.:: Larisa Goal ::. Τρίποντα… για Μαυροβούνι, Κιλελέρ, Αμπελωνιακό, Μελισσοχώρι και Καλοχώρι
Περιφερειακό - Α1 ΕΠΣΛ
17 Δεκέμβριος 2017

Τρίποντα… για Μαυροβούνι, Κιλελέρ, Αμπελωνιακό, Μελισσοχώρι και Καλοχώρι

Προβολές: 2497

alt

Τρίποντα… για Μαυροβούνι, Κιλελέρ, Αμπελωνιακό, Μελισσοχώρι και Καλοχώρι

Το Μαυροβούνι πέρασε με επιβλητικό τρόπο από το Ελευθεραί μιας και επικράτησε με 3-1 της τοπικής ομάδας και παραμένει έτσι στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας (εδώ ρεπορτάζ των αγώνων της Α1 ΕΠΣΛ).

Οι «πετεινοί» εμφανίστηκαν ιδιαίτερα ορεξάτοι και στο 40΄ο Πεζής με ωραίο σουτ έγραψε το 0-1 και με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Τριάντης έδωσε «αέρα» δύο τερμάτων στην ομάδα του.

Και στο 55΄ο Μπατζέλας Ν. ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3.

Για τα «λιοντάρια» που παρατάχθηκαν με σημαντικές απουσίες, ο Ράχης ήταν αυτός που πέτυχε το γκολ της τιμής για το 1-3.

ΕΛΕΥΘΕΡΑΙ (Μ. Αλεξούδης): Κραβαρίτης, Μαυρουδής Α., Μάστορας (65΄Ντελόπουλος), Κολοβός, Μέκρας Χ., Θεοδώρου, Μέκρας Γ. (65΄Τσούντσουρας), Μαυρουδής Γ., Ρουμελιώτης, Καββαδίας, Ράχης (80΄Πεπόσι).

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙ (Λ. Αγγλόπουλος): Γερμάνης, Μπάγκας Δ., Σάπιος, Μαντζαφούλης, Σιδέρης (60΄Μπάγκας Αρ.), Μπατζέλας Ν., Πεζής (85΄ Χατζής), Ακριβόπουλος (87΄Ξεζόνωτος), Τριάντης, Κολιοφούτης, Παλάσκας (89΄Πάττας).

 

ΚΑΛΟΧΩΡΙ 2

ΜΕΛΙΑ 1

Την πρώτη της νίκη εντός των γραμμών πανηγύρισε η Αναγέννηση Καλοχωρίου μιας και επιβλήθηκε με 2-1 της Ένωσης Μελίας στο ντέρμπι ουραγών και μάλιστα με ανατροπή.

Στο ντεμπούτο του Γιάννη Κυρμιτζόγλου στον πάγκο της Μελίας, κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι να πάρουν προβάδισμα στο σκορ στο 44΄με την κεφαλιά του Ορέστη Γαρυφαλλόπουλου να κάνει το 0-1.

Όμως στην επανάληψη οι «βυσσινί» ανέβασαν στροφές και στο 60΄ο Λίταινας έφερε το ματς στα ίσια.

Την ολική ανατροπή πέτυχε στο 75΄ο Βασίλης Μάρκου με σουτ γράφοντας το τελικό 2-1.

ΚΑΛΟΧΩΡΙ (Α. Έξαρχος): Αλί, Στραβέλλας, Τσιρώνης Γ., Μήλιος (65΄Τσιρώνης Α.), Γκουντούρας, Δεσπόπουλος, Λούγκος Γ., Λούγκος Κ., Λίταινας, Παράφορος (46΄Βουλάγκας), Μάρκου.

ΜΕΛΙΑ (Γ. Κυρμιτζόγλου): Τσιάρας, Γκάνας, Παναγιωτόπουλος, Γαρυφαλλόπουλος Δ., Κόλα, Ντινούλης, Παπαγεωργίου, Δημητρίου, Βούκουτος (25΄λ.τ Καρασμάνογλου), Γαρυφαλλόπουλος Ο., Αγγελακόπουλος Κ. (15΄λ.τ Τζαβέλας).

*Η Αναγέννηση Καλοχωρίου αφιερώνει τη νίκη αυτή στον Γιώργο Νούσιο ο οποίος απουσίαζε λόγω ασθένειας.

 

ΑΜΠΕΛΙΑ 2

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ 2

Ο Ολυμπιακός Αμπελιάς έδειξε τεράστια ψυχικά αποθέματα και παρά το γεγονός πως βρισκόταν πίσω στο σκορ με 0-2, κατάφερε στο φινάλε να σώσει την παρτίδα ισοφαρίζοντας 2-2 τον πρωτοπόρο Αετό Μακρυχωρίου ο οποίος όμως εξέφρασαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία του κ. Τσιτσανούδη κυρίως στο β΄μέρος.

Ματς χορταστικό από κάθε άποψη με τους «κιτρινόμαυρους» να παίρνουν προβάδισμα στο σκορ στο 17΄με τον Πάσο και στο 40΄ο Καλούσης αξιοποίησε την πάσα του Φουσίκα γράφοντας το 0-2.

Όμως οι γηπεδούχοι αντέδρασαν και στο 60΄ο Μιστάκου με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ μείωσε σε 1-2 και στο 75΄ο Δομανόλδος διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Ο Αετός τελείωσε το ματς με παίκτη λιγότερο καθώς αποβλήθηκε στο 73΄ο Τίκος με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΜΠΕΛΙΑ (Α. Τσιβόπουλος): Μαγαζιώτης, Κουρμπάτι, Βέης, Δεμέστιχας, Καλπίας, Δήμος, Σερίφης, Σουλτούκης (46΄λ.τ Δομανόλδος, 80΄Παλαμίδας), Γεωργούλας, Μιστάκου, Λαζαρίδης.

ΜΑΚΡΥΧΩΡΙ (Δ. Τσέτσιλας-Τ. Βασιλειάδης): Γκικούδης, Τσιαντούλης, Τίκος, Δάσσιος, Αλμυρούλης, Καπετάνι, Πάσος (70΄ Τζίκα Ιλντ.), Τσιαπλές, Φουσίκας, Καλούσης, Μπάρδας (87΄Μητσογιάννης).

 

ΚΙΛΕΛΕΡ 2

ΜΕΛΙΒΟΙΑ 1

Για μια ακόμη φορά ο Αλέξης Τζατζάκης έβγαλε τα κάστανα από τη φωτιά και λύτρωσε την Α.Ε. Κιλελέρ σκοράροντας στο 76΄και χάρισε έτσι ένα ακόμη σημαντικό τρίποντο στην ομάδα του με 2-1 απέναντι στον αξιόμαχο Φιλοκτήτη Μελιβοίας.

Ματς αμφίρροπο με τις δύο ομάδες να θέλουν τους βαθμούς της νίκης για διαφορετικούς όμως λόγους.

Το σκορ άνοιξε στο 44΄ο Κουσιώρας ο οποίος αξιοποίησε την έξοχη πάσα του Βράκα και έκανε το 1-0.

Στο 70΄ο Φιλοκτήτης κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση με τον Ντούμο αλλά ο Τζατζάκης όπως πάντα έχει τον τελευταίο λόγο!

ΚΙΛΕΛΕΡ (Δ. Δανιλούλης): Γκέμας, Γουρνάρης, Κοκότσικας, Φαρμάκας (19΄λ.τ Μίλι), Παλάσκας, Νεστορίδης, Κολοβός, Βράκας (85΄Τζουρτζουκλής), Κουσιώρας, Ζιόμπουρας Απ., Κασιός (56΄ Τζατζάκης).

ΜΕΛΙΒΟΙΑ (Κ. Παπαρίζος): Κοσμάς, Γιαννακός (65΄Τσάκουλης), Μυλωνάς, Πασιάς Δ., Πασιάς Π., Πλατσάς, Μαλαχτάρης, Καπετάνιος, Λαδάς, Παπαρίζος, Ντούμος.

 

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ 2

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ 4

Ο Αμπελωνιακός κατάφερε να αποδράσει με τους βαθμούς της νίκης από τους Αγίους Αναργύρους καθώς επιβλήθηκε της ομώνυμης ομάδας με 4-2, ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοσή του στην επανάληψη.

Σε ένα παιχνίδι όπου το α΄μέρος ανήκε στους γηπεδούχους οι οποίοι βρέθηκαν δύο φορές μπροστά στο σκορ με ισάριθμες κεφαλιές των Δάσσιου (3΄) και Τσιρβούλη (22΄) από προσπάθειες του Αμαρλαριώτη Θ.

Αλλά οι Αμπελωνίτες που έφτασαν στην ισοφάριση (1-1) με τον Μεσημέρη, στην επανάληψη ανέβασαν στροφές και πέτυχαν εντυπωσιακή ανατροπή με δράστες τους Πατρίκου, Ελευθέρογλου και Καρυπίδη.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Χ. Γραβάνης): Παυλόπουλος, Παύλου (77΄Παπακωνσταντίνου), Τσιφλίζογλου, Παναγιώτου, Μούμος, Μητρακούλης (80΄Κολοβός), Ιλιάζι (62΄λ.τ Ευαγγέλου), Αμαρλαριώτης Θ., Τσιρβούλης (83΄ Τζεμολάρι), Μπακαρτζής, Δάσσιος.

ΑΜΠΕΛΩΝΙΑΚΟΣ (Γ. Αλεξούλης): Βραζιτίκος, Μαυρίδης, Φουντούλης (80' Καρυπίδης), Αλεξόπουλος, Κωτούλας, Μεσημέρης, Χατζούλης, Πατρίκου (70' Κοντογιώργης), Βούκιας (65’ Ψύρρας), Τσετιροκλής (89' Γκιώνα), Ελευθέρογλου.

 

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ 3

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 0

Πολύ σημαντική νίκη πέτυχε ο Αστέρας Μελισσοχωρίου καθώς επιβλήθηκε με 3-0 της Ακαδημίας Τυρνάβου πετυχαίνοντας και τα τρία τέρματα στην επανάληψη.

Μετά από ένα άσφαιρο και άγευστο α΄μέρος, οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν να πάρουν την πρωτοπορία στο σκορ στο 52΄με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Θοδωρή Ζαφειρίου το οποίο και αμφισβήτησαν έντονα οι φιλοξενούμενοι.

Στο 67΄ο Μπιρόλ με κεφαλιά πέτυχε το 2-0 και το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στην εκπνοή του αγώνα ο Κώστας Χατζής.

Οι Τυρναβίτες φωνάζουν για τον μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπή του Μπέλτσιου στο 44΄.

ΜΕΛΙΣΣΟΧΩΡΙ (Σ. Μούτσιος): Κουκούτσης, Σδράλης, Καραλής (80΄ Γουργιώτης), Καραπέτσας, Αβδουλάς, Μπιρόλ, Ζαφειρίου (73΄Χαρούλης), Βουτυρίτσας (62΄Κυριάκος), Χατζής Κ., Νούσιας (80΄Αγγελούλης), Βογιατζής.

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ (Ν. Κεχαγιάς): Χαλκιάς, Παπαχατζής Β., Κουβεντάρης (46΄Σκρουμπής), Δασκαλόπουλος, Καραγιάννης (78΄Γαλάρας), Μπάκος Κ., Παπαχατζής Γ., Λόζος, Μπέλτσιος (70΄Ντιντόκας), Στάμου, Καρράς.

 

 

Joomla Templates and Joomla Extensions by ZooTemplate.Com
alt


<alt

>

alt

>

alt

>

alt

alt

alt

alt