.:: Larisa Goal ::. Κι όμως μπορούσε να πάρει κάτι…
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
28 Φεβρουάριος 2012

Κι όμως μπορούσε να πάρει κάτι…

Προβολές: 1166

alt

Κι όμως μπορούσε να πάρει κάτι…

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Δυστυχώς η καλή εμφάνιση δεν συνοδεύτηκε αυτή τη φορά και με θετικό αποτέλεσμα για τον Οικονόμο Τσαριτσάνης ο οποίος έφυγε με άδεια τα χέρια από την έδρα της Δόξας Κρανούλας εκεί όπου γνώρισε την ήττα μετά από τέσσερις συνεχόμενες νίκες.

 

Οι «πράσινοι» του Γιώργου Καλτέκη αν και αγωνιζόταν από το 33΄ με παίκτη λιγότερο λόγω της αποβολής του Τσιανάκα, με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη έψαξαν το γκολ της ισοφάρισης, απώλεσαν σημαντικές ευκαιρίες με πιο χαρακτηριστική αυτή του 67΄με τον Παπαϊωάννου αλλά η μπάλα δεν τους έκανε το χατίρι. Να σημειωθεί πως περίπου 150 φίλαθλοι παρακολούθησαν τον αγώνα, ανάμεσα στους οποίους περίπου 30 Τσαριτσανιώτες, που ταξίδεψαν αρκετά μακριά για άλλη μια φορά και συμπαραστάθηκαν στον Οικονόμο.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών…

ΑΝΕΣΤΗΣ ΖΩΗΣ (τεχνικός Δόξας):

«Πετύχαμε μια σημαντική και συνάμα αγχωτική νικη. Παίξαμε με μία από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας. Ήταν δίκαιη η νίκη. Τους γνωρίζαμε ως αντιπάλους, ανταποκριθήκαμε αλλά δεν είχαμε ηρεμία όταν υπήρξε το αριθμητικό πλεονέκτημα. Ίσως το άγχος για το αποτέλεσμα δεν μας επέτρεψε να δείξουμε το καλό μας πρόσωπο. Πέρα από τη βαθμολογική ωφέλεια, υπάρχει και μεγάλη ψυχολογική. Να κοιτάξουμε τον Βατανιακό πρώτα. Οι βαθμολογικές διαφορές δεν είναι μεγάλες. Να παρουσιαστούμε έτοιμοι να πάρουμε τους βαθμούς και θα δούμε για τα υπόλοιπα ματς. Θεωρητικά μπορούμε».

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΛΤΕΚΗΣ (τεχνικός Οικονόμου):

«Να ευχαριστήσουμε την ομάδα της Κρανούλας για τη φιλοξενία. Έχει περισσότερο χρόνια στην κατηγορία και είναι αρκετά έμπειρη. Στο ποδόσφαιρο χρειάζεται και τύχη, την οποία δεν είχαμε σήμερα. Συγχαρητήρια στα παιδιά που αγωνίστηκαν καθαρά. Χάσαμε από μια στημένη φάση και στη συνέχεια είχαμε πολλές ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Έχουμε μικρά παιδιά στο ρόστερ που διψούν για διάκριση. Το μέλλον μας ανήκει. Συγχαρητήρια για τη νίκη στη Δόξα Κρανούλας».

ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ (παίκτης Δόξας):

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα. Την ξέραμε από τα φιλικά ότι είναι καλή. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε και είχαμε πλεονέκτημα παίκτη, αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Οι αντίπαλοι έχασαν πολλές ευκαιρίες. Όλα καλά, κρατάμε μόνο τους 3 βαθμούς και όχι την εμφάνιση. Κοιτάμε τώρα το πολύ δύσκολο ματς τώρα με τον Βατανιακό».

ΝΙΚΟΣ ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ (παίκτης Οικονόμου):

«Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, που εξελίχθηκε ακόμα πιο δύσκολα γιατί μείναμε νωρίς με 10. Μπορούσαμε να ισοφαρίσουμε στην τελευταία φάση και στο δοκάρι. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια. Κοιτάμε το ντέρμπι με την Καλαμαριά, που πρέπει να το κερδίσουμε».




Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt