.:: Larisa Goal ::. Άρεσαν… οι «μικροί» του Απόλλωνα Λάρισας
Ποδόσφαιρο - Superleague II
19 Σεπτέμβριος 2018

Άρεσαν… οι «μικροί» του Απόλλωνα Λάρισας

Προβολές: 2169

alt

Άρεσαν… οι «μικροί» του Απόλλωνα Λάρισας

Δεν ανέδειξε νικητή η φιλική αναμέτρηση του Απόλλωνα Λάρισας με την Προοδευτική μιας και έμειναν στο ισόπαλο 1-1.

Σε μια αναμέτρηση όπου αγωνίσθηκαν αρκετοί νεαροί παίκτες και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Η αλήθεια είναι ότι στο α΄ ημίχρονο ο Απόλλωνας είχε πολύ καλό ρυθμό, προηγήθηκε στο σκορ (32') με εκπληκτικό γκολ του Αλέξανδρου Μπιμάι, με εξωτερικό φάλτσο έξω από την περιοχή ενω δημιούργησε ευκαιρίες με τους δραστήριους Τόλη Γαρυφαλλόπουλο και Άκη Βαγενά για να πετύχει και άλλα γκολ.

Πολύ καλό και λειτουργικό το κέντρο του λαρισινού συγκροτήματος με Μπιμάι, Λίταινα και Ζαίμι να συνδυάζονται και να δημιουργούν συνεχώς προβλήματα στην αντίπαλη ομάδα, ενώ σε αυτό το χρονικό διάστημα ήταν απροσπέλαστη η άμυνα (Κακάμης, Τουγλής, Ταουσάνης, Αγιώτης), μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στους Αθηναίους.

Στην επανάληψη έγιναν αλλαγές ο ρυθμός έπεσε και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι της Προοδευτικής να ισοφαρίσουν στο 74' με προβολή του Ρέτσου, από φαουλ του Χρήστου, ενω λίγο πιο μπροστά (66') είχαν και χαμένο πέναλτι με τον Δαλαμάρα.

Στο β' ημίχρονο ο Απόλλωνας δεν ήταν αυτός που έπρεπε με πολλά λάθη και βεβιασμένες ενέργειες, απέναντι στην ...ορεξάτη ομάδα του Κορυδαλλού.

Διαιτητής της συνάντησης ήταν η Ανδρομάχη Τσιοφλίκη με βοηθούς τους Καραγιάννη και Παραφέστα.

Αξίζει να τονίσουμε ότι οι θεωρητικά βασικοί έκαναν προπόνηση το πρωί στο γήπεδο του Ελευθεραι και φυσικά δεν ήταν κανείς τους στην αποστολή για το εν λόγω φιλικό.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ: Μάντζαρης, Κακάμης, Ταουσάνης, Αγιώτης, Τουγλής, Κοντοθανάσης, Μπιμάι, Ζαίμι, Λίταινας, Γαρυφαλλόπουλος, Βαγενάς.

Στην επανάληψη αγωνίσθηκαν και οι: Σπηλιόπουλος, Παπαγεωργίου, Μπέικος, Γκουντρουμπής, Ρενάτο, Καρατάσιος, Τσακυργιάννης.

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ: Μπαντίκος, Καμαρινόπουλος, Ξυγκάκης, Κιτός, Τζιόλας, Βασιλείου, Κερασίδης, Γκόγκας, Γουίλι, Χρήστου, Δηλαβέρης.

Έπαιξαν ακόμη οι: Τζιτζικαλάκης, Δαλαμάρας, Ζαχαρόπουλος, Μάνης, Θωμάς, Αγγελόπουλος, Ρέτσος, Ράπι, Μεσίνης, Κύβελος, Τασιούλης.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt