.:: Larisa Goal ::. Σπουδαίο «διπλό» του Ερμή στο Μαρούσι…
ROOT - Μπάσκετ
15 Δεκέμβριος 2018

Σπουδαίο «διπλό» του Ερμή στο Μαρούσι…

Προβολές: 1683

alt

Σπουδαίο «διπλό» του Ερμή στο Μαρούσι…

Μία σπουδαίας σημασίας νίκη σημείωσε σήμερα το απόγευμα στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, ο Ερμής Αγιάς-Λάρισας, επικρατώντας με 82-74 της γηπεδούχου ομάδας στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α2 Εθνικής κατηγορίας και παραμένει πάντα στις ψηλές θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Γιώργου Σκαραφίγκα, πολύ καλά διαβασμένη και απόλυτα προσηλωμένη στο παιχνίδι της κατόρθωσε να ελέγχει το ματς, οδήγησε τους γηπεδούχους σε πολλά μακρινά σουτ (είναι ενδεικτικό ότι οι γηπεδούχοι επιχείρησαν περίπου ίδια σουτ δύο και τριών πόντων) και όταν κατόρθωσε να «χτίσει» μία σχετικά καλή διαφορά την κράτησε ως και το τέλος πανηγυρίζοντας το σπουδαίο από κάθε άποψη «διπλό».

Πόντο-πόντο το πρώτο δεκάλεπτο με τις δύο ομάδες να αναζητούν τα αδύνατα σημεία των αντιπάλων της, αλλά τον Ερμή να κλείνει την περίοδο αυτή προηγούμενος έστω και με «βραχεία» κεφαλή και σκορ 16-15. Στο δεύτερο δεκάλεπτο οι παίκτες του Γιώργου Σκαραφίγκα κατάφεραν να… ανοίξουν τη ψαλίδα και μ’ ένα επιμέρους σκορ 22-14 να κλείσουν προηγούμενοι το ημίχρονο με 38-29.

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πιέσουν και να ευστοχήσουν σε αρκετά σουτ «μαζεύοντας» τη διαφορά στους τρεις πόντους (56-53, πάντα υπέρ του Ερμή) μετατρέποντας σε ντέρμπι το τελευταίο κρίσιμο διάστημα.

Εκεί που οι «μπλε» έκαναν για μία ακόμη φορά κατάθεση ψυχής, αλλά και λογικής, απέφυγαν τα λάθη και έφτασαν στη μεγάλη νίκη με τελικό σκορ 82-74

Διαιτητές της αναμέτρησης ήταν οι κ.κ. Παντελίδης, Κοντίλης και Καρπανός

Τα δεκάλεπτα : 15-16, 29-38, 53-56, 74-82

ΜΑΡΟΥΣΙ (Κ. Κεραμιδάς): Κνέζεβιτς 2, Στασινός 12, Ξυδάς 14 (2), Χατζηδάκης 7, Γκουαλτιέρι, Κανέλλης, Λυκογιάννης 18 (3), Σουρλής 2, Παπαγεωργόπουλος 9 (1), Μιχαλούτσος 10 (1)

ΕΡΜΗΣ ΑΓΙΑΣ-ΛΑΡΙΣΑΣ (Γ. Σκαραφίγκας): Τσιαμπαλής 6 (2), Τσιλούλης 11, Σπυρόπουλος 5, Τζόλος, Κόμματος 6 (10 ρ., 7 ασ.), Νταλός, Τριανταφύλλου 11 (3), Κούκσικς 27 (7), Λάππας 6, Βρεττάς, Τσούμας, Λόλας 10.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt