.:: Larisa Goal ::. Με το μυαλό στον Τηλυκράτη…
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
04 Νοέμβριος 2011

Με το μυαλό στον Τηλυκράτη…

Προβολές: 1098

alt

Με το μυαλό στον Τηλυκράτη…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Σε ρυθμούς Κυπέλλου κινούνται πλέον οι άνθρωποι του Οικονόμου Τσαριτσάνης μιας και την ερχόμενη Τετάρτη 9 Νοεμβρίου στις 14.15 θα φιλοξενήσουν τον Τηλυκράτη Λευκάδας στο πλαίσιο της α΄φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος.

Αυτό θα είναι το πρώτο επίσημο παιχνίδι για τη νέα αγωνιστική περίοδο για τους «πράσινους» του Γιώργου Καλτέκη που ανυπομονούν με τη σειρά τους να ριχθούν στη μάχη μετά την πολύμηνη προετοιμασία καθώς στις 20 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει τελικά το πρωτάθλημα της Football League 2.

Η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς για το παιχνίδι της ερχόμενης Τετάρτης με τον Ελασσονίτη τεχνικό να μην υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παναγιώτη Νούσια και Ζόραν Λέβναϊτς οι οποίοι ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. Αντίθετα υπολογίζει πολύ στην παρουσία του κόσμου ο οποίος και αναμένεται να δώσει δυναμικό «παρών» προκειμένου να σπρώξει τον Οικονόμο στην πρόκριση. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει σήμερα και αύριο προπόνηση ενώ την Κυριακή θα δοθεί ρεπό, για να πάρουν ανάσες οι παίκτες πριν τη μεγάλη μάχη.


«Αξιόλογος αντίπαλος…»

Ο προπονητής του Τηλυκράτη Λεωνίδας Μπίλης σε δηλώσεις του σε αθηναϊκό έντυπο, έχρισε τον Οικονόμο φαβορί τονίζοντας πως αποτελεί έναν αξιόλογο αντίπαλο:

«Γνωρίζω την ομάδα της Τσαριτσάνης, ξέρω ότι είναι μια αξιόλογη ομάδα που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Σίγουρα έχουμε ντεσαβαντάζ λόγω της ελλιπούς προετοιμασίας. Θα είμαστε όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται και θα το δούμε σαν μέρος της προετοιμασίας».

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt