.:: Larisa Goal ::. Ο Απόλλωνας δάμασε… τα λιοντάρια!
Ποδόσφαιρο - Superleague II
19 Νοέμβριος 2017

Ο Απόλλωνας δάμασε… τα λιοντάρια!

Προβολές: 2199

alt

Ο Απόλλωνας δάμασε… τα λιοντάρια!

Του ΣΑΚΗ ΓΚΟΥΡΝΕΛΗ

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Football League πανηγύρισε ο Απόλλων Λάρισας και μάλιστα με τον πιο εμφατικό τρόπο καθώς επιβλήθηκε με 3-0 του Πανσερραϊκού και έχει κάθε δικαίωμα να ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον στην κατηγορία.

alt

Μετά από ένα φτωχό από κάθε άποψη α΄μέρος, οι παίκτες του Νίκου Θεοδοσιάδη ανέβασνα κατακόρυφα την απόδοσή τους στην επανάληψη και κατάφεραν να κατακτήσουν δίκαια το τρίποντο, παίζοντας σημαντικό ρόλο σε αυτό και το γρήγορο γκολ του Σωτήρη Τσιλούλη στο 47΄με ωραίο σουτ.

Στο 70΄αποβλήθηκε ο Φούσου των φιλοξενουμένων και αυτό έκανε ακόμα πιο εύκολη τη ζωή των «κυανολεύκων» που έφτασαν στην επίτευξη δύο ακόμη τερμάτων.

Και πιο συγκεκριμένα στο 74΄ο Μαυριάς μετά από ωραία πάσα του Σαχινίδη πέτυχε το 2-0 και τέσσερα λεπτά αργότερα ο Σαχινίδης με εντυπωσιακό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

alt

Το φιλμ του αγώνα:

2’ Ο Μαυριάς έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από απομάκρυνση των φιλοξενούμενων, έπιασε το σουτ εντός περιοχής, ψηλά άουτ.

9’ Ο Διβανές έκανε την κάθετη πάσα στη πλάτη της άμυνας του Πανσερραϊκού, ο Βουτσιάς με προβολή έστειλε την μπάλα αρκετά άουτ.

18’ Ο Δούμτσος δοκίμασε το συρτό σουτ έξω από τη περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από την εστία του Παϊτέρη, που ήλεγχε την πορεία της μπάλας.

31’ Σέντρα του Τσιλούλη από δεξιά, η μπάλα πήρε περίεργη πορεία, πέρασε πάνω από την εστία της ομάδας των Σερρών.

35’ Σέντρα από δεξιά ο Μαυριάς, ο Σαχινίδης πήρε τη κεφαλιά στη καρδιά της περιοχής, η μπάλα πέρασε λίγο δίπλα από την εστία του Ρίστιτς.

alt

47’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: 1-0: Σέντρα του Κουρτεσιώτη από αριστερά, η μπάλα πέρασε από τον Σαχινίδη, έφτασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Τσιλούλης με διαγώνιο σουτ έγραψε το 1-0.

60’ Επικίνδυνο σουτ του Τσελεπίδη έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε σώματα και κατέληξε κόρνερ.

71’ Με δέκα παίκτες συνεχίζει στο παιχνίδι ο Πανσερραϊκός. Αποβλήθηκε ο Λάντο Φούσου.

75’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: 2-0: Λάθος του Βοσκόπουλου, την μπάλα πήρε ο Σαχινίδης, που την έσπασε στον Μαυριά και ο τελευταίος με ήρεμο πλασέ έκανε το 2-0.

79’ ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ: 3-0: Ο Σαχινίδης με ωραία ενέργεια, έπιασε το γυριστό σουτ από αριστερά στην περιοχή και έστειλε τη μπάλα στην απέναντι γωνία του Ρίστιτς.

80’ Μοναδική ευκαιρία για τον Απόλλωνα. Αντεπίθεση για τους γηπεδούχους, ο Μαυριάς έσπασε τη μπάλα στον Σκούπρα, το σουτ του τελευταίου έδιωξε με δυσκολία ο Ρίστιτς σε κόρνερ.

91’ Σαχινίδης και Σουλίδης έχασαν μοναδική ευκαιρία για το τέταρτο γκολ από θέση τετ α τετ.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυριάς, Διβανές (57’ Ιβανίδης), Σαχινίδης, Τσιλούλης (83’ Σουλίδης), Βουτσιάς (68’ Σάββας).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Γκούρτσας, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Τσαμούρης, Τσιμίκας, Τσελεπίδης, Παπουτσογιαννόπουλος (66’ Ρούτσης), Πόζογλου, Φούσου, Δούμτσιος (66’ Καπτέλι).

 

Θεοδοσιάδης: «Νίκη ψυχολογίας»

Νίκη ψυχολογίας χαρακτήρισε τη σημερινή ο Νίκος Θεοδοσιάδης στη συνέντευξη τύπου στο στάδιο Αλκαζάρ, μετά και τη νίκη του Απόλλωνα Λάρισας με 3-0 επί του Πανσερραϊκού. Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε πως ακόμα η ομάδα δεν έχει κάνει τίποτα και πρέπει να δείξει μεγαλύτερη βελτίωση και στη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία δυνατή ομάδα. Δεν παίζει ρόλο το αποτέλεσμα, καθώς στα προηγούμενα παιχνίδια που είδα δεν είχε καμία σχέση η εικόνα του Πανσερραϊκού. Το είχα επισημάνει αυτό και στα παιδιά όλη τη βδομάδα ότι το ματς θα ήταν δύσκολο. Αντιμετωπίσαμε και τεράστιο πρόβλημα με το καιρό καθώς τα γήπεδα ήταν πλημμυρισμένα. Έτσι αυτή η νίκη αποκτά τεράστια σημασία για εμάς. Τα συγχαρητήρια ανήκουν στα παιδιά, γιατί και στα ενενήντα λεπτά ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλο.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν είχαμε το καθαρό μυαλό στη τελική προσπάθεια, με μία σέντρα ή πάσα και μοιραία πήγαμε στο ημίχρονο δίχως σκορ. Σίγουρα το γκολ που πετύχαμε μας έδωσε φτερά και ήταν το μυστικό για να «ξεκλειδώσουμε» το ματς. Γενικά ήμασταν καλύτεροι και η νίκη ήταν δίκαιη.

Δεν έχουμε κάνει όμως ακόμα τίποτα και απλά είναι ένα σημαντικό αποτέλεσμα, γιατί είναι η πρώτη νίκη. Μας βοηθά στον ψυχολογικό τομέα, αλλά θέλουμε ακόμα πάρα πολύ δουλειά. Η Β’ Εθνική είναι ένα μεγάλο πρωτάθλημα. Σκύβουμε το κεφάλι και δουλεύουμε γιατί έχουμε μπροστά μας ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μέσα στην Καρδίτσα με την Αναγέννηση».

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt