.:: Larisa Goal ::. Τη γλίτωσε… στο παραπέντε
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
29 Δεκέμβριος 2011

Τη γλίτωσε… στο παραπέντε

Προβολές: 1538

alt

Τη γλίτωσε… στο παραπέντε

Στο τελευταίο παιχνίδι για το 2011 ο Οικονόμος Τσαριτσάνης κατάφερε να σταθεί όρθιος και στο δημοτικό Στάδιο των Τρικάλων μιας και αναδείχθηκε ισόπαλος με 1-1 απέναντι στα Τρίκαλα.

alt

 

Μετά από μια άκρως ενδιαφέρουσα αναμέτρηση όπου ο έμπειρος τεχνικός Γιώργος Καλτέκης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς παίκτες ενώ δοκιμάσθηκαν και τέσσερις νεαροί ποδοσφαιριστές.

Ο Οικονόμος έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, με τους παίκτες να μη δείχνουν ανάλογη διάθεση με αυτή που τους είχαμε συνηθίσει και λογικό είναι μετά από μια τόσο επίπονη προσπάθεια όλο αυτό το διάστημα απέναντι σε μια ομάδα τα Τρίκαλα που έδειξαν ένα σαφώς πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, με κινητήριο μοχλό τον «δικό» μας Γιάννη Κόκκινο.

Το σκορ για τους «κυανέρυθρους» άνοιξε στο 33΄ο Δ. Τεντολούρης ο οποίος εκμεταλλεύτηκε λάθος στην άμυνα του Οικονόμου και με πλασέ έξω από την περιοχή σε κενή εστία δε δυσκολεύτηκε να κάνει το 0-1.

Στο 85΄ η Τσαριτσάνη έφερε το ματς στα ίσια, με τον Τόλιο να σεντράρει από τα δεξιά και το νεοεισελθόντα Κουλτσιάκη με κοντινή κεφαλιά να νικάει το Νικολαϊδη διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.

alt

ΤΡΙΚΑΛΑ (Β. Ξανθόπουλος): Νικολαϊδης, Νταντάλιας, Ξεφτέρης, Απ. Πολύζος, Τσιμπανάκος, Μ. Πολύζος, Τασιόπουλος, Δ. Τεντολούρης, Σπυρόπουλος, Χριστοδούλου, Κόκκινος.

Έπαιξαν και οι: Γούτσιος, Κωτούλας, Τσακνής, Ανδρέου, Μαντζάνας, Νάκου, Μαλτέζας, Κουτής (υπό δοκιμήν)

ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗ (Γ. Καλτέκης): Μπαχτσιβάνος, Καραγιάννης, Πρικάκης, Τσιανάκας, Οικονόμου, Φλώρος, Λιλολάρι,  Νικούλης, Μπανούσης, Βούλγαρης, Κέρι.

Έπαιξαν και οι: Γασπαράτος, Μπλέντι, Μπαλής, Γκαραγκούνης, Παπακωνσταντίνου, Πούτας, Τόλιος, Αγγελίνας, Κουλτσιάκης ενώ αγωνίσθηκαν και τέσσερις υπό δοκιμήν.

Προπόνηση και διήμερο ρεπό…

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει προπόνηση την Παρασκευή και στη συνέχεια θα δοθεί διήμερο ρεπό στους παίκτες ενόψει της Πρωτοχρονιάς. Τώρα όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις δεν σημειώθηκε κάποια εξέλιξη αν και οι άνθρωποι του Οικονόμου βρίσκονται γενικώς στο ψάξιμο, με προτεραιότητα την απόκτηση ενός τερματοφύλακα.



Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt