.:: Larisa Goal ::. Τη νίκη της ημέρας το Ελευθεραί!!!
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
20 Ιανουάριος 2018

Τη νίκη της ημέρας το Ελευθεραί!!!

Προβολές: 1931

alt

Τη νίκη της ημέρας το Ελευθεραί!!!

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη αυτή τη φορά μέσα στο Κιλελέρ πανηγύρισε το Ελευθεραί μιας και επικράτησε με 2-0 της ομώνυμης ομάδας και έδειξε πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση το τελευταίο διάστημα (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων της Α1 ΕΠΣΛ).

Η ομάδα του Μάκη Αλεξούδη κατάφερε να μετουσιώσει τις όποιες ευκαιρίες σε γκολ απέναντι στους γηπεδούχους που έμεινα μακριά από τον καλό τους εαυτό.

Το σκορ άνοιξε στο 56΄ο Κώστας Χατζής μετά από έξοχη μεταβίβαση του Θεοδώρου ενώ στο 65΄ο Δημήτρης Καββαδίας διαμόρφωσε το τελικό 0-2 μετά από μπαλιά του Μαυρουδή Ι.

Οι γηπεδούχοι τελείωσαν το ματς με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε στο 88΄ο Νεστορίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΚΙΛΕΛΕΡ (Δ. Δανιλούλης): Παπαρσένης, Γουρνάρης, Μίλι (55΄Κοκότσικας), Παλάσκας, Νεστορίδης, Δούρος (55΄Βράκας), Καρακάνος, Παπαδημητρίου, Κουσιώρας, Ζιόμπουρας Απ. (70΄Γγαάρας), Τζατζάκης.

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Μ. Αλεξούδης): Κουκουφίκης, Τσούντσουρας, Αετόπουλος (82’ Μάστορας), Κολοβός (50΄Κουρούκας), Μέκρας Χ., Χατζής Γ., Ευστρατίου, Χατζής Κ., Θεοδώρου (80΄Ράχης), Καββαδίας (75’ Μέκρας Γ.), Μαυρουδής Γ.

 

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ 1

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ 0

Χάρη στο τέρμα που σημείωσε ο Παναγιώτης Πάσος στο 66΄ο Αετός Μακρυχωρίου κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του αξιόμαχου Μαυροβουνίου επικρατώντας με 1-0 και ξέφυγε κι άλλο από τους διώκτες του.

Σε μια αναμέτρηση όπου οι γηπεδούχοι είχαν το πάνω χέρι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα αλλά δεν κατάφεραν να νικήσουν σε αρκετές περιπτώσεις τον Μπρέλλα που πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις, με τους «πετεινούς» όμως να το παλεύουν έως το τέλος.

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Δ. Τσέτσιλας-Τ. Βασιλειάδης): Γκικούδης, Τσιαντούλης (95΄Στογιάννης), Τίκος, Δάσσιος, Αλμυρούλης, Καπετάνι, Πάσος (91΄ Τζίκα Ντ.), Τσιαπλές, Μπάρδας (62΄Τζίκα Ιλντ.), Καλούσης, Σαμπάνης (71΄Μητσογιάννης).

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Λ. Αγγλόπουλος): Μπρέλλας, Μπάγκας Αρ., Πάττας, Σάπιος, Παπαμάνος (91΄Μετάνι), Μαντζαφούλης, Τριάντης (82΄ Χατζής), Μπατζέλας Ν., Ακριβόπουλος (57΄λ.τ Σιδέρης), Κολιοφούτης, Πεζής.

 

ΜΕΛΙΒΟΙΑ 3

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ 1

Πολύ σημαντική νίκη στην προσπάθεια που κάνει να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας πέτυχε ο Φιλοκτήτης Μελιβοίας μιας και επιβλήθηκε με 3-1 του Αμπελωνιακού.

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τους Αμπελωνίτες μιας και μόλις στο 3΄ο Ελευθέρογλου έκανε το 0-1 αλλά Φιλοκτήτης αντέδρασε και στο 17΄ο Καπετάνιος έφερε το ματς στα ίσια.

Τρία λεπτά αργότερα ο Μυλωνάς με κεφαλιά πέτυχε την ολική ανατροπή για το 2-1 και το τελικό 3-1 σφράγισε στο 65΄ο Καπετάνιος.

Ο Αμπελωνιακός τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε ο Ψύρρας λίγο πριν το φινάλε.

ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Κ. Παπαρίζος): Κοσμάς, Γιαννακός (75΄Σπετίμ), Μυλωνάς, Πασιάς Δ., Πασιάς Π., Πλατσάς, Μαλαχτάρης (78΄Τσάκουλης), Παπαρίζος, Καπετάνιος (85΄Κουβαράς), Λαδάς, Δαλαμπύρας (67΄Ντούμος).

 

ΓΟΝΝΟΙ 3

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 5

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σάκη Δάσσιο ο οποίος σημείωσε καρέ τερμάτων, ο Ατρόμητος Αγίων Αναργύρων συνέτριψε εκτός έδρας τον Όλυμπο Γόννων με το εντυπωσιακό 5-3!

Σε ένα παιχνίδι όπου έλαμψε το άστρο του ικανότατου επιθετικού ο οποίος βρήκε δίχτυα τέσσερις φορές (5΄, 40΄, 52΄, 73΄) ενώ σκόραρε και ο Τσιρβούλης (14΄), με τον Αμαρλαριώτη Θ. να έχει και δοκάρι στο 18΄.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χ. Γραβάνης): Αμαρλαριώτης Μ., Παύλου, Τσιφλίζογλου, Παναγιώτου, Μούμος, Κολοβός (62΄Ευαγγέλου), Μητρακούλης (85΄Τζεμολάρι), Αμαρλαριώτης Θ. (86΄Παπακωνσταντίνου), Τσιρβούλης, Μπακαρτζής, Δάσσιος.

 

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ 1

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 4

Σταθερά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας παραμένει η Ακαδημία Τυρνάβου η οποία άλωσε… τα Ταμπάκικα επικρατώντας της λαρισινής ομάδας που παρατάχθηκε με σημαντικές απουσίες, με το επιβλητικό 4-1.

Το συγκρότημα του Νίκου Κεχαγιά παρουσίασε ένα εξαιρετικό αγωνιστικό πρόσωπο και έφτασε δίκαια στην επικράτηση.

Ο Στάμου ήταν αυτός που μόλις στο 8΄ έκανε το 0-1 για τους Τυρναβίτες μετά από έξοχο συνδυασμό και στο 43΄ο Λόζος αξιοποίησε το πέναλτι που κέρδισε ο Μπέλτσιος γράφοντας το 0-2.

Στο 65΄ο Μπάκος χρίσθηκε σκόρερ με εξαιρετική «λόμπα» για το 0-3 και στο 68΄ο Χαρισούλης ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-4.

Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε με αυτογκολ μετά από προσπάθεια του Δόνου.

ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (Π. Χολέβας): Κυριάκης, Τσόγκας, Καραγιάννης, Δούκας, Μπονόμης, Δόνος, Μπεκιάρης (50΄Χιούσα Τς.), Μάταμ Βεργής, Μπόλος (85΄Νταρής), Τσαούσι.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ν. Κεχαγιάς): Χαλκιάς (72΄Σαμπανλάρι), Παπαχατζής Β., Δασκαλόπουλος (55΄Καραγιάννης), Σκρουμπής (65΄Καραϊσκος), Κόκκας, Μπάκος Κ., Στάμου, Λόζος, Χαρισούλης, Μπέλτσιος (65΄Γαλάρας), Καρράς.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt