.:: Larisa Goal ::. «Αυτή η νίκη θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια…»
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
28 Φεβρουάριος 2012

«Αυτή η νίκη θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια…»

Προβολές: 1167

alt

«Αυτή η νίκη θα μας δώσει δύναμη για τη συνέχεια…»

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Στη ζωή τίποτα δεν είναι τυχαίο όπως δεν είναι τυχαία και η αγωνιστική μεταμόρφωση του Τυρνάβου που μετά τον Οδυσσέα Αναγέννησης, κατόρθωσε να υποτάξει και τον πρωτοπόρο Εθνικό Γαζώρου, μειώνοντας τη διαφορά στους έξι πόντους από την κορυφή και έχει κάθε δικαίωμα να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον στην κατηγορία.

 

Οι παίκτες του Γιώτη Σταματόπουλου σε καμία περίπτωση δεν φοβήθηκαν τον αντίπαλο, τον κοίταξαν στα μάτια και χάρη στην κεφαλιά του Δήμου Τζέκου στο 61΄, πανηγύρισαν μια σπουδαία από κάθε άποψη νίκη.

Το στίγμα του για την τεράστια αυτή επιτυχία έδωσε ο Καρδιτσιώτης υψηλόσωμος επιθετικός:

«Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν, στο τεχνικό τιμ αλλά και σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο που μας συμπαραστάθηκε και έδειξε πραγματικά πως είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας. Ήταν μια νίκη που τη θέλαμε πολύ απέναντι στον πρωτοπόρο, μια νίκη που θα μας δώσει δύναμη ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί».

-Είσαι ικανοποιημένος από τη δική σου απόδοση;

-Σίγουρα είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που σκόραρα μιας και το ψυχολογικό κομμάτι είναι βασικός παράγοντας για έναν επιθετικό αλλά αυτό που με ικανοποίησε περισσότερο είναι το γεγονός πως βοήθησα την ομάδα μου να κατακτήσει το πολυπόθητο τρίποντο.

-Μέχρι που μπορεί να φτάσει αυτός ο Τύρναβος;

-Οι δυνατότητες είναι μεγάλες, υπάρχει άριστη συνεργασία μεταξύ παικτών, τεχνικού τιμ και διοίκησης, υπάρχουν φιλοδοξίες και εκτιμώ πως αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο ζήλο, μπορούμε να φτάσουμε ψηλά και γιατί όχι να κάνουμε ακόμα και την υπέρβαση. Σεμνά, ταπεινά και μέσα από σκληρή δουλειά όλα μπορούν να συμβούν…

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt