.:: Larisa Goal ::. Τη νίκη η ΑΕΛ, τις εντυπώσεις η Τσαριτσάνη…
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
17 Σεπτέμβριος 2018

Τη νίκη η ΑΕΛ, τις εντυπώσεις η Τσαριτσάνη…

Προβολές: 3312

alt

Τη νίκη η ΑΕΛ, τις εντυπώσεις η Τσαριτσάνη…

Σε φιλικό αγώνα αναμετρήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας στο "Γεώργιος Μητσιμπόνας" της Τσαριτσάνης ο Οικονόμος και η ΠΑΕ ΑΕΛ, χρησιμοποιώντας όσους ποδοσφαιριστές δεν αγωνίσθηκαν ως βασικοί εναντίον του Παναθηναϊκού.

Οι "βυσσινί" επικράτησαν με 2-1 κόντρα στην καλοδουλεμένη ομάδα του Κώστα Κατσάρα, η οποία στάθηκε ισάξιος αντίπαλος στον αγωνιστικό χώρο.

Οι Τσαριτσανιώτες, μάλιστα, ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 3' με ωραίο σουτ του Γκαμπέτα, ενώ στο 18' ο Ακόστα εκτελώντας φάουλ είδε την μπάλα να αποκρούεται από το αριστερό δοκάρι του Νούσια.

Στο 29' γκολ που σημείωσε ο Πετράκης ακυρώθηκε ως εκτός φάσεως επιθετικό φάουλ και στο 40' η ΑΕΛ ισοφάρισε με σουτ του Νούνιτς εντός μεγάλης περιοχής.

Με πέναλτυ του Ακόστα στο 67' διαμορφώθηκε το τελικό 1-2, ενώ δύο λεπτά αργότερα οι "πράσινοι" άγγιξαν την ισοφάριση αλλά το σουτ του Γκαμπέτα αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι και κατέληξε άουτ.

Τον αγώνα διηύθυνε ο Θωμάς Μπουρουζήκας με βοηθούς τους Κώστα Στάϊκο-Δημήτρη Παραφέστα.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας (46' Αναστασίου), Περτζιόνι (46' Ντούφας - 84' λ.τρ. Μουλτσιάς), Γαλάνης (46' Μπουμπουνάρας), Τσακάλι, Κουμπούρας, Χάμος, Πετράκης (46' Καλφούντζος - 66' λ.τρ. Μιφτάρι), Καραλούλης (59' Δραχαλίβας),Γκαμπέτας, Τόλιος (65' Μουλτσιάς - 81' Καραγιάννης), Μουλτσιάς (51' Κατσαμάγκας).

ΠΑΕ ΑΕΛ (Σωτήρης Αντωνίου) : Γκέκας (46' Παϊτέρης), Τριποτσέρης, Μόρας (46' Χοτζάλι), Γκόλιας (75' λ.τρ. Μπάμης), Κοέφ, Μπάλλας, Μπέρτος (70΄ Χαλάτσης), Ακόστα, Κούνιτς (46' Νούσιος), Νούνιτς, Μπαργκάν.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt