέα και το κέντρο ένας ποδοσφαιριστής του Διγενή ήταν ακριβώς μπροστά του, παρεμποδίζοντας την εκτέλεση ο Μίχος εκτέλεσε η μπάλα σταμάτησε στα πόδια του ποδοσφαιριστή του Διγενή με τον διαιτητή της αναμέτρησης να μην καταλογίζει εκ νεου φάουλ και κίτρινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Διγενή, αλλά να δείχνει «παίζεται» και στην συνέχεια της φάσης ο Σκόνδρας με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Όμως οι Φαρσαλινοί δεν πτοήθηκαν και στο 35΄ο Αραπίτσας με διπλή προσπάθεια μετά από σέντρα του Νεμπεγλέρα έγραψε το 1-1.

Στην επανάληψη οι «κιτρινόμαυροι» ανέβασαν κι άλλο την απόδοσή τους, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν αλλά το 1-1 έμεινε ως το τέλος.

ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ (Τάκης Παραφέστας): Χάμος, Οικονόμου, Κούλπας, Κατσανάκης, Κουρούμαλος, Νεμπεγλέρας, Μίχος, Τλούπας, Καραγκούνης, Βούλγαρης (90′ Κομισόπουλος), Αραπίτσας.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Αχιλλέας Σαρακατσάνος): Ζαφείρης, Μπασιάκας, Τζέλης, Γούτσιος, Νικόλαρος, Αετόπουλος, Τσαλάκου (90′ Ζήσης), Σκόνδρας (90′ Κακάλιας), Αμπαδιωτάκης, Τσικρικάς (70′ Κατσαμάγκας), Κολοβός (30′ λ.τ. Μεζίνι).

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt