.:: Larisa Goal ::. Καραναστάσης και του χρόνου…
Ποδόσφαιρο - Γ' Εθνική
21 Μαϊ 2011

Καραναστάσης και του χρόνου…

Προβολές: 1715

alt

Καραναστάσης  και του χρόνου…


Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Το γεγονός  πως ο Τύρναβος κοντράρει οποιονδήποτε αντίπαλο μόνο τυχαίο δεν είναι αλλά δείγμα το πόσο ανταγωνιστικό σύνολο έχει δημιουργήσει ο έμπειρος τεχνικός Μιχάλης Ζιώγας, κάτι που φάνηκε άλλωστε και στο παιχνίδι με τον ΑΟΤ παρά την ήττα με 2-1.



Οι «κυανέρυθροι»  έδειξαν δύο πρόσωπα με το νωθρό  α΄μέρος, να διαδέχεται μια εξαιρετική επανάληψη καταδεικνύοντας πως  αυτή η ομάδα είναι γεννημένη  για να παλεύει.

Και η διάθεση  που έδειξαν οι παίκτες ήταν αυτή που ικανοποίησε ιδιαίτερα τον έμπειρο τεχνικό ο οποίος είχε την ευκαιρία να δει ορισμένους παίκτες που ήρθαν να δοκιμασθούν.

Πάντως όπως όλα δείχνουν ο Τύρναβος θα παραταχθεί με αρκετές και σημαντικές αλλαγές  στο ρόστερ του την επόμενη  χρονιά αφού ήδη έχουν αποχωρήσει οι Κωστέλλος, Μάγγος Κ. και δεν αποκλείεται να τους ακολουθήσουν Γρηγορίου, Κουβελάς και Σιάτρας (ο τελευταίος με μεταγραφή μιας και εντυπωσίασε και στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα όπου και τον τσέκαραν).  

Όμως υπάρχουν και ευχάριστα νέα από το τυρναβίτικο  μέτωπο μιας και ο έμπειρος πορτιέρο Πέτρος Καραναστάσης θα υπερασπίζεται  για τρίτη συνεχόμενη χρονιά την  εστία καθώς προχώρησε σε ανανέωση της συνεργασίας. Και σίγουρα η παρουσία του στην ομάδα τα τελευταία δύο χρόνια είναι κάτι παραπάνω από εξαιρετική μιας και αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία και αναμένεται να προσφέρει και πάλι πολύτιμες λύσεις.

Μάλιστα τον  ίδιο δρόμο ακολούθησαν και οι Θανάσης Μάγγος και Μάριος Κράββαρης οι οποίοι θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και τη νέα χρονιά.

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt